Més programes A LA CARTA  calendari

 calendari
Amargor.
1 (Cap: 5)
La Miranda i el Max marxen a la regió del vi per investigar l assassinat d un gos a una de les vinyes més famoses de Mallorca. Sembla que el tir és només el primer d una sèrie d amenaces, de cada cop més dramàtiques, a les què s enfronta el propietari, Hans Webber.

Rep: []

Comparteix el video

T 1 - cap: 6

02 08 2022

Matar a un macho

Quan un futur nuvi és trobat mort a la piscina d una vil·la de luxe, Miranda i Max creuen que és obra d una prostituta que atorda els seus clients i després els roba.

T 1 - cap: 5

02 08 2022

Amargor

La Miranda i el Max marxen a la regió del vi per investigar l assassinat d un gos a una de les vinyes més famoses de Mallorca. Sembla que el tir és només el primer d una sèrie d amenaces, de cada...

T 1 - cap: 4

26 07 2022

Fan número uno

Quan una supermodel desapareix, Max i Miranda s endinsen en el món de la moda i el disseny intentant descobrir com algú pot desaparèixer d un tren en marxa.

T 1 - cap: 3

26 07 2022

El icono del oligarca

Quan la famosa icona de Sant Nicolau és robada per un agressor emmascarat davant d una multitud commocionada, Miranda i Max entren al món dels oligarques russos.

Informació general

The Mallorca Files ens explica la relació que estableixen una ambiciosa detectiva britànica i el seu despreocupat company alemany.

Al web des de

2022

Estat

En emissió

Horari

Dimarts a les 22.15 h

Telèfon

Contacte

Producció

Sèries

Temporades

1

Edat

TP

Pròximes emissions per televisió

Dimarts
09

22:05

AMIGO HEINRICH T1 - 7 Miranda i Max investiguen la mort d'un DJ de fama mundial després que toqués a un club nocturn molt popular de Mallorca, això va portar els detectius a investigar una sofisticada xarxa de drogues. MUERTE EN LA MAÑANA T1 - 8 El brutal assassinat d'un famós autor britànic i act...

Sinopsis

The Mallorca Files ens explica la relació que estableixen una ambiciosa detectiva britànica i el seu despreocupat company alemany.

Aparellats per accident, tots dos hauran d’aprendre a treballar junts en un conjunt de casos a Palma de Mallorca. Totalment oposats, ella és Miranda Blake, detectiva de la Policia Metropolitana de Londres, i ell és Max Winter, detectiu alemany. Els ha unit Inés Villegas, cap de la Policia de Palma de Mallorca, per resoldre diversos delictes, generalment comesos contra la comunitat internacional a l’illa de Mallorca.


Making of i altres continguts

Sèries i minisèries a IB3