AVUI
16/09/2019
07:00

Lucía s'enfronta a tots els seus en la seva idea de no vendre El Faro, just quan ha de rebre la citació per al judici. A Los Samanes creuen que la solució per comprar El Faro està en Lidia. I Ángela i Carmen per fi s'han trobat ja a la residència.

07:50

ELS DOS BESSONS MALLORCA
EL BIBILOTI MENORCA

08:00

RUPERT&SAM

EL FANTASMA
EL SUBMARÍ
POBRE SAM

08:10

RAPUNZEL UNIVERSAL

08:20

Temporada 6 Capítol 36

09:05
12:00

LA DURA FEINA DELS PLACERS A LES FIRES Temporada 2 Capítol 7 Aquesta setmana a Enfeinats acompanyem a en Joan, un dels placers de la Fira de l’oli de Caimari. Des de primera hora del dematí en Joan i tot el seu equip es posen a muntar sa paradeta d’olives per atendre als clients que comencen a arribar molt prest a la fira. No hi ha un segon de respir per que en Joan és exigent i vol que tot estigui perfecte per tenir-ho tot controlat en tot moment. A Eivissa coneixerem com és el dia a dia d’un cuiner d’un dels restaurants més famosos de l’illa. Quan arriba l’hora de dinar, el xef José comença a rebre comandes i en aquell moment els fogons comencen a cremar i el propòsit d’en Jose és que els clients esperin el mínim possible. A les tres de la matinada s’aixeca cada dia n’Àngel per anar a cercar el millor peix per repartir a tots els hipermercats d’Eroski. A la planta central i gràcies a la tecnologia, n’Àngel té dues hores per tenir-ho tot enllestit perquè a cap tenda de la cadena li falti el seu gènere més fresc. En Sebastià és un mestre d’aixa que ha rebut l’encàrrec de restaurar un vaixell que ha de tornar en un parell de mesos a la mar. Coneixement i experiència són vitals per aconseguir els objectius. Na Bel és professora de brodat mallorquí a Manacor no deixa passar cap ni una a les seves alumnes perquè sempre vol treure el millor d’elles. L’actor ciutadellenc Rodo Gener posa la veu i el toc d’humor a aquest programa que passa un dia amb la jornada de dones i homos ben enfeinats.

12:45

COCOTTE DE VERDURES

20:05

Säam de panxeta i albergínia Per preparar säam, un plat asiàtic, confitarem panxeta torrada i albergínies fregides dins una salsa de soia i anís. Servirem la mescla sobre fulles de lletuga i l’acompanyarem d’una maionesa de mostassa i cogombres.

21:30

Temporada 1 Capítol 80

22:15

LA SINCERITAT Temporada 2 Capítol 8 Les germanes per defensar ca seva s’han d’enrolar amb els moviments ecologistes de l’època i van a acampar per evitar que les màquines excavadores comencin a urbanitzar dues cales verges de la contrada. La nit serà llarga, però un beuratge els fa treure els secrets més amagats i seran un daltabaix.

23:15

EL DESPERTAR D'UNA SOCIETAT 1977-1981 Temporada 1 Capítol 3 Els febles símptomes d’obertura no semblen suficients per als diferents actors polítics i socials de Balears que demanen un autèntic pas a la democràcia. Així es materialitzen diferents lluites i brollen col•lectius exigint més llibertats associacions feministes, ecologistes, assemblees democràtiques, moviments veïnals, estudiantils, de llibertat sexual, per l’autonomia... Una part important de la societat continua empenyent cap a un sistema de llibertats. Coincidint amb el 23F, la setmana vinent s’emetrà el capítol “Todo el mundo al suelo. El cop del 23F 1981”, sobre les seves inevitables conseqüències de l’intent de cop d’Estat a les Illes. Uns dies, aquells de febrer de 1981, de molta angoixa narrats a través de les vivències personals d’alguns dels seus protagonistes.

00:15

ESCOLA I UNIVERSITAT 'Tal com érem" és el programa de nostàlgia d'IB3 Televisió que presenta Llorenç Santamaria, un programa amb més de 200 testimonis que té com a objectiu fer un retrat sociològic i cultural en clau distesa d'aquells anys, amb la intenció de veure com hem canviat els habitants de les Illes Balears en poc més de quatre dècades. Al programa d'avui repassarem com era l'escola i la universitat dels anys 70. Els primers instituts de les Illes, les excursions, els menús del menjador escolar, els internats, les primeres manifestacions universitàries i la moda juvenil dels anys 70, entres molts d'altres temes, seran part d'aquest capítol. Recordau com va ser l'arribada de l'EGB al nostre sistema educatiu? I quines eren les llepolies que compràvem en sortir de classe? I el material escolar que fèiem servir? Si voleu totes les respostes, avui vespre a les 22:40 a IB3 Televisió. "Tal com érem", el viatge al passat més recent d'aquestes Illes.

05:10

PAISATGES