Dimarts 12 a les 21.30


ZOOM
Torna, i analitza els equilibris familiars durant les vacances escolars
El programa Zoom torna aquest dimarts amb un retrat dels equilibris que es veuen obligats a fer moltes famílies durant les vacances d’estiu, que en el cas espanyol tenen una durada més elevada que a d’altres sistemes educatius.

Aquesta situació esdevé especialment complicada en el cas de les famílies amb pocs recursos, que necessiten del suport de diferents iniciatives associatives per poder deixar els seus fills.

En alguns casos, els nins queden sols a casa durant moltes hores, sobretot quan ja són una mica més grans. La Federació d’Associacions de Pares (FAPA), que també participa en el programa, explica com de necessari és repensar la poca oferta que hi ha per a adolescents, que acaben quedant a casa més temps del que seria recomanable.

Sota el títol ‘Vacances, massa pati?’, el programa analitza amb educadors, pares, experts i, per suposat, famílies, la complicació que suposen per a molts les llargues vacances escolars d’estiu.

I és que en el cas de Balears, amb una economia principalment turística, aquesta aturada coincideix amb el moment de més activitat professional per a molts pares.

En el programa també s’analitzen altres models europeus, i la inexistència de plans de formació per al professorat el mes de juliol.

Zoom s’emet cada dimarts a les 21.30 h a IB3 Televisió.

Trobareu més informació al compte de Twitter @IB3 amb l’etiqueta #ZoomIB3 i al Facebook IB3org. A la web IB3.org podeu seguir aquest espai en directe i també el podreu veure al servei “A la carta”.
ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL