POLÍTICA DE QUALITAT

L’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears (EPRTVIB) es va crear mitjançant la Llei 7/85, de 22 de maig si bé no va quedar constituït com a tal fins al 26 de març de 2004. A data d’avui l’EPRTVIB es regeix per la Llei 15/2010 de 22 de desembre i exerceix les funcions que corresponen a la Comunitat de les Illes Balears com a titular del servei públic de ràdio i televisió mitjançant els seus propis òrgans i mitjans.

Els mitjans de comunicació públics (Ràdio i Televisió de les Illes Balears) neixen amb un caràcter estratègic intern que cerca la cohesió territorial, reforçar les senyes d’identitat de les Illes Balears i afavorir el creixement i desenvolupament del sector audiovisual en el territori balear.

L’EPRTVIB pretén oferir un suport integral a les activitats de radio i televisió autonòmics i assolir els seus objectius. Tot això volem fer-ho dins el marc d’excel·lència orientats a la satisfacció del client intern i per això, definim una Política de Qualitat basada en els següents principis:

1.      L’establiment de protocols àgils i operatius que facilitin i donin suport a les tasques desenvolupades per ràdio i televisió.
2.      L´assegurament de la sostenibilitat econòmica del l´EPRTVIB els compliments pressupostaris incloent-hi la gestió publicitària como a eina d’autofinançament.
3.      Assegurar la qualitat dels continguts publicitaris així com els formats emesos per assegurar la nostra missió com a servei públic d’àmbit autonòmic.
4.      Implementar accions comercials i de màrqueting que consolidin la imatge de marca del grup i els nostres valors de proximitat i cohesió.
5.      La millora de la competència i capacitació dels nostres professionals promovent el treball en equip, la comunicació, la professionalitat i l’orientació al client intern.
6.      La millora contínua en l’execució de les nostres tasques i processos amb una gestió eficaç, transparent dels recursos disponibles.
7.      La Responsabilitat Social, el comportament, ètic, la integritat professional, el rigor en la nostra activitat assistencial i social.
8.      El compromís d’acompliment de tots els requisits legals i reglamentaris que siguin d’aplicació a l’EPRTVIB.

Aquesta Política que serveix de marc de referència per establir els objectius i metes de la nostra organització, és revisada per la direcció i es troba a disposició de tots els professionals, clients, proveïdors i el públic en general.

 

ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL