Més programes a la carta

T 3 - cap: TAC-01

16 11 2020

Torna Amor de cans

D’ençà de la mort de l’amo en Nofre de Can Gamundí, les seves filles, les sis germanes gamundines -na Bàrbara, n’Esperança, na Petra, n’Aina, na Magdalena i n’Àngela- han viscut una mala...

T 3 - cap: 21

23 11 2020

La supervivència

Desnonades de ca seva, les Gamundines han d’anar a viure al pis d’en Martí. Allà les coses no són gens fàcils ja que no tenen espai, moltes no tenen feina ni ingressos i han de malavejar per intentar...

Informació general

Drama familiar sobre la lluita fraternal entre sis germanes.

Al web des de

2020

Estat

En emissió

Horari

Estrena tercera temporada 23 de novembre

Telèfon

971139333

Contacte

amordecans@ib3tv.com

Producció

Sèries de producció pròpia

Temporades

3

Edat

TP

Pròximes emissions per televisió

AVUI

19:30

LA SUPERVIVÈNCIA T3 - 1 Desnonades de ca seva, les Gamundines han d’anar a viure al pis d’en Martí. Allà les coses no són gens fàcils ja que no tenen espai, moltes no tenen feina ni ingressos i han de malavejar per intentar forjar un futur que, de moment, els sembla incert. Però amb una informació que reben, per ventura, poden estirar del fil i sortir del forat en què es troben.

Dilluns
30

22:25

LA VENJANÇA T3 - 2 Les germanes s’intenten adaptar a la nova vida. Na Bàrbara prova de trobar el seu camí, na Magdalena vol que el seu negoci tiri envant, n’Esperança ajuda n’Àng ela a complir el seu somni d’anar se’n a fer la volta al món, n’Aina no es mou del seu estat i na Petra es posa al capdavant de la iniciativa per tornar a tenir doblers i els intents que fa, en un principi, no donen el fruit que s’esperaven, però una visit a inesperada els fa trontollar tot el present.

Sinopsis

Tercera temporada

SINOPSI: Les germanes de can Gamundí han acabat en una situació molt delicada, arruïnades i sense un ca seva. Intenten cercar una caseta o un pis per anar-hi a viure, però els problemes econòmics no els permeten sortir de l’atzucac. Però, l’ajuda de n’Andreva, la secretària de l’Ajuntament, els canvia la vida. Això fa que les Gamundines esdevenguin “noves riques” i tornin al poder econòmic que tengueren temps enrere. Però els doblers no són infinits i cadascuna d’elles agafa un camí ben diferent.

Els anys de magror i penúries sembla que no han ajudat les germanes de la mateixa manera a aprendre dels errors del passat.

Com invertiran els doblers cadascuna de les germanes? Sabran mantenir aquesta nova condició de riques o per paga ho perdran tot una altra vegada? Aquesta nova situació fa que n’Àngela lluiti incansablement per aturar aquest nou viarany que han agafat les germanes. Però, no ho podrà aturar i es temerà que aquell suposat canvi en la manera de viure de les germanes només va ser un miratge. I dels miratges no es pot viure. Es redimeix a ella mateixa, a la seva família, a una societat que sembla que no avança ni deixa avançar i que cau passa rere passa a les mateixes lloses.

Podeu seguir la pàgina oficial de la sèrie: facebook.com/amordecans i interactuar amb el hashtag a les xarxes socials: #AmorDeCansIB3.


Segona temporada

SINOPSI: A la possessió de Can Gamundí, les germanes es troben en un moment molt difícil. Després de la mort de l’amo en Nofre de Can Gamundí, les sis germanes, Na Bàrbara, n’Esperança, na Petra, n’Aina, na Magdalena i n’Àngela, s’han retrobat i les coses no han sortit com s’esperaven. Han vist com la seva vida s’ha ensorrat, tant en l’àmbit personal com familiar. Aquesta situació, causada per les desavinences i la por de què diran, les portarà a prendre decisions vitals, que suposaran un gir radical a les seves vides. Les germanes hauran de fer un esforç i s’hauran de donar suport entre elles si volen sortir de l’impàs en què es troben. Tot això relacionat amb la situació de desarrelament de la societat mallorquina dels anys 70 i 80.


Primera temporada

SINOPSI : L’Amo en Nofre de Can Gamundí mor després de patir una llarga malaltia. La notícia agafa per sorpresa les seves sis filles, les germanes Gamundines: na Bàrbara, n’Esperança, n’Aina, na Petra, na Magdalena i n’Àngela. Han d’organitzar un gran funeral al cap de família i demostrar així, a tot el poble, la seva riquesa i importància. L’arribada de n’Esperança –monja missionera que fa anys que no ha estat a Mallorca– suposa la reunió de tota la família en un moment en què s’han de replantejar moltes coses… Amor de cans evoluciona cap a un clímax final i simbòlic, atès que la història de les Gamundines significa no només un desarrelament dels personatges, sinó també el de bona part de la societat mallorquina dels anys 70 i 80.

DURADA: 10 episodis x 55 min

PRODUCCIÓ: Paula Serra

DIRECCIÓ: María Togores

GUIÓ: Toni-Lluís Reyes

  1. La novel·la Amor de cans es va publicar l’any 1995 i va rebre el premi Llorenç Villalonga dels Ciutat de Palma.

Equip

Agnès Llobet – ÀNGELA

Apol•lònia Serra – PETRA

Caterina Alorda – ESPERANÇA

Eva Barceló – BÀRBARA

Lina Mira – AINA

Lluqui Herrero -MAGDALENA

Sèries i minisèries a IB3