DIMARTS
19/10/2021
09:05
13:40
13:50

PÍNDOLES CUINA AMB SANTI TAURA

A LA SAL

15:30

EL TEMPS MIGDIA. INFORMACIÓ METEOROLÒGICA

15:35

PILOTES DE POLLASTRE AMB SALSA D´API Pilotes de pollastre amb salsa d’api Cada dia, a IB3 Televisió, en Santi Taura comparteix amb l’espectador la seva passió pel receptari tradicional balear. En el programa d’avui farem unes pilotes amb carn de pollastre i ras el hanout. Les acabarem de coure dins una salsa cremosa d’api i llet. 23’24”

22:20

CINEMA " COM REINES "

Eva acaba de quedar-se vídua i ha rebut per error un xec de la seguretat social per valor de 5 milions de dòlars en lloc dels $50.000 que haurien d'haver estat. Juntament amb la seva millor amiga van a Gran Canària per a tenir el viatge de la seva vida, però acaben convertint-se en fugitives de la justícia i en la sensació dels mitjans de comunicació.

23:45

CINEMA " Christine Lucas (Kidman) és una escriptora de 47 anys que, arran d'un accident sofert quan tenia 25, és incapaç de recordar el passat i de retenir els records més recents. Cada dia, en despertar-se, creu que està soltera i que encara ha de prendre grans decisions, però, com tots els dies, descobreix que viu amb el seu marit (Colin Firth) i que les decisions vitals més importants ja estan preses. "

Christine Lucas Kidman és una escriptora de 47 anys que, arran d'un accident sofert quan tenia 25, és incapaç de recordar el passat i de retenir els records més recents. Cada dia, en despertar-se, creu que està soltera i que encara ha de prendre grans decisions, però, com tots els dies, descobreix que viu amb el seu marit Colin Firth i que les decisions vitals més importants ja estan preses.

03:05

BINISSALEM.CUINAT DAMUNT PEDRA DE BINISSALEM Cuinat damunt pedra de Binissalem En el programa d'aquesta setmana en Toni, en Tomeu i en Pau aniran a veremar. En Toni i en Pau, acompanyats de dos experts de la verema, tallaran "rem" que en diuen els binissalemers i andoiaran més que faran feina. En Tomeu mentrestant cuinarà uns fideus de veremar amb una de les millors cuineres de Binissalem, na Catalina de Can Frare. Sabrem què fa tan característic al vi d'aquestes terres però també què li fa a la seva pedra. En Tomeu cuinarà ànnera damunt pedra d'aquí. En Pau anirà de futbol. El Binissalem està a punt de fer els seus cent anys. En Toni anirà a la Casa Museu de Llorenç Villalonga per conèixer de ben a prop on va viure un dels majors escriptors de les Illes Balears. També visitarem el llogaret de Biniagual per provar el vi que fan al seu celler i per preparar uns bessons ofegats amb en Miquel Àngel Barrios, l'autor del llibre "Les cuineres de Binissalem". I no partirem d'aquest poble sense aturar-nos a Ca n'Arabí i provar el seu filet de gall de Sant Pere.

04:20

PAISATGES