Dilluns 16 a les 21.30


TERRA DE PASSIONS
Errol Flynn i l’amor per la seva dona, Patricia Wymore
Aquesta setmana, a Terra de passions, explicarem la història d’una parella que va conèixer Mallorca per casualitat i que, com tants d’altres abans, es va prometre tornar per viure aquí després d’haver conegut el nostre paradís: eren Errol Flynn i la seva dona, Patricia Wymore. Ell era un canalla, amb una personalitat irresistible; ella, una dona intel·ligentíssima, que lluitava per espantar altres pretendents que desitjaven el seu marit. Varen viure uns anys a la nostra terra i deixaren un munt d’anècdotes, que vos explicarem al programa d’aquesta setmana.

Les grans històries d’amor que han tingut lloc a les Illes tenen la seva finestra a IB3 Televisió amb Maria de la Pau Janer. Cada setmana farem un recorregut per aquests afers, protagonitzats per personatges coneguts com Maria Callas i Aristo Onassis, Brigitte Bardot i Gunther Sachs, o Lady Di i el Príncep Carles, entre d’altres.

Terra de passions s’emet cada dilluns a les 21.30 h a IB3 Televisió, i el condueix Maria de la Pau Janer.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials amb l’etiqueta  #TerraPassionsIB3. A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe.
ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL