Programació de TV



Avui : 18/11/2018
07:35

L'HORA DEL CONTE!

LA PAPARRETA MENORCA
LA GRANOTA UNIVERSAL

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
07:50

RUPERT&SAM

LA MOSCA
L'ICEBERG
L'ESTRELLA

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
08:00

L'HORA DEL CONTE!

ES FAMELIAREIVISSA

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
08:10

PALMA PAM A PAM

Sa Riera Palma pam a pam és un retrat quotidià de la ciutat de Palma, que deixa una marca inesborrable a tothom qui l’ha trepitjada. De la mà d'en Toni Lluis Reyes descobrirem el patrimoni, la gastronomia i els racons més emblemàtics de Ciutat. Al programa d'avui descobrirem Palma seguint el torrent de Sa Riera. Començarem fent esport al Parc i de la mà d'en Carlos Garrido visitarem el cementeri de Palma. Gaudirem de la cuina de Fraula i coneixerem la història de l'edifici de Sa Riera, el més antic de la Universitat de les Illes Balears. Després de tocar el piano a Musicasa compartirem taula amb en Jaume del restaurant Los Rafaeles per acabar pujant dalt de l'edifici del Palau de la Premsa.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
09:05

UEP! com anam?

FIRA DE LES FIRES I ESPECIAL CAP DE FIBLÓ, LA VIDA CONTINUA Aquesta setmana, el “Uep! Com anam?” arranca al cor de Mallorca, a la fira de les fires. En Toni Ballador, en Felip Munar i en Jaume Coll passaran el dia per el “Dijous Bo” per conèixer què es cuina a la pagesia mallorquina per aquest hivern. Després de fer un passada pel dijous Bo, en Jaume Coll i en Toni Ballador aniran a Menorca per donar una mà a alguns pagesos que varen patir el cap de fibló fa dues setmanes. Arbres caiguts, teulades aixecades i moltes pèrdues econòmiques per molts de pagesos, però sempre l'esperança i la força de les mans per arreglar allò que el vent s'endugué. També coneixerem dos jubilats de Sant Antoni de Portmany que se'n cuiden d'una bona guardeta de conills i mitja dotzena de papaiers, uns grans arbres tropicals ben adaptats al nostre clima. Ara que s'acosta el temps de matances, una madona de Felanitx ens elaborarà un frit de porc així com toca. Vos recordam que el nostres presentadors seran a la parada que instal•lam cada any al “Dijous Bo” de les 10 a les 16 a la plaça bestiar d'Inca per passar una estona amb els nostres espectadors. Així que estau convidats a passar i saludar en Toni, en Jaume i en Felip tot el dia per Inca però, al vespre, tots davant el televisor a veure el “Uep! Com anam?”. “Uep! Com anam?” s'emet els dijous a les 21:40h a IB3 Televisió.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
10:05

MOSAIC


En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
10:30

EUCARISTIA A LA SEU DE MALLORCA


En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
11:20

MIRA PER ON!

DE COMTES, DITES, ANIMALS I FITES De comtes, dites, animals i fites Qui era, vertaderament, el comte Mal? Perquè s’emblanquinen les cases? I perque deim “fer dissabte” al fet de netejar la casa? D’on surten les pedres de les marjades? D’on ve l’expressió “jo no en sé res de la mort d’en Berga!”? Quan i on s’instal·laren les primeres faroles públiques de les illes? Queda cap vinya d’abans de la fil·loxera a les nostres illes? Quin és l’orígen del ca eivissenc? Queden cranques a les Balears? Si no saps on trobar resposta a tots aquests interrogants, avui a Mira per on!, et donarem la solució!

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
11:50

RETRANSMISSIÓ ESPORTIVA

AT. BALEARS - TERUEL

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
13:56

IB3 NOTÍCIES CAP DE SETMANA MIGDIA


En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
15:00

EL TEMPS CAP DE SETMANA MIGDIA. INFORMACIÓ METEOROLÒGICA


En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
15:05

AGAFA'M SI POTS, CAP DE SETMANA


En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
16:05

UN POBLE FRANCES

PASSAR LA LINIA
EN LA TERRA COM EN EL CEL

Ara en directe per el WEBHo pots tornar a veure A LA CARTA
17:45

DOCUMENTAL

Els " Papers de Son Armadans " va ser probablement la revista literària més important editada a Espanya durant el franquisme, i també una de les mes controvertides. Creada per Camilo José Cela al 1956, i dirigida per ell durant més de vint anys, des del seu quarter general al barri del mateix nom de Palma, publicà als més importants escriptors de l'interior i de l'exili , i va comptar amb col•laboracions gràfiques d'artistes de la talla de Picasso i Miró. En permanent equilibri amb la censura de la dictadura, de la qual el propi Cela havia format part en la postguerra, va incloure textos en català, euskera i gallec. Don Camilo havia arribat a Mallorca al començament de 1954, després que l'èxit de les seves primeres novel•les, "La Familia de Pascual Duarte" i "Pabellón de Reposo" i la prohibició de “La Colmena" per la censura li haguessin fet guanyar un gran prestigi literari a Madrid. Necessitava un lloc tranquil per poder escriure, i amb la seva dona, Rosario Conde, i el seu fill de 8 anys, s'estableix durant dos estius consecutius al Port de Pollença. Aquí escriu "La Catira", "El molino de viento" i "Judíos, moros y cristianos". A finals de 1955 s'instal•la definitivament al barri de Son Armadans, de Palma, i aquí comença a donar forma a la idea de crear una publicació, feta a Mallorca, però amb vocació d'arribar a tot el món literari. Comença a intercanviar correspondència amb els més importants escriptors i intel•lectuals espanyols de l'interior, i també de l'exili, i en poc temps -amb l'ajuda de Jose Manuel Caballero Bonald, com a secretari de redacció- aconsegueix comptar amb col•laboracions suficients per a l'edició del primer número de la revista. Entre ells Gregorio Marañón, Alonso Zamora Vicente, José Mª Castellet, José Mª Moreno Galván, Dámaso Alonso, Carles Riba i Ricardo Gullón . El prestigi de la revista, que s'imprimeix en els tallers de Mossèn Alcover, i del seu controvertit director i editor, que el 1957 és elegit per ocupar

18:55

TAL COM ÉREM

"Tal com érem", un viatge al passat més recent d'aquestes Illes. Un programa documental de 10 capítols temàtics presentat per Llorenç Santamaria en el qual cada setmana es repassarà un aspecte concret de la vida dels Balears a la dècada dels 70. El programa té com a objectiu fer un retrat sociològic i cultural en clau distesa d'aquells anys amb la intenció de veure com hem canviat els habitants de les Illes Balears en poc més de quatre dècades. Quins eren els cotxes que empràvem en aquella època? Com va ser el pas de la societat agrícola al boom del turisme? Com era viure fora ordinadors, internet i targetes de crèdit? Ha canviat molt el festeig dels anys 70 ençà? I el món de les noces? Quan va començar l'alliberament de la dona? Totes aquestes preguntes i moltes més trobaran resposta a "Tal com érem". Narrat pel gran Llorenç Santamaria, el cantant que va enamorar tota una generació amb hits com "Para que no me olvides" o "Si tú fuera mi mujer", cada capítol comptarà amb personalitats conegudes i testimonis anònims que ens aportaran la seva experiència personal, que es veurà reforçada amb videoclips, anuncis, programes de televisió, informatius i fragments de sèries i pel•lícules que ja formen part de la banda sonora sentimental de tots aquells que visqueren i cresqueren durant els anys 70. D'altra banda, l'arxiu personal de gent anònima amb fotografies i vídeos en súper 8 també tendran una importància cabdal a l'hora de fer un repàs a l'evolució que han sofert els paisatges i els habitants d'aquest arxipèlag. TRANSPORTS I DOL Programa de nostàlgia presentat per Llorenç Santamaria. Un programa amb més de 200 testimonis que té com a objectiu fer un retrat sociològic i cultural en clau distesa d'aquells anys amb la intenció de veure com hem canviat els habitants de les Illes Balears en poc més de quatre dècades. Narrat pel gran Llorenç Santamaria, el cantant que va enamorar tota una generació amb hits com "Para que no me olvides" o "Si tú fuera mi mujer", cada capítol comptarà amb personalitats conegudes i testimonis anònims que ens aportaran la seva experiència personal, que es veurà reforçada amb videoclips, anuncis, programes de televisió, informatius i fragments de sèries i pel•lícules que ja formen part de la banda sonora sentimental de tots aquells que visqueren i cresqueren durant els anys 70. Al primer programa farem un repàs a quins eren els cotxes de l'època, com eren les classes de l'autoescola, el transport públic i les carreteres de les nostres Illes. D'altra banda, en aquest capítol també recordarem què fèiem el dia que va morir Franco i la relació que hem tengut els habitants de les Balears amb la mort, el dol i els funerals. "Tal com érem", un viatge al passat més recent d'aquestes Illes.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
19:55

ZOOM

EL SOMNI DE DOMINGO ZAPATA Ha pintat amb el papa Francesc i la seva obra ha ocupat les pantalles d’un dels centres neuràlgics de Nova York Times Square. El mallorquí Domingo Zapata s’ha fet un lloc entre les celebritats de Hollywood, i el seu art es cotitza cada vegada més. Però qui és Domingo Zapata? El programa Zoom entrevista l’artista per esbrinar les claus que expliquen el seus èxits internacionals, i aprofundeix en la seva vessant més humana amb el testimoni dels seus pares, Domingo i Isabel. Però no tot ha estat pintar a la vida de Zapata. El programa repassa també la seva primera etapa professional com a broker de borsa, i ho fa de la mà de Miguel Ángel Luque, parella televisiva de Zapata al programa La Bolsa, emès per M7. Els quantiosos beneficis econòmics de Zapata acaben als tribunals i és condemnat per frau fiscal, un capítol que l’artista vol deixar enrere per dedicar-se plenament a crear. Més enllà del valor monetari de la seva obra, com valora el món artístic mallorquí les creacions de Zapata? És només una moda o acabarà per guanyar-se un lloc als llibres d’Història de l’Art? Pilar Ribal, Georgina Sas, Aina Ferrero-Horrach i l’artista José Aranda aporten la seva visió a un fenomen la transcendència del qual encara està per escriure.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
20:30

IB3 NOTÍCIES CAP DE SETMANA VESPRE


En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
21:35

EL TEMPS CAP DE SETMANA VESPRE INFORMACIÓ METEOROLÒGICA


En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
21:40

GENT DE LA MAR

Campionat de pesca Mar costa, recorregut que fa el peix que ens arriba de fora, Jordi Lladó, regatista de la c Avui, en Pedro Carbonell assistirà al campionat de Balears de pesca Mar Costa. Viuran una jornada de competició molt disputada. I gaudirem de bones captures. En Manolo Barahona visitarà sa Llotja de Palma per conèixer quin recorregut fa el peix que ens arriba de fora. Sabrem com s’organitza el transport i la distribució d’aquest peix. I Acabarem cuinant un llobarro amb puré de pastanaga al moll de pescadors. N’Ana Alonsoconeixerà en Jordi Lladó, regatista de la classe Laser 4.7. Veurem com és un dia d’entrenament d’aquesta disciplina. Sabrem com es preparen físicament per la competició. També aprendrem a cuinaruna sopa de miso amb ramen. I coneixerem com es fabriquen els remolcs per embarcacions.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
22:55

GENT DE LA MAR

PESCA SUBMARINA, HISTÒRIES DE CONTRA BÀNDOL I EL MÓN DE L'OPTIMIST Óscar Fernández, subcampió d’Europa de pesca submarina. Històries de contra bàndol i Maria Perelló, campiona del món d’optimist Aquesta setmana en Pedro Carbonell farà pesca submarina a Sant Antoni de Portmany amb Óscar Fernàndez, subcampió d’Europa d’aquesta especialitat. Passaran una jornada molt divertida. I faran captures espectaculars. En Manolo Barahona anirà fins a Cala Tuent per conèixer històries de contra bàndol. Gaudiran d’un dia fantàstic a la mar. I acabaran cuinant un arròs de peix amb unes vistes immillorables. En David Oliver visitarà el Club Nàutic de l’Arenal per conèixer na Maria Perelló, campiona del món d’optimist. Viurem l’emoció d’una regata acompanyats de la seva família. I gaudirem de la victòria final. I també aprendrem a cuinar un paté de tofu amb bonítol.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
00:10

GENT DE LA MAR

RESERVA DE LLEVANT I ARROS A CALA GAMBA
Llevant i arròs a Cala Gamba. A Gent de la mar tornarem a viure algunes de les petites aventures que ofereix el litoral balear Sortirem a pescar amb Pedro Carbonell per descobrir els secrets d'un pescador experimentat. Després acompanyarà els guardes de la reserva marina de Llevant en una jornada de vigilància. Mentre, en Manolo Barahona compartirà amb tres generacions de pescadors un dia de pesca a la Badia de Palma. Amb el roquer que agafin cuinaran un bon arròs al Club Nàu...

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
01:25

IB3 NOTÍCIES CAP DE SETMANA VESPRE


En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
02:05

EL TEMPS CAP DE SETMANA VESPRE INFORMACIÓ METEOROLÒGICA


En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
02:10

RETRANSMISSIÓ ESPORTIVA

AT. BALEARS - TERUEL

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
03:50

MIRA PER ON!

DE COMTES, DITES, ANIMALS I FITES De comtes, dites, animals i fites Qui era, vertaderament, el comte Mal? Perquè s’emblanquinen les cases? I perque deim “fer dissabte” al fet de netejar la casa? D’on surten les pedres de les marjades? D’on ve l’expressió “jo no en sé res de la mort d’en Berga!”? Quan i on s’instal·laren les primeres faroles públiques de les illes? Queda cap vinya d’abans de la fil·loxera a les nostres illes? Quin és l’orígen del ca eivissenc? Queden cranques a les Balears? Si no saps on trobar resposta a tots aquests interrogants, avui a Mira per on!, et donarem la solució!

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
04:20

PAISATGES

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
04:30

BALEARS DES DE L'AIRE

MALLORCA CAP. 11 MALLORCA S´ESTANYOL COLONIA DE SAN PERE BETLEM ARTA CALA MESQUIDA CALA LLITERES CALA RAJADA CAPDEPERA FONT DE SA CALA

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
04:55

JO HI ERA

ELS ANYS DEL CONTRABAN I EL SAMSÓ MALLORQUÍ Jo hi era viatja avui a l'any 1952, quan es van suprimir les cartilles de racionament. S'apropava el final d'una època dura per la gent de Balears els anys de la postguerra, anys de fam i pocs recursos en què el contraban i l'extraperlo es convertiren en una pràctica habitual. I el programa recorda també l'home més forçut de Balears Sebastià Llull, un home humil que va demostrar que és possible ser tan fort amb el cos com amb la ment. Conegut com el Samsó Mallorquí, va sorprendre tothom amb els seus espectacles en què demostrava la seva força il.limitada i va dur el nom de Mallorca per tot el món.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
05:25

PALMA PAM A PAM

Sa Riera Palma pam a pam és un retrat quotidià de la ciutat de Palma, que deixa una marca inesborrable a tothom qui l’ha trepitjada. De la mà d'en Toni Lluis Reyes descobrirem el patrimoni, la gastronomia i els racons més emblemàtics de Ciutat. Al programa d'avui descobrirem Palma seguint el torrent de Sa Riera. Començarem fent esport al Parc i de la mà d'en Carlos Garrido visitarem el cementeri de Palma. Gaudirem de la cuina de Fraula i coneixerem la història de l'edifici de Sa Riera, el més antic de la Universitat de les Illes Balears. Després de tocar el piano a Musicasa compartirem taula amb en Jaume del restaurant Los Rafaeles per acabar pujant dalt de l'edifici del Palau de la Premsa.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA
06:20

UN MÓN DE CRIATURES

COLUMBICULTURA, COMPETICIÓ DE COLOMS MASCLES A CEL OBERT Aquesta setmana a "Un Món de Criatures" ens preocupa per què na Kira fa sang quan orina, el manescal ha detectat que l'organisme d'aquesta cusseta genera pedres a la bufeta, però hi ha una altra cosa que ens preocupa més. Com es controlen 80 coloms a cel obert? Idò gràcies a la columbicultura, una competició en què tots els mascles competeixen per encalçar l'única femella. Un atropellament ha fet que en Drac hagi de romandre al quiròfan durant 4 hores, té dues potes rompudes, però el més complicat és el repòs absolut que haurà de fer. I finalment, serem testimonis de la il·lusió dels amos de na Miss, volen que la seva conilleta domèstica, que es va casar literalment amb en Tambor, tengui descendència.

En directe per el WEB Ho pots tornar a veure A LA CARTA

ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL