AVUI
20/06/2019
07:00

EL FARO, EPISODI 19 Fina troba entre la roba de José un document important. Ricardo no s'atreveix a confessar a Lucía que la seva família és la que intenta comprar el seu restaurant. Santiago continua amb les seves misterioses visites i Rosa sospita alguna cosa, així que acudeix a preguntar a Miguel si l’està encobrint. La conversa entre tots dos serà totalment reveladora.

07:55

ES FAMELIAREIVISSA
EN XOROI MENORCA

08:10

RUPERT&SAM

RUFUS VOL FER AMICS
L'ILLA MISTERIOSA
LA MOSCA

08:20

ELS TRES PORQUETS UNIVERSAL

08:30

Temporada 5 Capítol 49

09:05
12:15

ELS ENTUSIASTES D'ESTRENA

12:45

LLOM AMB ENSAÏMADA Cada dia, a IB3 Televisió, Santi Taura comparteix amb l’espectador la seva passió pel receptari tradicional balear. Ho fa a través d’uns plats atrevits, que conviden a jugar amb els ingredients de sempre. Avui prepararem un llom amb ensaïmada.

20:05

Pasta cremosa Avui prepararem una pasta, el puntalette, com si fos un risotto. L’acompanyarem amb espinacs, faves tendres i tomàtiga de ramellet

21:30

Temporada 1 Capítol 19

22:15

JOVES PAGESOS, VINYES I LA DARRERA TOSA Aquesta setmana a “Uep! Com anam?” en Toni Ballador coneixerà el pagès més jove del terme municipal de Calvià. Amb ell i els que fins ara ostentava aquest honor farà neta una finca, empelts de garrover i regarà una palntació de garrovers i ametlers. L'amo jove de la casa, en Jaume Coll, anirà a donar una mà a dos germans de Banyalbufar que han de tondre la seva petita guarda d'ovelles, també esporgaran una vinya preciosa a vorera de la mar. Un felanitxer de potada ens mostra la seva vinya mentre l'esporga. També ens contarà com ha canviat el món de la vinicultura al poble de Felanitx. I, com cada dijous, el mestre de mestres, en Felip Munar ens obrirà el llibre inabastable de la tradició oral amb una bona selecció de gloses i dites.

23:05

Cap a primera, Especial Depor-Mallorca

00:05

ESPECIAL SANT JOAN DES DE MENORCA ESPECIAL SANT JOAN DES DE MENORCA A UEP! COM AMAM? El capítol de Uep! Com anam? d’aquesta setmana serà ben especial i lúdic i estarà íntegrament dedicat a repassar els preparatius, els rituals i els orígens de les festes de Sant Joan de Ciutadella. Tots els reportatges del programa giraran al voltant d’aquesta exultant celebració de l’inici estival i estaran tots localitzats a terres menorquines. Al tema central, en Toni Ballador visitarà el preciós lloc de vaques del Caixer Pagès de Tramuntana d’enguany i, en haver conegut l’amo, tots dos partiran plegats cap a l’hípica Sa Creueta per ensinistrar els cavalls i fer-los fer bots. Durant l’entrenament, a més, s’hi trobaran el Caixer Senyor i el Caixer Fadrí que també miren de preparar-se així com toca pels jaleos. Entre i entre, i en paral•lel, en Felip Munar ens atracarà diversos aspectes ignots i curiosos d’aquesta ancestral festivitat patronal. En la seva estrena menorquina amb el programa, el nostre mestre conversarà amb dos homenots del panorama cultural local el poeta Joan Francesc López Casasnovas -que li parlarà de les arrels pageses de la festa i li descriurà els sentiments atàvics que embarguen els cors ciutadellencs quan senten el so del primer toc de flabiol- i el gastrònom Bep Al•lès –que li mostrarà quins són els menjars propis que se solen oferir als cavallers i li explicarà la llegenda santjoanera de la mítica Ciutat de Parella-. Al Rebost cuinarem pastissets típics de Sant Joan, a la secció veterinària revisarem la salut d’un cavall botador i, finalment, saludarem també l’Home del Be i el Caixer Pagès de Migjorn d’enguany. Ja ho veis, idò no podeu deixar perdre aquesta ocasió única per xalar amb els aires joiosos de Ciutadella en festes.

01:15

LEONMANSO Temporada 1 Capítol 11

01:50

NASHVILLE

EM FAIG LLÀSTIMA

03:30

PAISATGES