Dijous 19 a les 21.40


UEP! COM ANAM?
Pastors d’Inca, fruiters de Sóller, nin youtuber i paté d’ametla
El Uep! Com anam? d’aquesta setmana comença amb uns pastors d’Inca. Amb ells, en Jaume Coll triarà els mens que s’han de desmamar i carregaran les ovelles per dur-les a una altra finca a pasturar.

En Toni Ballador coneixerà la parella que s’encarrega d’Ecovinyassa, una finca amb gran varietat de tarongers i llimoneres de Sóller que a més, té una estació meteorològica, referència a la Serra de Tarmuntana.

Anirem a fer una “master class” de pastura amb cans pastors al jove youtuber Miquel Montoro, un fenomen de les xarxes i de fora vila. Tot un “influencer”.

També passarem un dematí amb en Miquel “des Putxet”, un jovenet de 85 anys que cull porros i ens explica la història de la seva barriada.

Acompanyarem un jove aficionat a l’agricultura a una classe d’equitació. Ens mostrarà el seu art i ens contarà la seva passió pels animals i per fora vila.

Una madona de Vilafranca de Bonany ens donarà a conèixer la cooperativa de dones “Mallorca Verda” i ens mostrarà com elaboren patés amb base d’ametla.

I com sempre, el mestre de mestres Felip Munar, ens dirà gloses, dites i coverbos del cançoner popular.

Vos convidam a seguir el programa a les xarxes socials: al Twitter @IB3 i al Facebook del programa: facebook.com/uepcomanam amb l’etiqueta #UepIB3. També en podeu veure els continguts en exclusiva al canal de YouTube del programa: Uep! Com anam? IB3.

A la web IB3.org s’emet el programa en directe i, si no el podeu seguir, el trobareu a la secció “A la carta”.
ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL