EPRTVIB informa


“Tots donam una mà” a l’Associació Protectora d’Animals de Ciutadella
IB3 signa un conveni per divulgar la tasca de l’associació

La radiotelevisió pública de les Illes Balears continua amb la difusió de la tasca de diferents entitats de les Balears que ajuden i col·laboren a millorar la vida de la societat en àmbits diversos, i en aquesta línia s’ha signat avui dilluns, un conveni de col·laboració amb l’Associació Protectora d’Animals de Ciutadella.

La presidenta de l’associació, Joana Torres, ha signat aquest migdia l’acord en presència del delegat de l’Ens a Menorca, David Marquès, a la mateixa seu d’IB3 a l’illa. El conveni de col·laboració compromet la cadena pública a divulgar i difondre les tasques principals que es duen a terme des de l’associació, com són alimentació, esterilització i assistència veterinària a centenars de moixos sense llar, i amb l’activisme en favor de l’adopció dels cans de la canera, per evitar-ne el sacrifici. L’associació va ser constituïda l’any 2005. No obstant això, gestiona colònies d’animals abandonats des de l’any 1995 amb la col·laboració de 75 voluntaris.

Una de les finalitats d’IB3 en la missió de servei públic és promoure i fomentar els valors cívics, l’educació i la responsabilitat social. El conveni signat avui entrarà en vigor aquest dimarts 1 d’agost i durant tot el mes, la ràdio i la televisió públiques es faran ressò de manera especial de la feina de l’associació.

IB3TV i IB3 Ràdio han donat aquest dilluns informació sobre la signatura del conveni i inclouran en els seus informatius referències de les activitats que durà a terme l’associació durant el mes d’agost. Així també, es realitzarà una entrevista de llarga durada en un programa de la cadena i un espot publicitari. A més, IB3 Ràdio inclourà entrevistes als programes Al Dia, Darrer vol a Formentera i en les desconnexions d’Informatius Menorca.

 
ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL