DISSABTE
08/05/2021
07:00

La Rectoria de Santa María a Maó, una casa amb passarel•les i un apartament de luxe a Bendinat són les propiet En el programa d’aquesta setmana tindrem el privilegi de visitar una casa molt especial, el seu amfitrió Josep Manguán ens descobrirà tots el recons d’aquesta imponent vivenda, que des de 1792 ha estat la casa del rector de l’església. Coneixerem la biblioteca plena de llibres centenaris, infinitat de mobles històrics d’origen anglès, així com altres detalls curiosos que no ens han passat desapercebuts. Per altra banda, a les muntanyes de Calvià trobarem una encantadora vivenda. Blanca Rey, la seva propietària, ens captivarà amb la seva simpatia i ens sorprendrà amb una singular casa en la qual l’accés és mitjançant una original passarel•la. Una construcció amb molta personalitat en la què la combinació d’estils marquen la tendència decorativa. A Bendinat descobrirem el fantàstic resultat de la reforma que va suposar unir dos apartaments per fer-ne només un. Pedro de Salvador ens mostrarà tots els detalls d’aquesta magnífica vivenda on és un plaer pels sentits gaudir d’unes vistes espectaculars. Els colors blancs dominen aquest espai per donar protagonisme a fantàstics mobles de disseny. Una propietat molt funcional i lluminosa creada amb molt d’estil. Les propietats més impressionants de Balears les coneixeràs a Podem Passar? El pròxim ......a les ..... a IB3 Televisió.

07:45

RAMON LLULL.

ÚLTIMA ETAPA

07:55

RUPERT&SAM

EL SUBMARÍ

08:00

En Tallapins El Dimoni Cucarell fa de les seves per Ca la Quinta Forca. Ha convençut a un drac perquè faci por a la gent d'Allà Baix que viuen aterrats per la presència del Drac. Na Miquela i en Gaspar passegen per Allà Abaix quant amb això comencen a ploure tarongers. Aconsegueixen esquivar-los tots. Van cap a la finca do'n broten tots els tarongers i descobreixen un jove que talla els arbres amb un dit, en Tallapins. L'amo està rabiós "Vés a jugar a una altra banda i deixa de tallar-me els tarongers!" En Tallapins se'n va trist. Na Miquela i en Gaspar s'hi acosten. Està trist perquè ningú li deixa jugar. Ell s'ho passa bé tallant arbres però molesta a tothom d'Allà Baix. Na Miquela i en Gaspar intenten conhortar-lo però amb això bota l'alarma d'avís d'Allà Abaix el Drac ataca una altra vegada. Na Miquela, en Gaspar i en Tallapins li fan front tant firmament que el Drac es fa por i se'n va. Els nostres amics el segueixen fins Ca la Quinta Forca. El Drac es veu tant apurat que s'amaga dins un pou sec. Tots tres guaiten pel pou però no veuen res. Na Miquela ja té un peu dins el pou per front al drac quant en Tallapins té una idea. Provocant al drac, crida "Surt aquí si ets valent!" Tot s'omple de foc i fum , tothom se fa enrere i tot d'una que el cap del drac guaita per la boca del pou, en Tallapins fa un gest amb el dit i talla el cap al drac. Tothom ho celebra... manco el Dimoni Cucarell que torna cap a Es Perduts més encès que un misto. Quant arriben a Allà Baix, moltes cases han quedat destruïdes pel drac però en Gaspar té una idea per arreglar-ho. Envien en Tallapi

08:10

Els cossiers Al programa d'avui en Francesc Vallcaneres explicarà els orígens d’aquest ancestral ball d’ofrena a la natura i els cossiers veterans de Montuïri ens mostraran la seva estimació per aquest ball. Amb en Jaume descobrirem com l’home pot superar les seves limitacions quan fa una carrera i els actuals cossiers d'Algaida ens contaràn que senten mentre ballen. Coneixerem els secrets perquè un flabiol sigui el més indicat per sonar com a reclam dels cossiers i serem testimonis de com es prepara el vestuari dels cossiers d’Alaró. Per acabar n’Aina ens sorprendrà amb una versió particular del ball dels cossiers.

08:55

ES MORRO DE SA VACA Es morro de sa Vaca En el darrer capítol d'aquesta temporada en Rafel de Can Renou acompanyat de diversos membres del grup excursionista Els Xots pujaran el morro de sa Vaca. Per arribar a sa Calobra, on comença la ruta, en Rafel es desplaçarà aquesta vegada en una embarcació turística des del port de Sóller. Durant la travessia podrem gaudir de les vistes de la Serra des de la mar. Des de sa Calobra anirà a la desembocadura del torrent de Pareis, on es trobarà amb n'Antònia, n'Emili i n'Emilio, membres dels Xots, que l'acopanyaran durant tota l'excursió. Després de caminar uns 20 minuts pel llit del torrent, s'enfilaran pel pas de s'Argamassa, un pas amb una certa dificultat, equipat de cordes, que requereix mesures de seguretat com la conveniència de dur casc. Es tracta d'una paret vertical un temps utilitzada pels contrabandistes. Dalt del pas la perspectiva del torrent i sa Calobra és espectacular. A partir d'aquí la ruta transcorre fora camí entre càrritx i roques. Després del pla des Pi i una forta pujada s'arriba dalt es morro de sa Vaca, una punta prominent de 329 m, que ofereix unes vistes fantàstiques i poc habituals de la costa de la serra de Tramuntana.

09:35

L´ANY DE L ´ ARXIDUC Aquesta setmana, Això és Mel es suma a les celebracions de l’Any de l’Arxiduc, revivint la seva presència d’avui en dia. L’escriptora Carme Riera ens situarà a Lluís Salvador d’Àustria i el divulgador Joan Carles Palos el seu paisatge estimat. Toni Gomila en el paper del noble, s’acostarà a distints indrets de les illes coneguts del noble i Tomeu Caldentey cuinarà a Fornalutx amb Marc Martínez i a Béns d’Avall amb els cuiners Vicens, pare i fill. Els dos presentadors pujaran al Teix, hi berenaran, i acomiadaran el programa amb un tassonet de malvasia, davant la mar, com hagués volgut l’Arxiduc. Això és mel s’ emet els dilluns, a les 21.35 hores. És un espai que vol recórrer i conèixer les Illes, els seus productes, la gastronomia, la gent i els paisatges…. una descoberta a partir de les vivències quotidianes de persones conegudes, però també de les que són anònimes. A la pàgina web www.ib3tv.com podeu veure aquest programa “En directe” i també el trobareu a la nostra secció “ A la car ta”. Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials @IB3televisio amb l’etiqueta # AixòésmelIB3 i a www.facebook.com ib3tv.

10:45

MY GENERATION T1 - 4 Aquesta setmana a NINGÚ ÉS PERFECTE.. Milennials, Centennials, Boomers, Generació X... De quina generació realment som? Mos identifiquem amb la generació que mos toca? Música, cinema, moda, farem una repassada al més destacat de les diferents generacions, i com ens afecta ser d’una o un altre? Us imagineu un centennial de 75 anys? No us perdeu NEP! NINGÚ ÉS PERFECTE, és un programa que dona veu a la gent de les Illes Balears en una temàtica concreta en tots els seus àmbits, sobre la vida, hàbits, maneres de pensar i fer, desgranada en diferents blocs, amb una visió entretinguda i divulgativa. Tres presentadores, iguals però diferents, tractaran temes d’actualitat amb el seu particular sentit del humor i la seva visió única. ..

11:45

PALMA FUTSAL-ELPOZO MURCIA

13:59

IB3 NOTÍCIES CAP DE SETMANA MIGDIA

15:05

EL TEMPS CAP DE SETMANA MIGDIA. INFORMACIÓ METEOROLÒGICA

15:10

Puig de Sta. Magdalena T4 - 7

15:35

EL MOSSO Un altre personatge arriba a l'hipòdrom de Palma. No coneix ningú però pareix que té les coses molt clares. Na Carlota té projectes i això no agrada a tothom. En Toni beu un poc massa sense pensar en les conseqüències. A Sa Canova tot és a punt per tancar un tracte però les coses no sortiran com en Joan Carles té previst.
EFECTES SECUNDARIS Na Joana Maria recorda na Neus de qualque cosa i en descobreix el passat. En Marroig i n'Albert intenten substituir el cavall que havien de vendre a en Tomàs per un altre. Per fer l'estafa, en Marroig compra un cavall amb doblers de l'hipòdrom i intenta enganar na Joana Maria per tal que no ho descobreixi. En Joan Carles vol acomiadar en Toni però li sorgirà un problema.

17:25

LLINATGES T3 - 7

19:20

DISSABTE DE CINC DIES

20:30

IB3 NOTÍCIES CAP DE SETMANA VESPRE

21:35

EL TEMPS CAP DE SETMANA VESPRE INFORMACIÓ METEOROLÒGICA

21:40

COMERÇ, EL COP DEL CLIC El comerç en línia ha batut tots els rècords en plena pandèmia. A la progressió ascendent dels darrers anys, s’hi ha sumat la por al contagi durant la crisi sanitària, quan molta gent ha interioritzat les compres per internet. Amazon és qui se n’ha enduit bona part del pastís. El gegant tecnològic ha facturat més de 320.000 milions d’euros el 2020 i ja és la quarta empresa més poderosa del planeta. Opera a les Balears a través de quatre empreses de distribució però veus del sector situen Amazon en el polígon de Son Morro, on un promotor local faria la reforma d’una nau per oferir un lloguer de 30 anys a la multinacional. Un fet que ha encès totes les alarmes del comerç local. Sion Palou és la tercera generació de la família al capdavant de Calçats Melchor. Ara, en la batalla contra grans superfícies, rebaixes constants i gegants digitals, s’hi juga la supervivència ‘‘T’ho venen com que, si no ets en línia, has fracassat al món i no tots els negocis es poden digitalitzar. Som pessimista perquè hi ha molts petits negocis que no poden competir amb aquestes bèsties que venen. Amazon és un monopoli.’’ La llibreria Lila i els Contes és un dels 700 negocis de les Balears que enguany han transitat per Internet. Durant el confinament, Marta Prunés i la seva germana Núria exploraren les possibilitats de la venda electrònica sense oblidar el que aporta el petit comerç ‘‘Tu el que fas és recomanar, coneixes els productes i els clients i ofereixes allò que necessiten aconsellant-los." ‘‘Arribarà un moment en què tot es demanarà en línia”, afirma el transportista Miguel Ángel Mir. Per les seves mans passen cada dia 100 paquets. Del clic a casa. Un sistema, el logístic, sobre el que se sustenta el comerç electrònic no sense deixar la seva petjada ecològica. La febre del consum en línia també amaga perills per a la salut. Maria està en tractament per l’addicció a les compres per internet ‘’M’he arribat a gastar 70.000 euros en un any. Ho he perdut tot."

22:10

JO EN SÉ + QUE TU EN FAMILIA

23:10

CINEMA

Espanya, anys 50. Macarena Granada Penélope Cruz, la gran estrella “americana” d'origen espanyol, retorna a la seva terra per a encarnar a Isabel la Catòlica. En assabentar-se de la notícia, Blas Fontiveros Antonio Resines, que no havia tornat a Espanya des que s'anés a dirigir "La nena dels teus ulls" a l'Alemanya nazi 18 anys enrere, decideix tornar i retrobar-se amb alguns dels seus vells amics i companys. La seva arribada deslliga una sèrie d'esdeveniments que posaran a prova el rodatge de la superproducció. Seqüela de "La nena dels teus ulls"

01:15

IB3 NOTÍCIES CAP DE SETMANA VESPRE

01:55

EL TEMPS CAP DE SETMANA VESPRE INFORMACIÓ METEOROLÒGICA

02:00

PALMA FUTSAL-ELPOZO MURCIA

03:35

L´ANY DE L ´ ARXIDUC Aquesta setmana, Això és Mel es suma a les celebracions de l’Any de l’Arxiduc, revivint la seva presència d’avui en dia. L’escriptora Carme Riera ens situarà a Lluís Salvador d’Àustria i el divulgador Joan Carles Palos el seu paisatge estimat. Toni Gomila en el paper del noble, s’acostarà a distints indrets de les illes coneguts del noble i Tomeu Caldentey cuinarà a Fornalutx amb Marc Martínez i a Béns d’Avall amb els cuiners Vicens, pare i fill. Els dos presentadors pujaran al Teix, hi berenaran, i acomiadaran el programa amb un tassonet de malvasia, davant la mar, com hagués volgut l’Arxiduc. Això és mel s’ emet els dilluns, a les 21.35 hores. És un espai que vol recórrer i conèixer les Illes, els seus productes, la gastronomia, la gent i els paisatges…. una descoberta a partir de les vivències quotidianes de persones conegudes, però també de les que són anònimes. A la pàgina web www.ib3tv.com podeu veure aquest programa “En directe” i també el trobareu a la nostra secció “ A la car ta”. Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials @IB3televisio amb l’etiqueta # AixòésmelIB3 i a www.facebook.com ib3tv.

04:45

PAISATGES

05:10

LA SEU-PALAU MARCH Obrirem el programa d'avui entrant a la Seu, l'espectacular Catedral de Mallorca. Parlarem de les bregues entre "canamunts" i "canavalls", descobrirem els secrets de la cuina sefardí, passarem pel Parlament de les Illes Balears, antiga seu del Círculo Mallorquín per parlar amb dos socis de tota la vida, en Ventura Catany i en Manolo Oliva, i acabarem al Palau March, on visitarem la seva biblioteca, la més completa en temàtica balear.

06:00

Formentera.Pitiüses, entre pins i savines" Pitiüses, entre pins i savines" de ruta per Formentera El proper dimecres 17 de setembre a les 22.00 hores les càmeres del programa d'IB3 Televisió "Pitiüses, entre pins i savines" s'embarquen a Formentera per descobrir els racons que amaga aquesta illa d'ensomni. Visitarem l'hostal la Savina on fa 50 anys es van allotjar els primers turistes que van arribar a la pitiüsa del sud i aprofitarem per saber com es fa el saborosíssim peix sec, tota una delicatessen. Un músic que segur que coneixeu ens mostrarà el seu racó preferit de l'illa. El compositor i cantant ha convertit Formentera en un refugi per escapar de la fama i l'èxit i descansar després d'una llarga gira de concerts. Passarem per uns dels primers xiringuitos que es van instal·lar a Formentera, el quiosc Can Bartolo, i descobrirem els secrets d'un joier català que ven les seves peces per tot el món, Enric Majoral.