AVUI
23/05/2019
07:00

MOSSÈN CAPELLÀ

AIGUA PURA NO TÉ PECAT Aigua pura no té pecat La petició de na Magdalena ha estat escoltada i un nou capellà arriba a la vila. Don Maties, però, no és el tipus de persona que els veïnats de Sant Jeroni de la Roca esperaven. És un homo ben hermètic i té un caràcter més bé punyeter. Tot i això, la seva presència serà imprescindible per resoldre el problema de subministrament d'aigua que el nou batle, en Tianet, no és capaç de solucionar. A la vegada, na Bàrbara viu un moment d'angoixa, perquè d'ençà les eleccions, no ha sabut res del seu home.

07:35

ELS MUSICS DE BREMEN UNIVERSAL
EL RATOLINET PÉREZ UNIVERSAL

07:50

RUPERT&SAM

PLOU I FA SOL
L'AMPOLLA
LA TORTUGA MÁGICA

08:00

LES GRANOTES MALLORCA

08:10

Temporada 5 Capítol 29

09:05
12:00

ELS ENTUSIASTES D'ESTRENA

AMOR de CANS especial Amor de Cans és la nova sèrie d'IB3 TV basada en la novel•la del mateix nom de Maria Antònia Oliver, que narra el drama familiar i la lluita fraternal entre sis germanes. Hem visitat el rodatge per conèixer de prop com s'ha gestat aquesta adaptació tan ambiciosa.

12:40

ESPONJA DE FORMATGE AMB CONFITURA DE TOMÀTIGA Esponja de formatge amb confitura de tomàtiga Cada dia, a IB3 Televisió, Santi Taura comparteix amb l’espectador la seva passió pel receptari tradicional balear. Ho fa a través d’uns plats atrevits, que conviden a jugar amb els ingredients de sempre. Avui prepararem unes postres molt especials esponja de formatge amb confitura de tomàtiga de ramellet.

20:05

Panets cruixents de bacallà Avui farem uns panets cruixents, molt prims, i els cobrirem amb diferents salses vegetals. A damunt hi posarem dues receptes de bacallà tartar i marinat.

21:40

26M - ENTREVISTES CANDIDATS GOVERN

22:05

PICADORS, BESSONS DE FAVA, PLÀSIC BIO Fora Vila Sessions Vol.1 Aquesta setmana a “Uep! Com anam?” en Toni Ballador passarà un dia de feina i diversió a Manacor amb un grupet de jubilats que són un somni. Amb ells collirà carxofes,, arrabassarà les bledes velles per donar a les gallines i dinaran tots plegats de bessons de fava, un plat exquisit que una de les parelles del grupet en ensenyarà a cuinar. L'amo jove de Can “Uep!”, en Jaume Coll, passarà el dia a Alaior a la finca del pagès i discjòquei Basili, conegut com “Dj Bass”. Tots dos faran bona feina a la finca amb vaques i vedells i després gaudirem d'una sessió de tecno chillout a fora vila dels altaveus del “soundtruck” del nostre protagonista. Un grup de pagesos ens mostren les virtuts de posar plàstic biodegradable als seus cultius. Més ecològic, manco feina, millor. Un pagès de Sant Joan ens mostra la seva finca de Montuïri, un tros de terra que porta l'empremta del seu padrí, que va aconseguir comprar-la treballant sense descans durant la seva vida d'emigrant a l'Argentina durant el segle passat. El nostre youtuber i col•laborador més jove de la televisió, en Miquel Montoro, ens donarà consells per a sembrar bones tomatigueres amb el seu estil i forma de fer particular. I, com cada dijous, comptarem amb la presència de la paraula en forma de glosa de la mà i la veu del mestre de mestres, en Felip Munar.

23:10

FORMATJAREM AMB EN PAU DEBON, TONDREM AMB NA VICTÒRIA MALDI I FAREM ACUPUNTURA A FORMATJAREM AMB EN PAU DEBON, TONDREM AMB NA VICTÒRIA MALDI I FAREM ACUPUNTURA A UN CAVALL Aquesta setmana, el programa més pagès i rural de la televisió balear agafarà un caire musical d’allò més interessant amb els cameos estel•lars d’en Pau Debon, excantant dels Antònia Font, i na Victòria Maldi, cantant també i presentadora dels programes “Connexió Directe” i “No perdis el Compàs” d’IB3. Al primer se’l trobarà en Toni Ballador durant la seva visita a una recòndita finca de la Serra de Llodrà que es diu Son Mai Arribes. Allà descobrirà que, quan la mítica formació pop mallorquina es va dissoldre, el seu tècnic de so i llums es va reconvertir a pagès, es va posar a viure a fora vila i es va dedicar a elaborar-hi formatges de cabra variats. ¡Serà un encontre ben didàctic, divertit i gustós! I, per descomptat, el nostre presentador no deixarà passar l’ocasió d’entrevistar tots dos exmembres del grup en relació al seu passat artístic, ni tampoc la possibilitat d’entonar a duo amb en Pau alguns dels èxits sonats del repertori antoniafontià. A na Victòria Maldi la trobarem a Llucmajor en plena acció campera, enmig d’una multitudinària tossa, i veurem com s’encarrega de pelar i de treure la llana a la seva ovella preferida. Aquests seran els dos reportatges principals, però farem més coses i totes seran ben vistoses a Manacor seguirem una experta manescala mentre efectua una sessió d’acupuntura a un cavall i pels voltants del Castell Son Claret d’Es Capdellà, amb en Felip Munar i amb un gran entès en herbes remeieres, recollirem plantes de tota casta i en xerrarem dels seus usos medicinals i de com els ha reflectits el cançoner popular. El d’aquest dijous serà, com veis, un capítol ple d’alegria i de patxanga integral; que no vos el contin!!!

00:25

DR. ZHASKA Y LA BANDA MISTERIO Temporada 1 Capítol 19

01:10

NASHVILLE

SI DEMÀ NO ARRIBA MAI

06:15

PAISATGES

06:35

HOTEL BARCELÓ ALBATROS HOTEL BARCELÓ ALBATROS En aquest capítol de Com a ca nostra, anirem fins a Illetes per descobrir l'Hotel Barceló Albatros; que va obrir les seves portes al turisme l'any 1964. Té 171 habitacions. Els clients poden gaudir d'un ambient de tranquil·litat absolut en el que tan sols es senten els sons de la natura i es respira l'aroma d'un dels pobles més emblemàtics de l'illa de Mallorca.