AVUI
18/04/2019
07:00

EL BON PASTOR

07:50

L' AMOR DE LES TRES TARONGES MALLORCA
UN, DOS TRES, MARRO ÉS EIVISSA

08:00

RUPERT&SAM

L'ILLA DEL TRESOR
PLOU I FA SOL
L'AMPOLLA

08:05

LA CUSSA D' EN BUA I LA MOIXA D' EN PEJULÍ MALLORCA

08:10

Temporada 5 Capítol 4

08:50

DOCUMENTAL

Amb més de 20.000 pacients visitats a la seva esquena, el veterà doctor Pol no pensa a retirar-se del seu treball de veterinari. En aquesta sèrie documental, Pol viatja pel Michigan rural per a oferir els seus tractaments a tota mena de mascotes. VETERINARI I INDÒMIT Amb més de 20.000 pacients visitats a la seva esquena, el veterà doctor Pol no pensa a retirar-se del seu treball de veterinari. En aquesta sèrie documental, Pol viatja pel Michigan rural per a oferir els seus tractaments a tota mena de mascotes.
A AIXÒ, VACA?

10:20

DUMA Quan el jove Xan i el seu pare Peter es troben amb un bebè de quepardo orfe, decideixen nomenar-ho Duma fent-ho part de la família. Però quan Duma està gairebé completament crescut, Peter decideix que serà millor portar-ho al seu hàbitat natural abans que sigui massa major per acostumar-se.

12:00

ADÈLE I EL MISTERI DE LA MÒMIA Basada en un personatge de còmic del dibuixant Jacques Tardi. En 1912, mentre la intrèpida periodista Adèle Blanc-*Sec viatja a Egipte per a enfrontar-se a un grup de mòmies, París es veu assetjat per un misteriós pterodáctilo de 136 milions d'anys d'antiguitat.

13:35

CROQUETES DE CUIXOT Croquetes de cuixot Cada dia, a IB3 Televisió, Santi Taura comparteix amb l’espectador la seva passió pel receptari tradicional balear. Ho fa a través d’uns plats atrevits, que conviden a jugar amb els ingredients de sempre. Avui prepararem unes croquetes de cuixor salat.

15:00

EL TEMPS MIGDIA. INFORMACIÓ METEOROLÒGICA

16:00

ANNA I EL REI Tailàndia, finals del segle XIX. La vida de la institutriz britànica Anna Leonowens, contractada pel Rei de Siam perquè eduqués als seus cinquanta-vuit plançons. Gens més arribar a aquestes desconegudes i exòtiques terres, Anna es veu immersa en una lluita d'enginy amb l'obstinat sobirà. Basada en fets reals.

18:20

CARA DE DIJOUS SANT I FETS DE CARNAVAL Benvinguts a MPOn. Som en plena setmana santa i per això avui aprofitarem per contar-vos un caramull de curiositats sobre aquesta celebració l'origen de tradicions i costums, ja sigui religioses o gastronòmiques. Secrets sobre les imatges que més es veneren, dades del calendari que fan que la setmana santa cada any balli de dia i curiositats històriques que han fet que la Pasqua sigui tal i com la coneixem avui en dia. Preparats idò perque avui al MPOn feim… Cara de Dijous Sant i fets de Carnaval

18:45

PROCESSÓ CRIST DE LA SANG 2019

21:00

PROCESSÓ CRIST DE LA SANG 2019

00:35

VOL-ART

02:05

LA PASSIÓ

04:20

CAN VERDERA - AGROTURISME CAN DOMO HOTEL D'INTERIOR CAN VERDERA - AGROTURISME CAN DOMO En el capítol 47 de Com a ca nostra, anirem fins a Fornalutx per descobrir l'hotel d'interior Can Verdera. Un lloc molt poc convencional i amb molta personalitat. Antic racó pels artistes, però encara, a dia d'avui, ens pot fer despertar la inspiració i creativitat. Anna Celma, la directora de Ca'n Verdera, serà a nostra guia en aquesta aventura. El nostre segon destí, serà al poble de Santa Eulàlia des Riu, a l'illa d'Eivissa, per conèixer l'agroturisme Can Domo amb una particularitat ben interessant una de les seves habitacions està creada dins un graner de pedra autèntic del segle XVII. En Pau Barba, director de l'agroturisme, ens obrirà totes les portes de Can Domo.

04:50

PAISATGES

05:10

CARA DE DIJOUS SANT I FETS DE CARNAVAL Benvinguts a MPOn. Som en plena setmana santa i per això avui aprofitarem per contar-vos un caramull de curiositats sobre aquesta celebració l'origen de tradicions i costums, ja sigui religioses o gastronòmiques. Secrets sobre les imatges que més es veneren, dades del calendari que fan que la setmana santa cada any balli de dia i curiositats històriques que han fet que la Pasqua sigui tal i com la coneixem avui en dia. Preparats idò perque avui al MPOn feim… Cara de Dijous Sant i fets de Carnaval

05:40

“3 GENERACIONS” és un programa familiar en tots els sentits la seva matèria prima són les famílies i el seu públic objectiu també és el familiar. “3 GENERACIONS” és un programa simple i alhora complex. Simple perquè tots sabem què és una família i en tenim una. I complex perquè no n’hi ha dues d’iguals. Una família es composa de diferents persones, de records, d’esperances, de moments difícils i també de moments de superació, d’amor, d’il•lusions... I cada persona que integra la família la viu de manera diferent. A cada capítol coneixerem en profunditat les tres generacions d’una mateixa família. I farem especial atenció als padrins perquè ells són els que més història acumulen en la saga familiar i els que han obert camí a les generacions posteriors. “3 GENERACIONS” és un programa interparental i intergeneracional, que posa de manifest les similituds i també les diferències entre les generacions d’una mateixa família, els seus lligams i els seus rituals, i que reflecteix la història recent de les nostres illes mirant cap al futur amb optimisme. LLOSETA Avui visitam Lloseta per conèixer la família Jaume-Torrens. En Biel, es padrí, es llosetí i es va fixar en na Maria al camp de futbol del seu poble. Na Maria és tot un caràcter de Binissalem. I ja fa 61 anys que estan casats. Els dos varen fer feina al sector de la sabata, ella des de casa i ell a diferents fàbriques. Era s’ època daurada de s’ indústria sabatera a Mallorca. Varen tenir dues filles amb només 18 mesos de diferència, el que va donar molta feina a na Maria, “quasi com si fossin bessones”. N’Antònia i na Cati estan casades amb dos poblers. Sa més gran, ha quedat a viure a dalt de son pare i sa mare a Lloseta; però na Cati se’n va anar a viure a Sa Pobla amb es seu homo. N’Antònia té dos fills, na Joana Maria i en Tolo. I na Cati és mare de 3 bergants en Pedro, en Biel i en Toni. Però els que avui dia fan caure la baba als padrins són els sis rénets que ja tenen. El més petit, només amb un parell de mesos.

06:45

HOTEL OCEAN DRIVE - HOTEL RURAL MORVEDRA NOU HOTEL OCEAN DRIVE - HOTEL RURAL MORVEDRA NOU En el capítol 48 de Com a ca nostra, anirem fins al Port de Portals per descobrir l'hotel Ocean Drive. Ben bé recent nascut, aquest primer Hotel Ocean Drive a Mallorca, ha generat elevades expectatives tant per part dels seus treballadors com de clients. No vol ser només un lloc d'allotjament pels turistes, sinó que també un racó per tots aquells de fora que vulguin gaudir tant de la seva terrassa devora la piscina com el terrat de cocktails que d'aquí ben poquet, ja estarà obert al públic. Amb na Maria del Mar Soler, directora d'Ocean Drive, brindarem amb un cocktail perquè així sigui. El nostre segon destí, serà al poble de Ciutadella, a l'illa de Menorca, per conèixer l'hotel rural Morvedra Nou; un predi anterior a 1650 convertit en hotel de quatre estrelles. Na Victòria Bendito, la directora i propietària de l'hotel rural i en Joan Bagur, chef de cuina de Morvedra Nou, ens acompanyaran en aquesta visita.