Diumenge 22 a les 11.30


RETRANSMISSIÓ ESPORTIVA
Mallorca – Vila-real B i atenció especial al Deportivo Aragón – At. Balears, diumenge a IB3 Televisió
El programa Súper Esports d’IB3 Televisió oferirà aquest diumenge, a partir de les 12 hores, la retransmissió íntegra del partit que disputa el líder del grup tercer de la Segona B davant el segon classificat, el Reial Mallorca –Vila-real B amb la narració de Xavi Bravo, elscomentaris de Raül Pareja i el peu de camp d’EmmaCalsina.

A més, posarem especial atenció al Deportivo Aragón – At Balears, narrat per ÀngelAguiló, ambelscomentaris de Tomàs Gibert i el peu de camp de Marc Herrero.

Maria Mayans s’encarregarà de la central de dades per informar de les novetats del Formentera – Hèrcules i Peralada – PenyaEsportiva.

Pel que fa a IB3 Ràdio, el programa Esports 3, sota la conducció de Joan Forteza i l’anàlisi de Tolo Ramon, començarà a les 11.30 i durarà fins a les 14.30, amb els següents comentaristes i analistes: Reial Mallorca – Vila-rreal B amb Toni Fuster i David Gui; Deportivo Aragon – At Balears, amb Joan Gabriel Bauza, Formentera – Hèrcules,amb Pablo Sierra i Peralada – PenyaEsportiva, amb Raúl Medrano.

Tota l’actualitat de la jornada de la Segona Divisió B conformarà Súper Diumenge, el programa que emet cada diumenge IB3 Televisió a les 19.45 h. L’espai està conduït per Maria Mayans, amb els comentaris i l’anàlisi de Raül Pareja i Tomàs Gibert, i la implicació de la redacció d’Esports de totes les Illes.

Pel que fa a les transmissions enstreaming, IB3 oferirà elspartitsíntegres del Balears, Formentera i PenyaEsportiva.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials amb les etiquetes#SúperEsportsIB3i #Esports3IB3.
ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL