AVUI
22/04/2019
07:00

LA VISITA DEL PAPA El Papa visitarà Mallorca i el Bisbe ofereix a en Lluc la possibilitat de concelebrar amb el Pontífex a la Seu. Don Cristòfol se pren molt malament la notícia i en Lluc prest sabrà per què un trauma afecta al vell capellà. Mentre, tothom es mostra emocionat amb els preparatius per a la 'peregrinació' a Palma... Tothom tret del batle, que no pot sofrir els assajos de la coral i prepararà la seva venjança personal. .

08:05

UNA MADONA QUE ENGANYÀ EL DIMONI MALLORCA
LES TRES OVELLETES I EL LLOP UNIVERSAL

08:20

RUPERT&SAM

L'ICEBERG
L'ESTRELLA
EL FANTASMA

08:30

EN PERE TORT MALLORCA

08:40

Temporada 5 Capítol 6

09:10

ENCONTRES PERILLOSOS

El doctor Brady Barr s'enfronta cara a cara amb alguns dels depredadors passius més perillosos del planeta. LA VELOCITAT MATA El doctor Brady Barr s'enfronta cara a cara amb alguns dels depredadors passius més perillosos del planeta.
LVATGE OEST

10:45

TEMPESTA BLANCA Història d'un viatge que comença com una aventura i es converteix en una experiència única de maduresa i mort per a un grup d'adolescents.

12:50

MACARRONS FARCITS DE BACALLÀ Macarrons farcits de bacallà Cada dia, a IB3 Televisió, Santi Taura comparteix amb l’espectador la seva passió pel receptari tradicional balear. Ho fa a través d’uns plats atrevits, que conviden a jugar amb els ingredients de sempre. Avui farem un plat típic de quaresma macarrons farcits de bacallà.

13:10

MARIO MOLA EL SOMRIURE DE L’ÈXIT Mario Mola és conegut pels seus èxits en el món del triatló. El mallorquí ha estat tres vegades campió del món. Però, què hi ha rere aquest èxit? Mola passa 280 dies a l’any fora de casa, l’altra cara d’un esport minoritari que exigeix disciplina i autogestió per triomfar, però, sobretot, per poder-ne viure. Les càmeres del programa “Zoom” d’IB3 Televisió entren en aquest dia a dia per mostrar les dificultats que comporta ser el número 1 del món. L’equip del programa viatja a Banyoles per presenciar la rutina peculiar de Mario Mola amb la seva parella, Carolina Routier, a casa dels seus sogres. També mostra l’emotiu retrobament amb amics de tota la vida. I s’infiltra a l’escola Pius XII de Palma, on va cursar primària i secundària, per saber com es va començar a gestar la vida d’aquest gran campió. “Mario Mola el somriure de l’èxit” també indaga en les vivències més dures del triatleta, com el greu accident de la seva parella, Carolina Routier. I entre altres entrevistats, no hi falta el cinc vegades campió del món de triatló Javier Gómez Noya, rival i amic de Mola. Tot forma part de la història de vida del millor esportista masculí als darrers “Premis esports Illes Balears”.

15:05

EL TEMPS MIGDIA. INFORMACIÓ METEOROLÒGICA

16:10

BENHUR Después de que su amigo de la infancia Messala, seguidor de Roma, le convierta en enemigo de ésta, Judah Ben-Hur es encontrado culpable de intento de asesinato que él no cometió. Su familia es encarcelada y él es esclavizado en un barco de guerra. Tras una feroz batalla naval, consigue salvarse y se convierte en un maestro auriga. Para exigir su venganza, Ben-Hur decide competir contra Messala en las carreras de cuadrigas romanas.

19:30

AÏLLATS

Tenim el privilegi d'haver nascut a les Illes Balears, un paradís desitjat per cents de mils de turistes que venen cada estiu per gaudir-les. ¿Però que passa després de l'estiu pels qui som d'aquí? Les illes es buiden i ens entre la sensació d'aïllament... ens deixen ben aïllats. Aïllats es un programa de viatges que pretén cobrir aquesta necessitat innata que tenim els illencs de sortir de la Roqueta un cop a acabat la temporada i et sobren alguns doblés. Un redescobriment de com arribar a cada lloc d'una forma propera, fresca i desenfrenada però també un apropament a la cultura i el seu caràcter de la mà dels mateixos locals. El programa pretén, més enllà de donar a conèixer cada destí servir d'al·licient per redescobrir nous territoris i recons del món. I ser un incentiu pels illencs a l'hora de sortir de viatge d'una altra manera. Cada programa comptarà amb la participació de diversos personatges amb inquietuds i professions lligades a la seva terra que coneixerem amb major amplitud a través d'una entrevista en profunditat, propera i fresca, i un recorregut pels seus espais predilectes. Ens aproparem al seu dia a dia, a els seus costums i serem també testimonis de la seva vida en cadascun dels territoris ISLANDIA Qui no ha somiat algun cop a la seva vida en poder veure l'Aurora Boreal? No sol ser un viatge econòmic, ja que es necessita ser al lloc y moment adequat, però et mostrarem com arribar fins ella per 500 euros y no morir en l'intent. Descobrim la part més jove i animada de Rekiavik de la mà d'en Bogi i on aconseguirem l'equip adequat per començar la nostra caça. La Magdalena guia d'expedicions ens farà un recorregut pel conegut Cercle Daurat, ruta obligada per qualsevol foraster. Recorrerem la nacional 1 per la ruta Sud on hi descobrirem salts d'aigua, platges d'arena negra, un avió abandonat, llacunes glaceres amb els seus habitants y platges amb glaçons de gel gegants... Islàndia es coneguda com la terra de foc y gel així que no abandonarem aquesta ruta sense adentrarnos dins un glacial. Abans d'intentar per darrera vegada caçar una Aurora Boreal ens haurem de convertir en vikings i això va des de cuidar ovelles fins a menjar Tauró podrit. La nostra aventura cerca'n les Aurores acabarà al nord de l'illa on l'Eythor y la seva família de pescadors ens posarà a prova. Ens faran entendre perquè els islandesos segueixen sent vikings... en tots els sentits.

21:40

EG'19- ENTREVISTES CANDIDATS AL CONGRÉS

22:05

DEBAT DE CANDIDATS A LA PRESIDÈNCIA DEL GOVERN

23:05

AÏLLATS

ISRAEL I PALESTINA

00:05

EL LECTOR DE HUESOS

EL CASO YAK-42 EL CASO YAK-42 L'antropòleg forense Paco Etxeberria i el periodista Dani Álvarez reconstrueixen a "El Lector de Huesos" un tema de gran transcendència forense i humana, i que a vegades implica polèmica la identificació de les víctimes en cas d'un accident aeri. Es recordarà un dels casos més controvertits dels últims anys, el del Yak 42 que es va estavellar a Turquia en 2003 i en el qual van morir 62 militars espanyols. Després de la catàstrofe del Yak-42 es van començar a destapar irregularitats que afectaven l'aeronau i a la seva tripulació. Degué enlairar en aquestes condicions? Hem parlat amb un expert pilot. La tragèdia va estar esquitxada de diverses polèmiques. La primera es va deure a la mala identificació dels cossos, que en alguns casos no van ser lliurats a les famílies correctament o fins i tot les restes de diverses persones van aparèixer barrejats en un mateix fèretre; les identificacions dels cossos es van realitzar a Turquia i en molt poc temps, la qual cosa es va demostrar com l'origen dels errors. La segona gran polèmica es va deure al mal estat de l'avió.

01:20

NASHVILLE

AQUEST CAMI JO JA L'HE FET

02:50

SÓLLER VICENS-MAYOL Avui visitam Sóller per conèixer la familia Vicens-Mayol. En Benet i na Catalina duen 55 anys de casats i ja en fa 44 que muntaren un bar a Bens d’Avall. En Benet i na Catalina tenen 2 fills. La major, na Margalida, és una amant de la pagesia i co-propietaria de l’autoescola de Sóller amb el seu marit, en Xim, un apassionat de l’apicultura. En Benet, el fill menor, és qui ha seguit i evolucionat el negoci familiar, el qual regenta amb la seva dona, na Cati, i el seu fill, en Jaume. A la familia hi ha un total de 4 néts. Na Margalida té dues filles i en Benet 2 fills. Són una familia que gaudeix amb el que fa i que fa gaudir als demés. Viuen envoltats de bellesa i estimen els llocs on treballen i habiten.

03:50

SON TORRAT - SON RAGONET SON TORRAT - SON RAGONET En el capítol 55 de Com a ca nostra, anirem fins al poble mallorquí de Petra, per descobrir l'agroturisme Son Torrat. Es compon de sis habitatges situats en una casa de pedra del segle XV totalment restaurada amb parets de pedra i sostres inclinats amb bigues de fusta. La finca, també posseeix d'un cultiu d'ametllers i garrovers, un bosc de grans pins i alzines i un petit hort amb fruiters. També descobrirem el gran tresor de Son Torrat un aljub convertit en jacuzzi. En el nostre segon destí, coneixerem la casa rural Son Ragonet amb un marcat caràcter propi, ubicada en el poble de Consell, en ple cor vinícola de Mallorca. Destaca el contacte directe amb la natura en un ambient tranquil on es pot també gaudir de la vegetació autòctona. Tot això és el que es pot veure a través d'excursions a peu o amb bicicleta ja que la casa rural de Son Ragonet està envoltada de nombrosos camins i carreteres rurals.

04:20

PAISATGES

05:10

PAISATGES

05:30

SES SALINES MAS-GARÍ Avui visitam Ses Salines per conèixer la familia Mas-Garí. En Lluís i na Maria duen 57 anys de casats. No s’assemblen en res però són una parella ben avinguda. Tenen un fill, en Lluís, qui ha seguit es negoci familiar. La seva dòna, na Francisca, s’encarrega de la gestió de l’empresa. En Lluís i na Francisca tenen 2 fills en Lluís, ciclista profesional. I en Guillem, estudiant. El tercer Lluís de la familia ja és pare d’un altre… Lluisset. 4 generacions de Lluissos! Són una familia fanera i lluitadora, que sap que de l’esforç en surt el profit.

06:30

SON CAN FUSTER - SON ESCANELLES SON CAN FUSTER - SON ESCANELLES En el capítol 56 de Com a ca nostra, anirem fins a l'illa d'Eivissa, per descobrir l'agroturisme Can Fuster; una casa eivissenca amb més de 150 anys d'antiguitat, restaurada amb l'ambient original, situada a 200 metres del poble de Sant Joan de Labritja. En el nostre segon destí, coneixerem l'hotel d'interior Son Escanelles, situat al poble de Valldemossa. El paisatge de Son Escanelles ofereix un entorn tranquil i relaxant perquè els clients gaudeixin de la pau i de les espectaculars vistes, que per molts són les millors que es poden tenir del poble de Valldemossa. Precisament també són les mateixes que enamoraren a n'en Ramon Ferrer, propietari de Son Escanelles, el dia que va conèixer aquest hotel d'interior visitant-lo com a client.