AVUI
23/03/2023
09:00
13:40
13:50

PÍNDOLES CUINA AMB SANTI TAURA

TOP TRES LLIBRES

15:25

EL TEMPS MIGDIA. INFORMACIÓ METEOROLÒGICA15:35

PANET DE FRIKADELLEN AMB BRIE
T7 - 728 Panet de frikadellen amb brie Cada dia, a IB3 Televisió, Santi Taura comparteix amb l’espectador la seva passió pel receptari tradicional balear. Avui farem un panet de frikadellen, unes pilotes que farem amb carn picada mixta i una mescla d’espècies que farcirem de formatge brie. La maionesa i el sofregit de tomàtigues cirera li donaran humitat i cremosistat a la recepta.

22:25

FAREM FEIXOS, VEUREM CAVALLS I CANARIS CAMPIONS A S’ARANJASSA, COLLIREM VERDURA DE TEMPORADA A TERRA MASIA I C
Aquesta setmana, l'amo de Can Uep!, en Toni Ballador, anirà ajudar a un pagès a dur menjar als cavalls de la policia muntada de Palma. Ens mostraran les instal·lacions al bosc de Bellver i podrem xerrar amb els responsables sobre la feina diària que fan. Llavors anirem fins a la finca del pagès, a s'Aranjassa, on segarem farratge amb una màquina ben antiga i farem feixos amb l'ajuda de la madona. Finalment, coneixerem a la resta d'aquesta gran família i donarem una grata sorpresa a la filla que és una autèntica amant dels canaris. En Lander, anirà a visitar Terra Masia a Santa Eulària des Riu, una de les finques agrícoles més grans d'Eivissa. Collirem faves i esquerps i ajudarem a esquitxar amb un preparat natural que ajuda a regenerar la terra. També ajudarem a preparar comandes de productes de la finca i acabarem les feines tastant una crema de carabassa i ceba fumada amb productes de km 0. Al rebost d'aquesta setmana, un veïnat de Llucmajor i nascut a València, ens cuinarà un deliciós arròs amb calçots, segur que vos agradarà. I com cada setmana, farem gloses i dites amb el nostre mestre de mestres, en Felip Munar i Munar

23:35

ANIREM A ES PURGATORI DE LLUCMAJOR, AMB AMADIP ESMENT FEINEJAREM PER LA FINCA PUBLICA DE GALATZÓ I PREPARAREM
Aquesta setmana l'amo en Toni Ballador, anirà a visitar la finca des Purgatori de Llucmajor. Coneixerem al seu propietari i membre de Me ecològic de Mallorca. Traurem a pasturar la guarda, tallarem branques d’ullastre per donar menjar a les ovelles i coneixerem un poc mes els orígens d’aquesta ovella ben mallorquina. Acabarem les feines tastant unes bones panades de me ecològic amb pèsols i coneixent la història d’aquest menjar tan nostrat i d’aquesta època de l’any. En Lander visitarà la finca pública Galatzó de Calvià, que actualment gestiona l’Associació Amadip Esment. Coneixerem els seus usuaris que ens contaran la història de la possessió i els ajudarem amb les feines d’hort que fan diàriament. A la finca d’Es Mitjà Fondo d’Inca, dues amigues de tota la vida ens cuinaran un deliciós i autèntic frit de pasqua a l’estil sineuer, segur que vos agradarà!. Un veïnat de tota la vida de Sant Llorenç ens mostrarà el seu petit hort on passa moltes hores. El veurem collint bledes, cols i entrecavar els alls.

00:50

CEBES GEGANTS, TONDREM OVELLES, FAREM COMPETICIONS I VEUREM NAIXEMENTS
T10 - 451 Aquesta setmana, l'amo en Toni Ballador ens mostrarà com va l'experiment de la setmana passada. També visitarà un pagès pobler que es dedica a la patata i la ceba, i ens explicarà les conseqüències del calabruix de fa unes setmanes i de la poca demanda al sector restauració i hoteler. En Jaume Coll, anirà fins a Son Valls per tondre amb una colla de jovençans que es fan dir «Son Valls fora pèl». Amb ells farem bauxa, feina i competicions de tondre. I tindrem la gran sort de veure el naixement d'un menet en plena naturalesa. A Maria de la Salut, na Marilena ens contarà moltes anècdotes de la seva vida i ens donarà bons consells, mentre lleva les herbes de la seva finca per fer adob verd. Posarem a punt un hort de Muro, passant el tractor, i l'amo de l'hort ens contarà la història d'un anunci molt famós que hi ha a la seva finca, segur que molt heu passat a prop d'aquesta finca. I farem gloses i dites amb el nostre mestre de mestre, en Felip Munar Munar. "Uep! Com anam?" s'emet els dijous a les 22:15h a IB3 Televisió.

04:05


1- Joan Manel Vadell “La meva infància” 2- Tolo Sansó “Los antidepresivos” 3- El trovador del humor “Un gran aprieto” 4- Neus Torres Margalida
"Invasions i plagues"

05:00

PAISATGES