Dijous 16 a les 21.30


UEP! COM ANAM?
Feim fira a la fira de les fires, especial ‘Dijous Bo’
Aquesta setmana tenim un Uep! Com anam? especial “Dijous Bo”. La jornada començarà ben dematí a Felanitx, on Toni Ballador es trobarà amb un gran amant dels cans de bestiar. Amb ell, carregarà una bona guarda de pastors mallorquins per dur-los cap a Inca per a exhibir-los.

Jaume Coll també partirà de bon matí cap a la capital del Raiguer amb una bona guarda de les seves ovelles i la seva cussa “Lambi” per a fer una demostració de feina amb aquest animals.

D’Inca anirem a Petra, on una cuinera de potada ens prepararà uns bons ous amb tomàtiga, una recepta senzilla, sana i natural.

Passarem per Ciutadella, on un pagès ens mostrarà el pollí de mul somerí que li va néixer fa ben poc, un preciós animal de feina que encara pren el pit de sa mare.

Tornarem a Felanitx, on un ramell de veïns cullen olives per fer oli de primera qualitat.

Finalment, els nostres presentadors es trobaran a la parada que tendrem a la plaça del Bestiar d’Inca on vos oferiran els calendaris de 2018, els davantals i les bosses oficials de Uep! Com anam?

Amb tots aquests ingredients, i l’encomiable participació del mestre Felip Munar i les seves dites i gloses, teniu un dia de fira i de fora vila que no vos podeu perdre.

Uep! Com anam? s’emet cada dijous a les 21.30 hores, a IB3 Televisió.

Vos convidam a seguir el programa a les xarxes socials: al Twitter @IB3 i al Facebook del programa: facebook.com/uepcomanam amb l’etiqueta #UepIB3. També en podeu veure els continguts en exclusiva al canal de YouTube del programa: Uep! Com anam? IB3.

A la web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i, si no el podeu seguir, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.
ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL