IB3 Ràdio informa


Torna ‘El Darrer Vol a Formentera’, encara més noctàmbul
El Darrer Vol a Formentera, el programa que produeix IB3 Ràdio a les Pitiüses per a tot Balears, torna en un horari encara més canalla i amb les mateixes intencions de tancar el dia (o de començar la nit) amb un somriure. De dilluns a divendres i des de la mitjanit fins a la 1 de la matinada, el programa proposa als oients un combinat de cultura, humor i música més adient per passar les nits d’insomni que no per anar a dormir.

Entre les novetats de la temporada, l’equip que encapçala el periodista Vicent Tur estrenarà una secció dedicada a les festes patronals, populars o de qualsevol altra qüestió; una dedicada a analitzar youtubers i una altra a criticar els famosos i quasi-famosos que omplen les hores de tedi dels espanyols. Els al·lots d”El Darrer Vol’ mantenen l’Oficina de Notícies Perdudes, l’Àrea de Turbulències i La Caixa Negra, seccions imprescindibles en un vol que acaba a l’única illa de les Balears que no té (ni esperam que tengui mai) aeroport. En definitiva, un programa entretingut i educatiu al mateix temps.

El Darrer Vol a Formentera s’emet de dilluns a divendres a la mitjanit a IB3 Ràdio. També pots escoltar aquest programa en directe a la nostra web: IB3.org i al servei a la carta.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).
ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL