Dijous 15 a les 21.40


UEP! COM ANAM?
Atacs de cans a guardes d’ovelles, formatgeria de Ferreries, poda i poesia
Aquesta setmana a Uep! Com anam? ens haurem de tornar a fer ressò d’una qüestió que ja comença a ser molt preocupant per a tots els pastors de les illes.  En aquest cas, per al nostre presentador i també pastor , ja que han estat les seves ovelles les víctimes d’un atac que ha deixat 30 animals morts. En el lloc dels fets i amb en Jaume començarem el programa fent balanç d’aquest atac i de les seqüeles que ha causat en el seu ramat.

Després, anirem a Ferreries a conèixer una parella de pagesos que munyen una cinquantena de vaques i fan formatge de gran qualitat amb DO Menorca. Amb ells, Jaume Coll descobrirà algun dels secrets del formatge de Menorca. També ens mostraran com preparen les seves vaques per a un concurs de morfologia bovina.

A Sant Carles de Peralta, l’amo en Toni Ballador passarà un matí amb una parella de jubilats que poden una vinya vella per a fer bon vi pagès.

Un taujà de tota la vida podarà els garrovers que té a fora vila. Uns arbres que han passat molt de temps sense arreglar-se per falta de temps.

També aprendrem a  fer una crema de carxofes, una recepta senzilla i adient per aquests dies del final de l’hivern.

Com cada dijous, tindrem la inestimable participació del mestre de mestres Felip Munar, que com sempre ens farà gloses i ens dirà dites del nostre cançoner popular.

Vos convidam a seguir el programa a les xarxes socials: al Twitter @IB3 i al Facebook del programa: facebook.com/uepcomanam amb l’etiqueta #UepIB3. També en podeu veure els continguts en exclusiva al canal de YouTube del programa: Uep! Com anam? IB3.

A la web IB3.org s’emet el programa en directe i, si no el podeu seguir, el trobareu a la secció “A la carta”.
ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL