AVUI
19/08/2019
07:35

EL FARO. CREUER DE CAMINS

EL FARO, EPISODI 61 Lidia està a punt de fer-li saber al seu germà Ricardo la seva paternitat. Lucía convenç Patri perquè lluiti per la seva relació amb Víctor. Sembla que una tercera persona pot interposar-se entre Berta i Jesús, però tot plegat pot ser un bon negoci per a El Faro. D’altra banda, Cenzano continua amb els interrogatoris per l'accident de Santiago.

08:25

EN PERE DE LA FAVERA MENORCA
NA CAPUTXETA VERMELLA UNIVERSAL

08:40

RUPERT&SAM

NO RONQUIS
RUFUS VOL FER AMICS
L'ILLA MISTERIOSA

08:50

EL REI MIDES UNIVERSAL

09:00

Temporada 6 Capítol 16

10:00

UN POBLE FRANCÈS

11:35

Ni un minut a perdre. Al nou programa d’ib3 tenim una llarga jornada laboral per davant i tots els nostres protagonistes s’han d’arromangar per aconseguir el seu objectiu. L’actor Miquel Àngel Torrens acompanya, com veu en off, a dones i homos molt peculiars als seus llocs de feina Cambreres de pis, coordinadores de vol, bombers, dependents, cuiners, policies, pagesos, fusters... etc. Al maig del 2018 unes 544.000 persones feien feina a les Balears. Al programa serem testimonis dels millors de cada ofici i com afronten les dificultes del seu dia a dia. Imprevistos de darrera hora, confusions, averies, anècdotes, distraccions o nervis són només alguns dels exemples que veurem en aquest programa que, en clau d’humor, vol donar un merescut homenatge als “Enfeinats” de les Illes Balears. DUES CAMBRERES DE PIS A CONTRARELLOTGE Aquesta setmana a Enfeinats compartirem l’estrès d’en Sebas, un tècnic de frigorífics que té només uns minuts per reparar una greu averia que posa en perill en bon funcionament de l’excursió d’un creuer. Na Ventura i na Marga són dues cambreres de pis que van a les totes. L’habitació ha d’estar preparada tot d’una perquè els clients ja esperen a recepció. Ser coordinadora de vol és una de les feines amb més pressió de l’aeroport. L’avió que ha d’organitzar n’Antònia és a punt d’aterrar i s’ha d’actuar amb rapidesa i eficiència per que l’hora de l’enlairament no vagi amb retard. Centenars de clients s’apropen cada tarda a la cafeteria on fa feina n’Anselmo. No es pot perdre ni un minut si se vol donar un bon servei i que el client torni una propera vegada. Amb la veu d’en Miquel Àngel Torrens serem testimonis directes de les dificultats i dels imprevistos dels nostros protagonistes, els enfeinats.

12:25

MARIA CALLAS I ARISTO ONASSIS A TERRA DE PASSIONS explicarem una historia d’amor grandiosa, a la alçada dels seus protagonistes ella era una diva de l’opera, una cantant tan genial com insegura, i estava junt a un dels homes mes rics i polèmics de la seva època eren Maria Callas i Aristo Onassis, que varen passejar el seu romanç per la nostra illa i varen viure aquí festes i secrets que varen canviar la seva relació i la seva vida. Per conèixer millor la seva historia anirem al majestuós hotel Formentor, un lloc a on la diva i el milionari varen lligar la seva historia a la nostra illa per sempre.

13:20

PEBRES DE PIQUILLO FARCITS DE BACALLÀ Cada dia, a IB3 Televisió, Santi Taura comparteix amb l’espectador la seva passió pel receptari tradicional balear. Ho fa a través d’uns plats atrevits, que conviden a jugar amb els ingredients de sempre. Avui cuinarem uns pebres de piquillo amb bacallà.

13:40

ILLES I POBLES ESTIU

Durant l'estiu vos oferirem els millors reportatges de la temporada. Tot i que va començar a córrer de petita, Sebastiana Llabrés es va reenganxar a l'atletisme a 35 anys tot i combinar els entrenaments amb la seva feina a Can Coques de Sencelles. A cada banda d'Eivissa, els enagos pagesos portaven un brodat diferent. Ara se'n modernitzen els dissenys i es fan tallers per no perdre'n la tradició

13:50

MÉTEO ESTIU

Durant l'estiu vos oferim els millors reportatges de la temporada. Avui recorrem la ruta GR221, que recupera els camins tradicionals de la serra de Tramuntana, amb la incorporació del camí vell del Far de Formentor, 12 quilòmetres que formaran part del darrer tram d'aquesta ruta.

20:05

Pasta vegetal amb pilotes Avui farem unes tallarines de carabassí. Els hi donarem una cocció mínima i les servirem amb un sofregit de verdures de tombet i pilotes de sobrassada i carn.

21:30

Temporada 1 Capítol 60

22:20

LA MEVA, LA MILLOR

00:20

BARRA I BALL BARRA I BALL A Fora Por aquesta setmana serem testimonis de que acceptar la pròpia por és cosa de valents. N’Amanda és molt jove i molt tímida, però curiosament, practica un dels esports més controvertits que hi ha el Pole Dance. N’Amanda ha de participar a la seva primera gran competició i no és capaç de posar-se davant el públic. El nerviosisme i el rebuig que li provoca el repte, li fa perdre la noció del ritme i el temps, s’accelera i acaba la coreografia quan encara no ha començat a sonar la música. N’Amanda s’ha posat en mans d’en Xisco Segura per superar una por que la condiciona en la seva pràctica a molts nivells… I en Xisco la farà passar per proves físiques i de fortalesa mental per ajudar-la a superar-se. Participarà n’Amanda de tot el seguit d’exercicis que la faran enfrontar-se a la seva por? Es llevarà la vergonya de damunt?, Pujarà a l’escenari de la gran final amb seguretat i decisió? Sabrem tot això I molt més, dimarts a Fora Por!

05:45

PAISATGES

05:50

SÓLLER VICENS-MAYOL Avui visitam Sóller per conèixer la familia Vicens-Mayol. En Benet i na Catalina duen 55 anys de casats i ja en fa 44 que muntaren un bar a Bens d’Avall. En Benet i na Catalina tenen 2 fills. La major, na Margalida, és una amant de la pagesia i co-propietaria de l’autoescola de Sóller amb el seu marit, en Xim, un apassionat de l’apicultura. En Benet, el fill menor, és qui ha seguit i evolucionat el negoci familiar, el qual regenta amb la seva dona, na Cati, i el seu fill, en Jaume. A la familia hi ha un total de 4 néts. Na Margalida té dues filles i en Benet 2 fills. Són una familia que gaudeix amb el que fa i que fa gaudir als demés. Viuen envoltats de bellesa i estimen els llocs on treballen i habiten.

06:55

CAN CURREU - SON ROIG CAN CURREU - SON ROIG En el capítol 50 de Com a ca nostra, anirem fins al poble de Santa Eulàlia des Riu, de l'illa d'Eivissa, per descobrir l'hote rural Can Curreu. La casa original data de fa dos-cents anys i s'ha anat reformant respectant els elements característics de la seva construcció, fins a convertir-se en un autèntic paradís pel descans. Els dies a aquest hotel rural, també es poden aprofitar fent múltiples activitats des de tractaments de bellesa o massatges a l'SPA, fins anar a muntar a cavall. Avui intentarem dur a terme algunes d'aquestes, i gaudir de moments ben especials acompanyats de l'equip de Can Curreu. El nostre segon destí, serà al poble de Porreres, per conèixer l'agroturisme Son Roig. Les cases de Son Roig, temps enrere foren un centre d'explotació agrícola i ramadera dels terrenys del voltant. Avui coneixerem a na Francisca Bonet, la propietària, i a n'en Joan Mulet, el director, que ens explicaran què en queda de tot això.