Més programes a la carta

T 3 - cap: 40

26 10 2020

Merlí Bergeron

El Merlí arriba a classe i no hi ha ningú: els peripatètics li han preparat una sorpresa. La relació entre la Gina i el Merlí ja està recuperada del tot. Tothom viu amb una barreja d'alegria i tristesa...

T 3 - cap: 39

19 10 2020

Els Peripatètics del Segle XXI

Els peripatètics se'n van de convivències al Montseny i el Merlí es consolida com el professor preferit dels alumnes. La Mònica fa un acostament al Gerard. El Gabi es fa molt amic de la Quima.

T 3 - cap: 38

12 10 2020

Sant Agustí

El Pol i la Tània decideixen finalment no fer pública la seva relació. Torna una antiga professora a l'institut i els alumnes han de decidir amb quins professors aniran de colònies.

T 3 - cap: 37

05 10 2020

Hegel

Comença la campanya de donació de sang a l'institut. Una guerra dialèctica s'estableix entre el Merlí i el Pol pel treball de recerca de Hegel. L'Ivan està convençut que té mala sort a la vida,...

T 3 - cap: 36

28 09 2020

Heidegger

El Joan s'adona que el seu pare està a punt de morir. El Merlí l'anima a fer-li companyia, però el Joan no sap com acostar-s'hi. El Gerard ha de prendre una decisió sobre el seu futur.

Informació general

Merlí és un professor de filosofia implicat amb els seus alumnes per aconseguir que treure els millors de tots ells.

Al web des de

2020

Estat

En emissió

Horari

Dilluns a les 22.15

Telèfon

971139333

Contacte

Producció

Sèries

Temporades

3

Edat

TP

Pròximes emissions per televisió

No tenim programada
emissió per televisió

Sinopsis

Merlí és un professor de filosofia que acaba d’arribar a un nou institut. No és un docent normal: és descarat, polèmic, irritant, poc amic de l’autoritat. Però a la vegada, és un docent implicat amb els seus alumnes, en la seva formació i les seves vides per aconseguir que treure els millors de tots ells.
Una sèrie que s’ha convertit en un gran èxit de la televisió i que ara arriba a IB3.

Segona Temporada

Merlí torna a l’Institut per impartir al segon curs de batxillerat, on serà ben rebut pels seus alumnes, però no tant entre el claustre de professors, que tendrà noves incorporacions.

Primera Temporada

Merlí Bergeron arriba a l’Institut Àngel Guimerà a la vegada que se n’ha de tornar a viure amb la seva mare i retrobar-se amb el seu fill.

 

Equip

MERLÍ BERGERON

BRUNO BERGERON

MÒNICA DE VILLAMORE

POL RUBIO

JOAN CAPDEVILA

BERTA PRATS

MARC VILASECA

GERARD PIGUILLEM

TÀNIA ILLA

Sèries i minisèries a IB3