AVUI
15/09/2019
07:00

LA CUSSA D' EN BUA I LA MOIXA D' EN PEJULÍ MALLORCA
L' ANEGUET LLEIG UNIVERSAL

07:10

RUPERT&SAM

LA MOSCA
L'ICEBERG
L'ESTRELLA

07:20

LA REINA DE LES NEUS UNIVERSAL

07:30

BARRA I BALL BARRA I BALL A Fora Por aquesta setmana serem testimonis de que acceptar la pròpia por és cosa de valents. N’Amanda és molt jove i molt tímida, però curiosament, practica un dels esports més controvertits que hi ha el Pole Dance. N’Amanda ha de participar a la seva primera gran competició i no és capaç de posar-se davant el públic. El nerviosisme i el rebuig que li provoca el repte, li fa perdre la noció del ritme i el temps, s’accelera i acaba la coreografia quan encara no ha començat a sonar la música. N’Amanda s’ha posat en mans d’en Xisco Segura per superar una por que la condiciona en la seva pràctica a molts nivells… I en Xisco la farà passar per proves físiques i de fortalesa mental per ajudar-la a superar-se. Participarà n’Amanda de tot el seguit d’exercicis que la faran enfrontar-se a la seva por? Es llevarà la vergonya de damunt?, Pujarà a l’escenari de la gran final amb seguretat i decisió? Sabrem tot això I molt més, dimarts a Fora Por!

08:25

Llocs amb història Llocs amb història POSTALS! és un programa que mostra la història del turisme des del punt de vista de les persones que van viure aquell temps de canvis, una de les èpoques més importants de les Illes Balears. De la mà de les actrius Maria Bauçà i Magdalena Tomàs seguirem la pista d’unes postals escrites durant el Boom del turisme. En el capítol d'aquesta setmana na Magdalena i na Maria seran testimonis de quatre històries ben diferents. Na Magdalena coneixerà de primera mà quins van ser els inicis d'un dels hotels més antics de Mallorca, Ca's Bombu a Cala Ratjada. Na Maria descobrirà com va crèixer en popularitat i prestigi el mític celler Ca'n Amer i quin era el secret del glamour del restaurant El patio de Portocristo. Per acabar na Magdalena viatjarà fins Sant Antoni de Portmany per parlar amb na Vicenta, filla del visionari fundador de l'Hotel Portmany.

09:15

HORTOLÀ JOVE, PRIMERA VEREMA Aquesta setmana, l'amo en Toni “Ballador” passarà el dia amb un jove que, des de ben petit, suspira per fora vila. Amb una vintena d'anys, ja conra un bon hort seguint les ensenyances que li va deixar en herència el seu padrí. Amb un amic de la família i moltes hores de feina, cullen i sembren bona fruita i hortalissa a la seva finca de Santa Eugènia. L'amo en Miquel Gelabert, vinater de categoria, ens mostrarà la primera verema d'aquest any a una vinya jove de Vilafranca. Una verema que es preveu sana i de gran qualitat. Salut i bon vi, l'amo en Miquel! Un jove de més de 80 anys de Petra ens collirà pebres de Padrón i albergínies. Escoltau atentament les seves recomanacions per fer-les farcides. També ens mostrarà com ho fa per a què els melons li surtin més grossos i saborosos. I, com cada dijous, comptarem amb la presència de la paraula en forma de gloses i dites de la mà i la veu del mestre de mestres, en Felip Munar.

10:05
10:30

EUCARISTIA A LA SEU DE MALLORCA

11:20

Un home capaç de nedar 12 hores seguides encara que el mosseguin piranyes. Un pallasso nòmada i un home que ha plantat 100.000 arbres amb les seves pròpies mans. Aquests personatges i d’altres històries en aquest capítol de Favorits. Balears Un videojoc per aprendre a dominar els pronoms febles. Valencia Un nen que pot arribar a ser un geni de la robótica. Catalunya Una empresa catalana que ha conquerit l’escena internacional des de Barcelona.

11:50

UD EIVISSA-PONTEVEDRA

13:56

IB3 NOTÍCIES CAP DE SETMANA MIGDIA

15:00

EL TEMPS CAP DE SETMANA MIGDIA. INFORMACIÓ METEOROLÒGICA

15:05

AGAFA'M SI POTS, CAP DE SETMANA

Temporada 2 Capítol 40

16:00

CINEMA " JA T'ENYORO "

La història de dues dones que resideixen a Londres i la relació de les quals d'amistat canvia després que una d'elles es quedi embarassada i l'altra caigui malalta.

17:45

L’ESGOTADORA JORNADA DELS MEMBRES D’UNA BANDA LOCAL DE MÚSICA, A ENFEINATS En Leo és el bateria de La Movida Band, un grup musical mallorquí que va cap amunt i cap avall oferint concerts a les festes de diferents localitats de l’illa. Encara que fa el que més li agrada, En Leo comença molt prest la seva jornada i acaben sempre passada la mitjanit. En aquesta ocasió, el mal temps i una errada amb la ubicació han fet que en Leo s’hagi perdut i arribi tard al concert que han d’oferir a S’Illot. També coneixerem a “Ses Moletes”, dues germanes que fan feina a la seva perruqueria de Vilafranca. Mentre pentinen, tallen o depilen, elles s’assabenten de tot el que passa al poble i diverteixen amb els seus comentaris a tota la seva clientela. A aquest programa també descobrirem a on van tots els contenidors d’obres gràcies a en Toni, encarregat de Mac Insular, una empresa que es dedica al reciclatge dels residus de construcció i demolició. Coneixerem el contrast entre la modernitat i l’experiència a la finca de Son Vell, on en Toni i sonpare fan feina de sol a sol per aconseguir els millors productes ecològics. Tot això i molt més de la mà de la locució de l’actor mallorquí Miquel Àngel Torrens, que aporta comicitat i ironia a totes les històries.

18:35

MITES I FALS MITES El colesterol dels ous, la vitamina C, els aliments que aprimen... durant molts d’anys han circulat molts de mites i falsos mites sobre alimentació. De cada vegada però hi ha més base científica i això fa que es desmuntin creences que fins ara estaven molt arrelades. Aquesta setmana a Fred i Calent volem parlar de les veritats i de les creences que s’amaguen darrera el què mengem. Posarem a prova a la gent del carrer per veure si saben quines són les fruites i verdures que tenen més vitamina C; i els demanarem si saben la quantitat de maduixa que duen alguns productes aparentment fets amb aquesta fruita. Na Marta Simonet i en Miquel Calent ens explicaran la quantitat d’oli que agafen els aliments quan els fregim i com és millor cuinar els ous. Na Fanny Pons ens explicarà els mites que s’amaguen darrera els règims miraculosos i què s’ha de tenir en compte quan mengem tonyina. Aquesta setmana a Fred i Calent volem demostrar que la informació és clau per saber què és un mite alimentari i què no ho és.

19:35

LAURA PONS JUDITH DIAKHATE Temporada 5 Capítol 3 A TERRA DE PASSIONS xerrarem amb dues actrius molt arrelades a la nostra terra, totes dues hereves d’una tradició mil•lenària, la de convertir-se en personatges que ens expliquen històries que ens serveixen per comprendre millor les nostres pròpies vides. Elles son na Judith Diakhate i na Laura Pons, que posseïdores de carreres consolidades i d’un gran prestigi ens ajudaran a comprendre com ha canviat el panorama cultural a les nostres illes.

20:30

IB3 NOTÍCIES CAP DE SETMANA VESPRE

21:35

EL TEMPS CAP DE SETMANA VESPRE INFORMACIÓ METEOROLÒGICA

21:40

CONCURS DE PESCA RECREATIVA AL PORT DE VALLDEMOSSA, CONEIXEREM A N’EN JOAN GELABERT, PROPIETARI D’UN BOT DE VE Avui, en Pedro Carbonell participarà a un concurs de pesca recreativa al Port de Valldemossa. Passarà una jornada ben entretinguda amb dos Sebastians, pare i fill. I viurem la pesada final amb esportivitat. En Manolo Barahona coneixerà en Joan Gelabert, propietari d’un bot de vela llatina del 1928. Descobrirem la seva història familiar i el seu lligam amb la mar. I gaudirem d’un concert d’havaneres al Real Club Nàutic de Palma en benefici del banc d’aliments. N’Ana Alonso coneixerà dues tripulacions de 420 que han obtingut grans resultats al darrer campionat d’Europa. Veurem com es preparen aquests campions. I viurem una jornada d’entrenament a la mar. També aprendrem a cuinar coca de trempó amb rajada.

22:55

Campus infantil de pesca, visita a Cala Estància i navegació amb Ugo Fonollà i T Aquesta setmana, en Pedro Carbonell participarà a un campus infantil de pesca esportiva a Santa Eulària des riu. Viuran una jornada molt entretinguda. I Faran bones captures. En Manolo Barahona visitarà Cala estància per conèixer la seva associació de pescadors. Faran una passejada amb barca per veure sa pescada del dia. I acabaran cuinant una bona fideuá. N’ Ana Alonso sortirà a navegar amb n’Hugo Fonollà i en Tomàs Moyà, dos reporters gràfics especialitzats en nàutica. Descobrirem històries sorprenents i gaudirem de sa navegació a vela. També aprendrem a cuinar espagueti a la rabiatta amb llamàntol.

00:10

Salvador Carbonell, pioner de la pesca submarina. Pesca de molls. Bubi Sansó, na Avui, en Pedro Carbonell coneixerà un dels pioners de la pesca submarina a Balears, en Salvador Carbonell. Descobrirem històries sobre la primera golondrina de Porto Cristo i faran una immersió pensant en el sopar. En Manolo Barahona sortirà a pescar molls des de la Colònia de Sant Jordi, salparan una xarxa de peix variat i acabaran cuinat un arròs melós amb sobrassada, molls i carxofa. En Tomeu Orell compartirà jornada amb Bubi Sansó, navegant professional. Coneixerem l’activitat d’un veler de competició i gaudirem de moments emocionats. També cuinarem caragols amb cranca i veurem com aprenen a navegar els més petits del Club Nàutic Arenal.

01:25

IB3 NOTÍCIES CAP DE SETMANA VESPRE

02:05

EL TEMPS CAP DE SETMANA VESPRE INFORMACIÓ METEOROLÒGICA

02:10

UD EIVISSA-PONTEVEDRA

03:50

BARRA I BALL BARRA I BALL A Fora Por aquesta setmana serem testimonis de que acceptar la pròpia por és cosa de valents. N’Amanda és molt jove i molt tímida, però curiosament, practica un dels esports més controvertits que hi ha el Pole Dance. N’Amanda ha de participar a la seva primera gran competició i no és capaç de posar-se davant el públic. El nerviosisme i el rebuig que li provoca el repte, li fa perdre la noció del ritme i el temps, s’accelera i acaba la coreografia quan encara no ha començat a sonar la música. N’Amanda s’ha posat en mans d’en Xisco Segura per superar una por que la condiciona en la seva pràctica a molts nivells… I en Xisco la farà passar per proves físiques i de fortalesa mental per ajudar-la a superar-se. Participarà n’Amanda de tot el seguit d’exercicis que la faran enfrontar-se a la seva por? Es llevarà la vergonya de damunt?, Pujarà a l’escenari de la gran final amb seguretat i decisió? Sabrem tot això I molt més, dimarts a Fora Por!

04:45

PAISATGES

04:55

Llocs amb història Llocs amb història POSTALS! és un programa que mostra la història del turisme des del punt de vista de les persones que van viure aquell temps de canvis, una de les èpoques més importants de les Illes Balears. De la mà de les actrius Maria Bauçà i Magdalena Tomàs seguirem la pista d’unes postals escrites durant el Boom del turisme. En el capítol d'aquesta setmana na Magdalena i na Maria seran testimonis de quatre històries ben diferents. Na Magdalena coneixerà de primera mà quins van ser els inicis d'un dels hotels més antics de Mallorca, Ca's Bombu a Cala Ratjada. Na Maria descobrirà com va crèixer en popularitat i prestigi el mític celler Ca'n Amer i quin era el secret del glamour del restaurant El patio de Portocristo. Per acabar na Magdalena viatjarà fins Sant Antoni de Portmany per parlar amb na Vicenta, filla del visionari fundador de l'Hotel Portmany.