DIJOUS
06/08/2020
08:00

LA MOIXA ENCANTADA UNIVERSAL
EL TRES GERMANS I EL LLEGANT MALLORCA

08:10

RUPERT&SAM

EL RETORN DE LA TORTUGA
NO RONQUIS
RUFUS VOL FER AMICS

08:20

EL SOLDADET DE PLOM UNIVERSAL

08:30

Jugant a ser Rafel Nadal "Jugant a ser Rafel Nadal". En aquest capítol l'equip comença fugint de la policia sense saber gaire bé per què. Les incòmodes trobades amb els agents serà una constant a partir d'ara. I comunicar-se serà tota una odissea. Sobretot quan arribi el moment més crític quan hagin de creuar la frontera sense tota la documentació en regla. També viuran un dels moments més emotius del viatge la visita a les instal•lacions de la Fundació Vicenç Ferrer, a Anantapur. I coneixeran la feina que fan juntament amb la Fundació Rafa Nadal perquè els nins més pobres de la zona tinguin una educació de qualitat alhora que aprenen a jugar a tennis.

09:40
10:35

HILLARY I BILL CLINTON A TERRA DE PASSIONS explicarem l’història d’un matrimoni format per dos titans, dos líders, dues personalitats intel•ligentíssimes i decidides. Ells eren Hillary i Bill Clinton, que en l’estiu de 1997 varen visitar-nos, just abans de que esclatés l’escàndol de Monica Lewinsky. Després d’aquella visita varen continuat venint, potser perquè desprès d’aquella primera vegada varen quedar enamorats de la nostra terra. A TERRA DE PASSIONS mos introduirem en els secrets d’aquesta historia d’amor i de la relació que varen tenir.

13:35

GUÂTLERES AMB RAÏM Cada dia, a IB3 Televisió, Santi Taura comparteix amb l’espectador la seva passió pel receptari tradicional balear. Ho fa a través d’uns plats atrevits, que conviden a jugar amb els ingredients de sempre. Avui cuinarem guàtleres amb raïm.

19:15

HUDSON & REX

SOTA L'INFLUENCER

20:05

Focaccia de bonítol Avui farem una focaccia primer enformarem la massa juntament amb tomàtiga trossejada, sal gruixada, olives negres, farigola i romaní. Després hi afegirem les tallades de bonítol curat.

22:20

HORTS EN TEMPS DE CRISI, CONSELLS PER CONSERVAR HORTALISSES I CUCS PER FER HUMMU T10 - 461 Aquesta setmana, el nostre jove pagès, en Jaume Coll, anirà a conèixer els horts que té la Fundació Barceló al poble de Felanitx. Aquesta fundació ja fa molts d'anys que ajuda a molta gent, però ha incrementat la seva feina molt més en els temps que corren. Feinejarem amb el pagès que du la finca, collint síndries, albergínies, pebres i molts altres productes que van destinats a ajudar a la gent que més ho necessita. També coneixerem diferents voluntaris que recullen els diferents productes i els reparteixen per diferents llocs de Mallorca. A Porreres veurem com un padrí i la seva néta recullen part de la collita que varen sembrar en el seu moment i també ens donaran bons consells per conservar els productes el més temps possible i en les millors condicions per poder passar tot l'any. I el nostre youtuber agrari, en Miquel Montoro, ens mostrarà la seva darrera adquisició, cucs vermells de califòrnia, uns cucs que descomponen la matèria orgànica i produeixen hummus, un producte molt valorat per fer hortalissa. I farem gloses i dites amb el nostre mestre de mestre, en Felip Munar Munar. "Uep! Com

23:05

PAGÈS CENTENARI, XIX CAMPIONAT MUNDIAL D'ESTRÀNGOL I HORTS SOCIALS T9 - 416 PAGÈS CENTENARI, XIX CAMPIONAT MUNDIAL D'ESTRÀNGOL I HORTS SOCIALS Aquesta setmana a “Uep! Com anam?” en Toni Ballador passarà el dia amb en Xisco “Nero” i la seva família, un macianer de 99 anys que espera amb especial il•lusió la celebració, enguany, del centenari del seu poble. Jugarem a l’estràngol, el joc tradicional de Son Macià, collirem pebres i entrecavarem cebes. També coneixerem l’hortet que la Fundació Deixalles té a sa Cabaneta, Marratxí. Amb ells regarem i collirem verdura d’estiu. El rei de les xarxes, el youtuber foraviler més influent, en Miquel Montoro, ens mostrarà com sembra moniatos per la tardor i posa palla a les tomatigueres per protegir-les del sol. I, com cada dijous, comptarem amb la presència de la paraula en forma de glosa de la mà i la veu del mestre de mestres, en Felip Munar.

00:10

VERDURA I PORQUí. OVELLES I MOLINS. T8 - 362 VERDURA I PORQUí. OVELLES I MOLINS. El programa de la gent del camp a les illes, el “Uep! Com anam?” torna aquesta setmana carregat de vivències i d'històries pageses. Començarem per Sant Antoni de Portmany, a una gran explotació agrìcola i ramadera, on en Jaume Coll collirà pastanagons de diferents castes i colors. A més, alimentarà i sen cuidarà de porcs i ovelles. En Toni Ballador visitarà un moliner de Sa Pobla. Amb ell posarà el molí al vent i ens mostrarà en exclusiva el fons del pou, d'on surten fins a 40000 litres d'aigua per hora. Imatges espectaculars mai vistes a IB3. Un ex-capellà de Montuïri ens mostrarà el seu hort; bones figues flors, tomatigueres i un petit albelló on antigament s'hi amarava la fusta per tal que no es podrís. A Santa Maria del Camí, una cuinera experimentada ens elaborarà tres tipus de salses del receptari tradicional. Tres acompanyaments de luxe per a carns, peixos i verdura. I, com cada dijous, el mestre de mestres, en Felip Munar, ens contarà i cantarà bones gloses i dites del llibre inabastable, immemorial i cert del nostre cançoner popular.

05:05

PAISATGES

05:15

SANT JOSEP "Pitiüses, entre pins i savines" torna a Sant Josep El programa s'emet cada dimecres a las 22.15 hores "Pitiüses, entre pins i savines" torna este dimecres, 29 d'Octubre a les 22.15 hores, a Sant Josep de sa Talaia, el municipi més extens de l'illa i amb més metres de costa i el que té la muntanya més alta de les Pitiüses, sa Talaia, amb 475 metres d'alçada. El programa, presentat per Tita Planells, Toni Riera y Tito Fuster, desembarcarà en l'illot de S'Espartà, que rep el seu nom per la planta que més hi abunda l'espart. Acompanyats per artesans de l'espart que viatgen cada any a l'illot, aprendrem a arreplegar les fulles de l'espart i rematarem la feina aprenent a cosir peces d'artesania. Raphael ens contarà a Es Cubells què va suposar el transplantament de fetge a què va sotmetre's va 10 anys. El cantant va quedar captivat per la discreció dels eivissencs i va decidir comprar una casa a aquesta localitat josepina. A Sant Josep trobarem també una de les poques dones que encara vesteix a l'estil pagès. Als seus 93 anys, na Maria de Ca na Madalena conserva tota la memòria i amb ella intercanviarem impressions de com han canviat els temps. Assistirem al naixement d'una abella amb un apicultor romanés que les cuida com si fossin part de la seva família. Emerick Falticska ho tenia tan clar que, quan era petit, va demanar al seu pare que, en lloc d'una joguina li regalés un rusc. Tornarem a Es Cubells per saber com s'ha convertit en la meca del tir amb arc. Fa uns anys els vesins apostaren per fer un camp de tir en lloc d'un camp de futbol i, pels resultats, sembla que han tingut molt bona punteria. També estarem a la Casita Verde, un laboratori ecològic que pretén demostrar que Eivissa podria ser autosuficient. El seu fundador, Chris Dews, argumenta que podem cuinar amb l'energia del sol, dutxar-nos amb aigua de pluja i, fins i tot, viure a una casa construïda amb ampolles de vidre

06:25

COSTA NORD, PORT DE SOLLER,SA CALOBRA, SA FORADADA En el vuitè programa de Anam a sa platja, ens dirigim a la costa de Tramuntana. Són molts els turistes que després de quedar meravellats amb aquest litoral, tornen tots els anys,. N'hi ha que, fins i tot, venen dos pics en un més des de Austràlia. Diuen que és el lloc més meravellós que han vist mai Coneixem n'Emilio que duu 35 anys fent paelles a Sa Foradada. La seva simpatia i la ubicació inigualable del restaurant han fet que fins i tot el New York Times publicàs, fa dos mesos, un extens reportatge sobre el seu negoci. Te clients de tot el món. L'estiu és la millor època per a la pesca de gambes. La de Sóller es una de les més reconegudes del Mediterrani. Després d'una dura jornada de treball, els pescadors ens conten els secrets de la seva professió. També coneixem una nova recepta per a cuinar aquest producte, molt allunyada del mètode tradicional. En aquesta costa trobam molts penya-segats. Els banyistes els aprofiten per fer pujar l'adrenalina. N'hi ha que realitzen bots realment espectaculars. Anam a sa platja s'emet els dilluns a partir de les 21:45 a IB3 Televisió