política – IB3 La Radiotelevisió de les Illes Balears https://ib3.org IB3 és el grup de mitjans de comunicació de titularitat pública de les Balears que impulsa la identitat pròpia de les Illes, la seva cultura i la seva llengua Wed, 22 Mar 2023 18:10:31 +0000 ca hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.2.2 El PP de Mallorca es compromet a rebaixar la taxa de residus https://ib3.org/el-pp-de-mallorca-es-compromet-a-rebaixar-la-taxa-de-residus https://ib3.org/el-pp-de-mallorca-es-compromet-a-rebaixar-la-taxa-de-residus#respond Wed, 22 Mar 2023 13:49:07 +0000 https://ib3.org/?p=436331 El president del PP de Mallorca i candidat al Consell en les pròximes eleccions, Llorenç Galmés, ha anunciat aquest dimecres que rebaixarà un 10 per cent la tarifa per al tractament de residus urbans de Tirme “perquè els ajuntaments puguin repercutir-lo en una reducció de la taxa d’escombraries i suposi un estalvi per als mallorquins”.

Es tracta d’una mesura prevista en “el pla de revolució fiscal” i de baixada d’impostos que proposa el PP en el seu programa de govern i que es comprometen a dur a terme durant la pròxima legislatura. “Ara que tot puja, volem que els ciutadans paguin menys i tinguin més liquiditat per a afrontar l’escalada de preus generada per la inflació, perquè els diners on millor estan és en la butxaca de la gent”, ha declarat.

Així, es compromet també a rebaixar un 10 per cent la tarifa de MAC Insular per al tractament dels residus de construcció i demolició. Segons la seva opinió, “el Consell de Mallorca amb més doblers que mai i amb una liquidació de 80 milions d’euros podria haver fet l’esforç i haver rebaixat encara més la taxa al llarg d’aquesta legislatura, però no hi ha hagut voluntat política”.

D’altra banda, Galmés, acompanyat pel candidat a la batlia d’Inca, Pedro Mas i del conseller popular Pedro Rosselló ha explicat que ajudaran els ajuntaments a elaborar plans municipals de gestió de residus.

A més, ha dit que impulsaran campanyes anuals de conscienciació i educació ciutadana per a millorar la recollida selectiva dels municipis i fomentar l’economia circular; i establiran un calendari per a la posada en marxa de la recollida selectiva de fracció orgànica en aquells municipis que encara no l’hagin iniciat.

]]>
https://ib3.org/el-pp-de-mallorca-es-compromet-a-rebaixar-la-taxa-de-residus/feed 0
El PP de Palma es compromet a apostar pels mercats municipals https://ib3.org/el-pp-de-palma-es-compromet-a-apostar-pels-mercats-municipals https://ib3.org/el-pp-de-palma-es-compromet-a-apostar-pels-mercats-municipals#respond Wed, 22 Mar 2023 13:41:56 +0000 https://ib3.org/?p=436328 El president del PP de Palma i candidat a la batlia, Jaime Martínez, s’ha compromès aquest dimecres a dinamitzar i protegir els mercats municipals enfront del “maltractament” al qual considera que els ha sotmès l’actual primer edil de la ciutat, José Hila.

El popular ha visitat Pere Garau i s’ha reunit amb els placers per escoltar les seves demandes. Així, ha garantit que no convertirà en zona de vianants la plaça del mercat del barri, igual que tampoc ho farà amb Santa Catalina. “Els mercats municipals són eixos de cohesió social essencials per als barris de Palma”, ha declarat.

“La deixadesa d’Hila ha fet tancar el mercat municipal de Camp Redó i que el de Nou Llevant estigui en una situació límit. Pere Garau, Santa Catalina i l’Olivar tampoc estan exempts de risc”, ha manifestat abans de reclamar polítiques que apostin pel comerç local i un Ajuntament que pensi en les necessitats dels barris.

Així, ha anunciat que, si surt triat batle de Palma, posarà en marxa un pla per a incentivar i protegir els mercats, revitalitzarà el Camp Redó i garantirà el funcionament del mercat de Nou Llevat.

“Rebutgem el projecte de conversió en zona de vianants dels mercats de Pere Garau i Santa Catalina, com també rebutgem el tramvia electoralista d’Hila i Armengol, que condemnarà els accessos al mercat de l’Olivar. Garantirem el fàcil accés als mercats amb bons aparcaments i ampliarem les places de pàrquing a Palma”, ha dit.

Segons ha apuntat, també, un dels problemes actuals que tenen els comerciants és “la complexa interlocució” amb l’administració. Per aquest motiu, ha indicat que es posarà un interlocutor únic entre l’Ajuntament i els mercats. “Es millorarà la neteja, s’augmentarà la seguretat i s’erradicarà la venda ambulant il·legal. A més, modificarem els estatuts de forma consensuada amb els diferents mercats”, ha manifestat.

]]>
https://ib3.org/el-pp-de-palma-es-compromet-a-apostar-pels-mercats-municipals/feed 0
El Consell d’Eivissa diu que les protestes dels treballadors de residències constaten la “insuficiència” de la dotació del Govern https://ib3.org/el-consell-assegura-que-les-protestes-dels-treballadors-de-les-residencies-constaten-que-la-dotacio-pel-traspas-proposada-pel-govern-es-insuficient https://ib3.org/el-consell-assegura-que-les-protestes-dels-treballadors-de-les-residencies-constaten-que-la-dotacio-pel-traspas-proposada-pel-govern-es-insuficient#respond Wed, 22 Mar 2023 09:57:16 +0000 https://ib3.org/?p=436280 El Consell d’Eivissa demana al Govern una dotació de 25 milions d’euros pel traspàs de les residències de Can Blai, Can Raspalls i Sa Serra, però l’Executiu autonòmic n’ofereix la meitat: 12 milions. El Consell assegura que les protestes dels treballadors de les residències del Govern de les darreres setmanes són una constatació que la xifra que proposa l’Executiu autonòmic hauria de ser més elevada. Diu que en cas que assumissin la gestió dels tres centres, haurien d’apujar sous, perquè a Cas Serres, de gestió insular, cobren més.

]]>
https://ib3.org/el-consell-assegura-que-les-protestes-dels-treballadors-de-les-residencies-constaten-que-la-dotacio-pel-traspas-proposada-pel-govern-es-insuficient/feed 0
El futur hospital per a malalts crònics de Felanitx costarà 20,6M€ i tendrà capacitat per a 200 pacients https://ib3.org/el-futur-hospital-per-a-malalts-cronics-de-felanitx-costara-206-milions-deuros-i-tendra-capacitat-per-a-200-pacients https://ib3.org/el-futur-hospital-per-a-malalts-cronics-de-felanitx-costara-206-milions-deuros-i-tendra-capacitat-per-a-200-pacients#respond Tue, 21 Mar 2023 19:51:01 +0000 https://ib3.org/?p=436265 El futur hospital d’atenció intermèdia de Felanitx per a malalts crònics tendrà 11.000 metres quadrats i 100 habitacions dissenyades especialment per garantir el confort dels pacients de mitjana i llarga estada. Aquest dimarts, el Govern n’ha presentat el projecte definitiu, que està valorat en 20,6 milions d’euros i que aposta per integrar l’edifici en l’entorn natural de la zona de sa Mola, on estarà ubicat.

L’hospital donarà cobertura a l’àrea sanitària del Llevant, que té una població de 140.000 habitants i on s’estima que l’any 2029, una quarta part seran persones majors de 65 anys. La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha destacat que les Illes Balears s’han de preparar per atendre una població “que serà cada vegada major” i que l’administració pública ha de vetllar per la “qualitat” d’aquesta vellesa

El projecte acumula quatre anys de retard, que el Govern ha atribuït a la pandèmia i a l’increment de costos per la guerra a Ucraïna, que ha obligat a revisar el pressupost de l’obra. La consellera de Salut, Patrícia Gómez, ha dit que a partir d’ara les passes que s’han de fer són, d’una banda, la dotació de serveis del solar, a càrrec de l’Ajuntament de Felanitx; i, de l’altra, preparar el concurs per adjudicar les obres. La previsió del Govern és que les obres podrien començar en el termini d’un any i que l’hospital podria obrir les portes l’any 2026.

]]>
https://ib3.org/el-futur-hospital-per-a-malalts-cronics-de-felanitx-costara-206-milions-deuros-i-tendra-capacitat-per-a-200-pacients/feed 0
El Parlament aprova la reforma de la Llei del joc https://ib3.org/el-parlament-aprova-la-reforma-de-la-llei-del-joc https://ib3.org/el-parlament-aprova-la-reforma-de-la-llei-del-joc#respond Tue, 21 Mar 2023 17:50:36 +0000 https://ib3.org/?p=436261 El Parlament de les Illes ha aprovat aquest dimarts capvespre la reforma de la Llei del joc de 2014. La nova norma augmenta a 500 metres la distància mínima entre salons de joc i els centres sociosanitaris i educatius, incloses les escoletes. També s’estableix una distància mínima entre locals, que serà de 500 metres tant a Palma, com a la resta de municipis. A més, es fixa un topall a la ràtio de locals d’apostes i es prohibeixen els cartells cridaners. El PSIB-PSOE, amb el suport del PP, Ciutadans i VOX, ha aprovat una esmena per permetre que els casinos en puguin fer publicitat a zones turístiques, hotels i aeroports. Un punt que no ha agradat gens als socis de Govern i que ha centrat bona part del debat parlamentari.

]]>
https://ib3.org/el-parlament-aprova-la-reforma-de-la-llei-del-joc/feed 0
El Consell d’Eivissa assegura que, tot i la voluntat del centre Sa Residència Colisée per millorar l’atenció als majors, encara queda feina per fer https://ib3.org/el-consell-deivissa-assegura-que-tot-i-la-voluntat-del-centre-sa-residencia-colisee-per-millorar-latencio-als-majors-encara-queda-feina-per-fer https://ib3.org/el-consell-deivissa-assegura-que-tot-i-la-voluntat-del-centre-sa-residencia-colisee-per-millorar-latencio-als-majors-encara-queda-feina-per-fer#respond Tue, 21 Mar 2023 15:45:10 +0000 https://ib3.org/?p=436243 El Consell d’Eivissa assegura que, tot i la bona voluntat del centre Sa Residència Colisée per arreglar les mancances en l’atenció als més grans, encara queda feina per fer. Per això, en els pròxims mesos vigilaran de manera intensiva aquesta residència privada, on es van detectar greus deficiències. El Consell d’Eivissa assegura que mantenen reunions contínues amb la direcció i també amb les famílies. Paral·lelament, s’instrueix un expedient administratiu que podria acabar en sanció, però no en tancament, perquè asseguren que les 105 places de la residència són necessàries.

]]>
https://ib3.org/el-consell-deivissa-assegura-que-tot-i-la-voluntat-del-centre-sa-residencia-colisee-per-millorar-latencio-als-majors-encara-queda-feina-per-fer/feed 0
La Misericòrdia serà la futura seu del Consell de Mallorca https://ib3.org/la-misericordia-sera-la-futura-seu-del-consell-de-mallorca https://ib3.org/la-misericordia-sera-la-futura-seu-del-consell-de-mallorca#respond Tue, 21 Mar 2023 15:02:37 +0000 https://ib3.org/?p=436236 Els jesuïtes aixecaren l’edifici la primera meitat del segle XVII. Aleshores, com a hospici, no va ser fins al XIX quan adquirí la fesomia actual. Després de 14 anys en desús i 3 d’obres, aquesta segona fase de remodelació vol donar una nova vida a l’edifici. “Hem reaprofitat i hem tornat a donar ús a aquests 4.000 metres quadrats, que eren espais poc diàfans i molt tancats amb parets, i els hem obert perquè pugui passar la llum”, ha dit l’arquitecte i director de l’obra, Matias Tugores.

Les tasques de rehabilitació han permès connectar les dues ales de l’edifici, reconstruir 34 voltes – i fer-ne tres de noves-, a més de descobrir el tresor de la corona: l’aljub. “Hem recuperat l’aljub del Pati de Dones, li hem donat accés a través d’un túnel que hem fet nou i arribat a un espai de 15×15 amb gairebé 7 metres d’alçada”, explica l’arquitecte. Tot plegat, amb l’estètica i materials primigenis. Per això, no s’ha emprat ciment i s’ha apostat pel marès.

Com tot, després d’una segona fase en vendrà una tercera, i així fins a cinc. Passa a passa, però sense deixar de pensar en quin ha de ser el futur de l’edifici civil més gran del centre històric de Palma. “Es convertirà en la seu institucional del Govern de Mallorca, deixarà de ser Palau Reial i es traslladarà aquí”, ha dit la presidenta, Catalina Cladera.

En els pròxims mesos es posarà en marxa un centre d’interpretació perquè els ciutadans puguin descobrir un poc més aquest edifici i la seva història.

]]>
https://ib3.org/la-misericordia-sera-la-futura-seu-del-consell-de-mallorca/feed 0
Eivissa aprova definitivament la cessió a l’IBAVI del solar de Santa Margalida per a la construcció de 60 HPO https://ib3.org/eivissa-aprova-definitivament-la-cessio-a-libavi-del-solar-de-santa-margalida-per-a-la-construccio-de-60-hpos https://ib3.org/eivissa-aprova-definitivament-la-cessio-a-libavi-del-solar-de-santa-margalida-per-a-la-construccio-de-60-hpos#respond Tue, 21 Mar 2023 13:52:45 +0000 https://ib3.org/?p=436229 El ple municipal de l’Ajuntament de Eivissa ha aprovat definitivament la cessió a l’IBAVI del solar de Santa Margalida, al carrer Isidor Macabich, per a la construcció de 60 Habitatges de Protecció Oficial en règim de lloguer. Durant la sessió també s’ha aprovat l’ampliació de 4 anys del conveni de l’Ajuntament amb el Ministeri de Foment per a l’actuació urbanitzadora a Can Escandell, que inclou 532 habitatges públics. Un inici d’obres que es preveu que comenci enguany. El Partit popular s’ha mostrat molt crític amb aquesta pròrroga: l’ha qualificat d’expressió metafòrica d’un nou fracàs.

]]>
https://ib3.org/eivissa-aprova-definitivament-la-cessio-a-libavi-del-solar-de-santa-margalida-per-a-la-construccio-de-60-hpos/feed 0
L’IME haurà d’aportar més informació sobre els suposats contractes fraccionats https://ib3.org/ime-serveis-juridics-consell-menorca-contractes-fraccionats https://ib3.org/ime-serveis-juridics-consell-menorca-contractes-fraccionats#respond Tue, 21 Mar 2023 08:20:19 +0000 https://ib3.org/?p=436196 Els serveis jurídics del Consell de Menorca sol·liciten un informe al mateix Institut Menorquí d’Estudis (IME) per determinar si hi ha hagut o no fraccionament de contractes, tal com va apuntar l’Oficina Anticorrupció. Al mateix temps, descarten qualsevol de les altres irregularitats que recollia la investigació.

L’informe entén que no hi ha responsabilitats penals ni disciplinàries contra el president de l’IME i vicepresident del Consell, Miquel Àngel Maria. Ni tampoc contra l’altra persona afectada, membre de l’IME, beneficiari dels contractes. Aixó sí, sobre el fraccionament, els juristes asseguren que no es poden pronunciar amb la informació facilitada per l’Oficina Anticorrució i per això s’encarregarà un informe detallat al mateix IME per poder valorar si els contractes encarregats són susceptibles d’utilització o aprofitament per separat.

L’informe dels juristes del Consell conclou també que no hi ha conflicte d’interès, que no s’incompleix el codi de bon govern del Consell i que no es pot entendre con un sou encobert atès que el fet de ser membre de l’IME, diu el document, no prohibeix que es pugui ser contractat per aquesta entitat.

Són les principals conclusions de l’informe encarregat per la presidenta del Consell, Susana Mora, el passat 9 de febrer, després que l’Oficina Anticorrupció constatés un presumpte incompliment de la llei de contractes del sector públic, entre d’altres irregularitats, amb l’adjudicació de 53.000 euros a un membre del Consell Rector de l’IME en diversos anys, per exercir com a coordinador d’un projecte en base a contractes menors i sense que s’hagi fet un concurs públic. Sí que apunta algunes deficiències com l’absència de factures i d’informació de la contractació menor al portal de l’entitat.

Una qüestió que ha arribat al ple del Consell d’ahir dilluns. L’oposició ha insistit en la manca de transperència de l’IME. El portaveu de Cs, Eugenio Ayuso, que lidera aquesta reivindicació, és qui ha fet la proposta, que ha comptat amb el suport del PP. Per la seva banda, el conseller Miquel Àngel Maria afirma que la web de l’IME ja recull tota la informació actualitzada sobre adjudicació de contractes menors.

]]>
https://ib3.org/ime-serveis-juridics-consell-menorca-contractes-fraccionats/feed 0
El Govern entrega les claus de la primera promoció d’habitatge públic de Vilafranca de Bonany https://ib3.org/el-govern-entrega-les-claus-de-la-primera-promocio-dhabitatge-public-de-vilafranca-de-bonany https://ib3.org/el-govern-entrega-les-claus-de-la-primera-promocio-dhabitatge-public-de-vilafranca-de-bonany#respond Mon, 20 Mar 2023 17:12:23 +0000 https://ib3.org/?p=436165 Vilafranca de Bonany ja té en marxa la primera promoció d’habitatges públics de tot el municipi. El Govern n’ha lliurat les claus als seus futurs 22 llogaters; més de la meitat són dones que viuran totes soles o amb els seus fills. Pagaran un lloguer d’entre 370 i 649 euros. 22 pisos, en total, d’entre 57 i 80 metres quadrats, construïts a un solar situat al carrer de Migjorn de Vilafranca, que va adquirir l’IBAVI l’any 2009. El pressupost ha estat de més de 3 milions d’euros.

]]>
https://ib3.org/el-govern-entrega-les-claus-de-la-primera-promocio-dhabitatge-public-de-vilafranca-de-bonany/feed 0
Balears reclamarà a Brussel·les impedir que Airbnb i Booking publicitin lloguer turístic sense llicència https://ib3.org/el-govern-reclamara-dema-a-bruselles-que-airbnb-i-booking-no-puguin-oferir-cases-i-pisos-sense-llicencia-turistica https://ib3.org/el-govern-reclamara-dema-a-bruselles-que-airbnb-i-booking-no-puguin-oferir-cases-i-pisos-sense-llicencia-turistica#respond Mon, 20 Mar 2023 17:00:14 +0000 https://ib3.org/?p=436128 Més transparència per a més regulació. És el que reclamarà el Govern de les Illes a Brussel·les davant l’elaboració d’un reglament de l’oferta de plataformes digitals de lloguer turístic. Segons l’Executiu, la primera proposta ha estat insuficient. En primer lloc, pel que fa a les sancions i a la potestat de les autoritats locals per imposar-les.

Així mateix, a partir d’aquest dimarts, el conseller de Model Econòmic, Iago Negueruela, i la consellera d’Hisenda, Rosario Sánchez, iniciaran un seguit de reunions amb diferents càrrecs, tant de la mateixa Comissió Europea, com d’empreses turístiques, per reclamar que les grans plataformes com Airbnb o Booking tan sols puguin publicitar pisos turístics que compten amb l’autorització de Turisme. La principal demanda és agilitzar l’intercanvi de dades entre els estats membres per identificar-hi l’oferta il·legal i evitar que arribi a les plataformes de lloguer.

En aquest moment, Brussel·les està elaborant un reglament per regular-ho i el Govern vol que les seves al·legacions -que ha ha presentat- siguin tengudes en compte. La intenció és que aquesta nova regulació pugui ser aprovada durant la presidència espanyola de la Unió, que començarà el primer de juliol i s’allargarà fins a final d’any.

Negueruela ha explicat que lamenta la forta pressió que fan les plataformes de lloguer turístic. Tot i això, el també portaveu del Govern ha dit que territoris com Balears, Amsterdam o Berlín fan pressió perquè hi hagi un canvi normatiu.

]]>
https://ib3.org/el-govern-reclamara-dema-a-bruselles-que-airbnb-i-booking-no-puguin-oferir-cases-i-pisos-sense-llicencia-turistica/feed 0
La publicitat dels casinos a l’aeroport i els establiments turístics, punt de discrepància del Pacte https://ib3.org/la-publicitat-dels-casinos-a-laeroport-i-els-establiments-turistics-punt-de-discrepancia-del-pacte https://ib3.org/la-publicitat-dels-casinos-a-laeroport-i-els-establiments-turistics-punt-de-discrepancia-del-pacte#respond Mon, 20 Mar 2023 14:50:29 +0000 https://ib3.org/?p=436117 Noves discrepàncies entre els partits del Pacte, aquesta vegada a compte de l’actualització de la Llei del joc, que aquest dimarts aprovarà el Parlament. Es tracta d’una llei més restrictiva per disminuir la ludopatia, que preveu que no es donin noves llicències a cases d’apostes i prohibir-ne la publicitat.

En aquest sentit, durant la redacció de la llei en comissió, el Partit Socialista va presentar una esmena que permet als casinos poder fer publicitat a l’aeroport, als creuers i als establiments turístics. Una excepció que per Unides Podem és inacceptable i, per això, ha presentat un vot particular al qual dona suport Més per Mallorca per retirar aquesta excepció.

“No hi ha d’haver cap tipus d’excepció, esperam que demà el que s’aprovi sigui el text original”, ha declarat la diputada i portaveu de Podem Esperança Sans. “No podem ser al podi, hem d’estar més avall, hem de deixar de ser el casino d’Espanya, Las Vegas… Ens agradaria ser un territori lliure del joc”, ha exposat el diputat i portaveu de Més Joan Mas.

El Partit Socialista no fa comptes rectificar i assegura que l’excepció es fa en resposta a una demanda del sector i dels treballadors del sector. Recorda que la publicitat només es farà en zones turístiques.

El portaveu del PiJosep Melià, ha informat que el seu partit té una esmena “molt similar” a l’estimada del PSIB a favor de l’exoneració de la norma pel que fa als casinos, perquè tenen una activitat “molt peculiar i excepcional” al marge de les sales “que hi ha a cada barri”.

]]>
https://ib3.org/la-publicitat-dels-casinos-a-laeroport-i-els-establiments-turistics-punt-de-discrepancia-del-pacte/feed 0
La instal·lació de molins eòlics flotants a Menorca genera dubtes seriosos entre els partits de l’oposició del Consell https://ib3.org/la-instal%c2%b7-lacio-de-molins-eolics-flotants-a-menorca-genera-dubtes-seriosos-entre-els-partits-de-loposicio-del-consell https://ib3.org/la-instal%c2%b7-lacio-de-molins-eolics-flotants-a-menorca-genera-dubtes-seriosos-entre-els-partits-de-loposicio-del-consell#respond Mon, 20 Mar 2023 14:01:25 +0000 https://ib3.org/?p=436142 La instal·lació de molins eòlics flotants al nord-est de Menorca genera dubtes seriosos entre els partits de l’oposició del Consell de l’illa. La iniciativa, que ja té llum verda per part del Ministeri de Transició Energètica, ha centrat part del debat del Ple d’aquest dilluns, que finalment ha aprovat per unanimitat demanar al Govern central i balear que qualsevol actuació que afecti la Reserva de la Biosfera estigui dimensionada a la realitat insular. El Partit Popular avisa que la instal·lació dels parcs eòlics, que s’han previst a dues àrees marines protegides, podrien ocasionar efectes molt greus sobre el paisatge i per a la biodiversitat. El conseller de Medi Ambient, Josep Juaneda, defensa però que no és incompatible avançar cap a la transició energètica i, al mateix temps, preservar el territori.

]]>
https://ib3.org/la-instal%c2%b7-lacio-de-molins-eolics-flotants-a-menorca-genera-dubtes-seriosos-entre-els-partits-de-loposicio-del-consell/feed 0
El Partit Popular inicia la precampanya amb el compromís de baixar els impostos https://ib3.org/el-partit-popular-inicia-la-precampanya-amb-el-compromis-de-baixar-els-impostos https://ib3.org/el-partit-popular-inicia-la-precampanya-amb-el-compromis-de-baixar-els-impostos#respond Mon, 20 Mar 2023 13:34:36 +0000 https://ib3.org/?p=436136 Els líders a les principals institucions del Partit Popular han donat avui el sus a la campanya electoral. “El Partit Popular parlarà d’allò que preocupa els ciutadans i proposarem una alternativa. No venim a ser oposició, no venim a criticar, venim a millorar la vida de la gent”, ha dit la presidenta del PP, Marga Prohens.

“Vols pagar menys impostos?; vols treure els okupes de ca teva?; vols menys llistes d’espera i més professionals sanitaris; vols acabar amb la limitació de 80 km per hora a la via de cintura?…” Són algunes de les preguntes que llencen els conservadors per replicar: “És ara”, fent referència a les pròximes eleccions del 28 de maig. Prohens ha dit que totes aquestes preguntes responen a les preocupacions que els han transmès els ciutadans els darrers anys a les quals se sumen també el carril VAO o el temps d’espera per accedir a una llicència d’obra. I precisament les respostes seran els eixos de la seva campanya.

Prohens, acompanyada de Llorenç Galmés, president del PP de Mallorca, i Jaime Martínez, president del PP de Palma, han presentat aquesta imatge a una marquesina d’autobús de la plaça d’Espanya. “El PP ha elaborat un programa realista”, ha dit Prohens, que denuncia que els socialistes anuncien els noms que aniran a les seves llistes “perquè no tenen propostes per presentar i les que presenten les repeteixen des de fa 8 anys”.

]]>
https://ib3.org/el-partit-popular-inicia-la-precampanya-amb-el-compromis-de-baixar-els-impostos/feed 0