AVUI
20/03/2019
07:00

MOSSÈN CAPELLÀ

"EL BETLEM DE SANT JERONI DE LA ROCA" Un animal estrany apareix fermat al bell mig de la plaça de Sant Jeroni de la Roca. Què hi fa? El poble de la Roca es prepara per al concurs de betlems que cada any se celebra a la comarca. Per això en Colau ha ideat un pla per guanyar el primer premi. Acceptarà l'Església els mètodes i maneres de fer d'en Colau? Na Fina de Son Magre té un cop de sort i això farà enrabiar els veïnats de la vila. Però, de veres és tan afortunada na Fina?

07:55

ELS MUSICS DE BREMEN UNIVERSAL
EL RATOLINET PÉREZ UNIVERSAL

08:10

RUPERT&SAM

LA NIT DE NADAL
En Sam i en Rupert són como la nit i el dia...com el gat i el gos...com el pollastre i l`anec..Un accident aeri els obliga a conviure en una illa perduda en mig de l'oceà. La supervivència depen d' entrendre`s l'un amb altre. Sobreviuran o s' acabaran desplomant entre ells?. Rupert, l' anec i Sam, el pollastre , viuran a una illa no deserta.Hi ha uns habitants molts especials disposats a fer-los la supervivència més fàcil...o no. Son, Gavi, la gavina, Zen, la tortuga, Rufus, el taurò , cranc i peix. La serie d' animació està destinada...
"NO ESTEM SOLS"

08:20

LES GRANOTES MALLORCA

08:30

Temporada 4 Capítol 58

09:05
12:00

EL DEBAT A INCA

20:05

COLFLORI AMB OUS Colflori amb ous Cada dia, a IB3 Televisió, Santi Taura comparteix amb l’espectador la seva passió pel receptari tradicional balear. Ho fa a través d’uns plats atrevits, que conviden a jugar amb els ingredients de sempre. Avui prepararem colflori amb ous. 20’45

21:40

OLLES I TESTS Aquesta setmana a Fred i Calent ens acostam a una de les fires més conegudes de les Illes Balears la fira del fang de Marratxí. A la seva trenta cinquena edició, la fira està dedicada a la ceràmica i el te i dona més importància que mai a la gastronomia. Els nostres tres presentadors hi aniran per descobrir per què el fang és tan bàsic per a la nostra cuina. En Miquel Calent posarà a prova als visitants per veure si coneixen alguns dels estris més antics que es fan amb fang. Anirà també a alguns restaurants per tastar propostes tan curioses com uns musclos cuits amb la calentor del fang o un bacallà cuinat dins fang. També ens explicarà què hem de tenir en compte quan compram una greixonera nova o un tià que en diuen a Menorca. Sabrem per què antigament es cordaven i què hem de tenir en compte amb les peces més antigues. Na Marta Simonet i na Fanny Pons recorreran alguns dels estants de la fira i ens mostraran quines són les peces més curioses que hi podem trobar. També aniran a conèixer la relació de la ceràmica i el te i conversaran amb el guanyador del concurs Benet Mas que reconeix el millor treball artístic fet amb fang. En Miquel Calent sorprendrà als visitants de la fira amb un plat cuinat enmig de la fira. També visitarà un dels productors que hi ha a Marratxí i comprarà una placa de fang molt especial i amb la que cuinarà un plat més especial encara.

22:45

UN MÓN DE FORMATGES Títol Un món de formatges Aquesta setmana a Fred i Calent coneixerem un món de formatges. Posarem a prova als ciutadans de Palma per si saben reconèixer uns “formatges” que els consumidors compren com si fossin formatge però en realitat no ho són. Na Marta Simonet anirà a tastar una fondue típica de Suïssa i en Miquel Calent descobrirà de la mà d’uns italians com es fa la mozzarella. Na Fanny Pons ens explicarà quins formatges són més recomanables per a una bona alimentació i com hem de llegir el que diuen les seves etiquetes. Sabrem per què fan tanta olor i com és que alguns com l’emmental tenen tants de forats. En Miquel i na Marta tastaran formatges fets a les Illes, explicaran amb quin ordre s’ha de menjar una taula de formatges i amb què marida millor cada un d’ells. Anirem a Eivissa a veure com fan el formatge de cabra amb el quall vegetal provinent de carxofera borda. I com no podia ser d’una altra manera en Miquel Calent ens donarà idees molt fàcils per cuinar amb formatge.

23:45

EL DEBAT A INCA

00:50

ON T'AMAGUES? Han passat deu anys des que Mathieu va desaparèixer a Bordeus. Deu anys en els quals la família porta rebent una sospitosa trucada en cada aniversari del Dia de la Mare. Quan la mare de Mathieu és atacada després de creure veure al seu fill, la seva filla Caroline decideix actuar per posar fi al calvari de la família, i surt a la recerca del seu germà. La seva recerca li portarà al cor d'un complicat cas. Dues joves dones han desaparegut, a l'espai de deu anys, i tot apunta al fet que el seu germà és l'assassí.

03:25

PAISATGES