Dijous 07 a les 21.30


UEP! COM ANAM?
Criarem vaques per la muntanya, tastarem salsa coent i greixera d’ous
Cada dijous, a Uep! Com anam?, obrim la finestra de la gent de fora vila per mostrar-vos el millor dels productes de la terra: la seva gent.

En Jaume Coll visitarà dos vaquers de Mancor de la Vall que, amb vista al mal temps, suplementen l’alimentació del seu ramat de vaques de raça mallorquina que viuen sempre a la muntanya. Pujaran menjar a dalt des Teix i passaran un dia de fred de neu.

L’amo en Toni Ballador posarà a prova el seu paladar pobler i tastarà una de les salses més coents del món, que es produeix a Sóller.

Un jovençà de Son Carrió farà una bona poda i donarà descans a unes oliveres que enguany ja han fet la seva feina. A Vilafranca, na Maria ens cuinarà una greixera d’ous amb productes del seu hort. Un plat exquisit i molt adient per aquests dies de fred.

Un jove d’Alcúdia aficionat al camp ens mostrarà com cuida d’una petita granja amb ovelles i animals de ploma. I no faltaran les gloses i dites del cançoner popular de la mà i de la veu del mestre Felip Munar.

Uep! Com anam? s’emet cada dijous a les 21.30 hores, a IB3 Televisió.

Vos convidam a seguir el programa a les xarxes socials: al Twitter @IB3 i al Facebook del programa: facebook.com/uepcomanam amb l’etiqueta #UepIB3. També en podeu veure els continguts en exclusiva al canal de YouTube del programa: Uep! Com anam? IB3.

A la web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i, si no el podeu seguir, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.
ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL