DIMECRES
17/07/2019
07:00

EL FARO, EPISODI 38 Fina ha llençat la tovallola i vol vendre El Faro contra l'opinió de Berta. Per als Samanes és el moment perfecte per comprar el restaurant, ja que és imminent que es reuneixin amb els compradors. Miguel decideix parlar seriosament amb Ricardo sobre la brusquedat amb què va tractar la seva filla Irene.

07:45

EN PERE TORT MALLORCA
EL SABATER I EL FOLLET UNIVERSAL

08:00

RUPERT&SAM

L'ESTRELLA
EL FANTASMA
EL SUBMARÍ

08:10

BLANCANEU UNIVERSAL

08:20

Temporada 5 Capítol 68

09:05
10:30

UN POBLE FRANCÈS

EL MERCAT NEGRE
ONADA DE FRED

12:05

WELCOME DE NOU, ANGLESOS! En aquest capítol, Menorca és espanyola i les autoritats envien missioners per evangelitzar a la població, que consideren contaminada per tants anys de convivència amb heretges. També, després de segles d’espera, Menorca es separa de la diòcesis de Mallorca i aconsegueix un bisbe propi. Veurem però que els anglesos tornen a conquerir l’illa l’any 1798, i d’una manera bastant fàcil. Aprendrem més anglicismes i a cuinar alguns plats d’herència anglesa els macarrons amb grevi i el pudi.
LA DARRERA DOMINACIÓ BRITÀNICA En aquest capítol, estem a la tercera dominació anglesa de Menorca i veurem que es comencen a construir nous sistemes de defensa i torres de vigilància com la de Fornells. Comprovarem com alguns comerciants del segle XVIII estan encantats amb la presència britànica ja que amb ells fan més bons negocis. Però l’Església no hi està gaire contenta i el bisbe Vila no farà cas de les ordres del governador, així que acabarà detingut. També aprendrem com es fa un ‘sengri’ i recordarem alguns t...

12:45

HAMBURGUESA DE QUINOA Cada dia, a IB3 Televisió, Santi Taura comparteix amb l’espectador la seva passió pel receptari tradicional balear. Ho fa a través d’uns plats atrevits, que conviden a jugar amb els ingredients de sempre. Avui farem una hamburguesa de quinoa.

20:05

Rellom de porc amb cafè Avui cuinarem rellom de porc negre amb una crosta de cafè. L’acompanyarem d’una ensalada ben fresca.

21:30

Temporada 1 Capítol 37

22:15

FRED I CALENT ESTIU

1,2,3 CONCURSOS Títol 1,2,3 concursos Aquest curs a Fred i Calent hem gaudit de molts de concursos. Alguns els hem organitzat nosaltres mateixos com el concurs de sopes seques que vàrem fer al mercat d’Alcúdia o el de plats d’anguila amb els restaurants de Sa Pobla. En altres hi hem assistit d’observadors, com el primer concurs de sofrit pagès de Santa Agnès de Corona a Eivissa, el del pa amb oli, o el de tapes de Tapalma. Aquesta setmana a Fred i Calent repassarem aquests i més concursos amb els quals hem après i ens hem divertit molt.

23:15

DIGESTIONS LLEUGERES La calor convida a menjar plats frescs i sobretot bons de digerir. Per això aquesta setmana a Fred i Calent us volem fer propostes perquè aquest estiu mengeu sa, bo i sobretot tingueu digestions lleugeres. En Miquel farà un arròs a banda però amb verdures bullides, una coca amb farina de garrova i un pop amb aroma de vi. Na Marta Simonet veurà com podem aromatitzar l’aigua per fer-la més especial, tastarà espipellades vegetarianes i ens proposarà cremes fresques per menjar a l’estiu. A més, la nostra nutricionista, na Fanny Pons, ens explicarà com hem de seguir el que diu la dieta mediterrània i entrevistarà al dermatòleg Joan Escales per saber com ens hem de cuidar la pell i l’alimentació per combatre els efectes nocius dels sol.

00:15

LA CUINA ORIENTAL Temporada 9 Capítol 3 Aquesta setmana a Fred i Calent volem endinsar-nos a la cuina del continent més gran i més poblat del planeta Àsia. Segur que molts heu provat la cuina japonesa, la xinesa o la hindú però avui volem conèixer més a fons quins són els principals ingredients que empren, com són les seves sopes i per què són tan especials les seves salses. En Miquel Calent anirà a fer la compra a un supermercat especialitzat en ingredients asiàtics i sabrà quins són els bàsics del seu rebost. Na Marta Simonet farà un taller de cuina asiàtica i també descobrirà com és la gastronomia de Vietnam. Na Fanny Pons farà un recorregut pels restaurants street food de Palma i ens explicarà quines són les opcions que podem trobar. També anirà a un supermercat per veure com s’han introduït els productes orientals a la nostra compra. En Miquel Calent descobrirà quines verdures asiàtiques es comencen a conrear al nostres fora viles, ens endinsarà al món de les sopes tan habituals i imprescindibles a orient i ens ensenyarà a fer salses casolanes. Amb en Calent farem niguiri, rolls i uns farcellets que fusionaran la cuina mediterrània amb la més oriental.

01:15

NASHVILLE

NOMÉS HO SÉ JO

06:10

PAISATGES