IB3 | privadesa

Portal de Privacitat

Benvingut al Portal de Privacitat de l’ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS. Aquí trobareu informació important sobre el tractament de les seves dades personals i els drets que li reconeix la normativa vigent en la matèria.

1. CONSULTEU LES NOSTRES POLÍTIQUES DE PRIVACITAT

2. EXERCICI DELS VOSTRES DRETS

La normativa us reconeix el dret de sol·licitar l’accés, la rectificació, la supressió, la portabilitat de les vostres dades personals, així com la limitació o oposició al tractament de les mateixes. Teniu igualment dret de presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades o qualsevol altra autoritat de control competent.

Per exercir els vostres drets haureu d’enviar una sol·licitud acompanyada d’una còpia del DNI o un altre document vàlid que us identifiqui, per correu electrònic al mail que apareix a la política de privacitat. Si així ho estimau convenient, podeu utilitzar el model de sol·licitud disponible més abaix.

Per revocar el vostre consentiment a l’enviament de les nostres comunicacions podeu enviar un correu electrònic a protecciodedades@ib3tv.com

Pot obtenir més informació sobre els vostres drets i com exercir-los a la pàgina web de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades http://www.aepd.es

3. REGISTRE D’ACTIVITATS DE TRACTAMENT