AVUI
16/07/2019
07:00

EL FARO, EPISODI 37 Tot li va malament a Ricardo el pla d'Irene funciona i Lucía la creu a ella i no a ell; Patricia es nega a ajudar Ricardo, i Fina esmenta El Faro quan tracta d'explicar-se amb Lucía. Davant l'assetjament de Rosa, Santiago té un altre ensurt que provocarà que s'acosti més al seu fill Ricardo.

07:35

NA VENTAFOCS UNIVERSAL
UNA MADONA QUE ENGANYÀ EL DIMONI MALLORCA

07:50

RUPERT&SAM

L'ILLA MISTERIOSA
LA MOSCA
L'ICEBERG

08:00

LES TRES OVELLETES I EL LLOP UNIVERSAL

08:10

Temporada 5 Capítol 67

09:05
10:30

UN POBLE FRANCÈS

PASSAR LA LINIA
EN LA TERRA COM EN EL CEL

12:15

A POC A POC Temporada 5 Capítol 10 Mestres passejam per la natura de les Illes Balears, donarem diverses pistes perquè intenteu descobrir al personatge misteriós d’aquest capítol titulat “A poc a poc”. El protagonista del capítol d’avui és un animaló característic de zones obertes de les Balears; però també la podem trobar a zones dunars, en cultius i dins boscos. És molt conegut per la gent del camp, i també per la dels pobles. Té una aparença cansada i molt pacífica; tot i que a vegades és molt ràpid, veritablement incansable. En definitiva, és un animaló que no passa desapercebut, sempre tranquil i de mirada baixa. Però, de qui parlam? Qui pot ser que pugui viure gairebé pertot, que sigui pacífic i lent, conegut per la gent del camp, però també per la del poble… qui podria ser aquest personatge? Us avanç el nom d'alguns dels seus veïns que veurem avui. Amb alguns hi conviu només part l’any, però avui sols parlarem dels que viuen amb ell tot l’any… Com per exemple la serp de garriga, el ratolí, el corb, la miloca, l'escarabat i alguns més.

12:45

PATATA DE MATANCES Cada dia, a IB3 Televisió, Santi Taura comparteix amb l’espectador la seva passió pel receptari tradicional balear. Ho fa a través d’uns plats atrevits, que conviden a jugar amb els ingredients de sempre. Avui farcirem patates amb embotits de matances.

20:00

Selva negra Avui prepararem un pastís típic alemany fet amb xocolata i cireres.

21:30

Temporada 1 Capítol 36

22:15

CINEMA " EL CIGNE NEGRE "

Nina Natalie Portman, una brillant ballarina que forma part d'una companyia de ballet de Nova York, viu completament absorbida per la dansa. La pressió de la seva controladora mare Barbara Hershey, la rivalitat amb la seva companya Lily Mila Kunis i les exigències del sever director Vincent Cassel s'aniran incrementant a mesura que s'acosta el dia de l'estrena. Aquesta tensió provoca en Nina un esgotament nerviós i una confusió mental que la incapaciten per distingir entre realitat i ficció.

00:05

CINEMA " LA DONA DEL VIATGER DEL TEMPS "

Clare Rachel McAdams ha estat sempre enamorada d'Henry Eric Bana, un llibreter de Chicago. Està convençuda que estan destinats a viure junts, encara que no sàpiga quan hauran de tornar a separar-se Henry és un viatger del temps, amb una rara anomalia genètica que ho condemna a viure la seva vida en una escala de temps canviant, avançant i retrocedint a través dels anys sense cap control. A pesar que els viatges d'Henry són tan imprevisibles que Clare mai sap quan tornaran a veure's, intenta desesperadament adaptar-se a aquesta vida, doncs el que sí sap és que no podria viure sense Henry.

01:45

NASHVILLE

NO ÉS BON DIA PER MARXAR

03:10

PAISATGES