Més programes a la carta

T 7 - cap: 172

11 09 2021

Després de la pols

L'11 de setembre del 2001, quatre avions comercials carregats de combustible s'estavellaren a diversos punts de Nova York, Washington i Pennsilvània. 2.977 persones foren assassinades als atacs terroristes...

Informació general

Històries de vida que il·lustren els temes d’actualitat que preocupen i afecten la nostra societat.

Al web des de

2021

Estat

En emissió

Horari

Dissabte a les 21.40 h

Telèfon

971 139 333

Contacte

zoom@ib3tv.com

Producció

Divulgació

Temporades

7

Edat

TP

Pròximes emissions per televisió

AVUI

21:40

FILTRE PARADÍS La recuperació del turisme certament ha alleugerit les butxaques de moltes famílies, però ha tornat a posar damunt la taula el debat sobre un model de sol i platja que tendeix a saturar els espais fràgils de les illes. "Això abans no era així. Abans venien 30 o 40 persones cada dia i ara en venen 400 o 500. És una bogeria." Afirma Andreu Cladera, treballador de la Fundació Amics d'Es Caló des Moro, que s'encarrega de la neteja de la cala. A més, assenyala la moda d'Instagram com a causant de la massificació d'aquest indret "Les xarxes socials han destruït la cala". Marta i Juanjo són l'ànima de Justwotravel, la marca amb què fan promoció turística a través d'un blog i xarxes socials. Són conscients de l'impacte que tenen les seves publicacions "Tenim part de culpa i de responsabilitat. Les coes? És com anar al Taj Mahal i no fer coa per entrar-hi". La sensació de saturació també ha estat molt present aquest estiu entre els menorquins. A les 8 del matí la majoria d'aparcaments que donen accés a les cales de la costa sud posen el cartell de 'complet'. I la moda de la posta de sol ha massificat espais com el Cap Cavalleria. El sociòleg Pau Obrador reclama gestionar l'èxit "la política turística no pot ser la de vendre la posta de sol de Cavalleria, ha de ser conservar la posta de sol, conservar l'experiència". Filippo regenta el mític quiosquet Lucky, a Formentera. Aquest estiu han fet més feina de l'esperada i n'estan satisfets "Limitar no és bo per a ningú".

Sinopsis

Zoom acosta cada setmana un tema d’interès social a través de les vivències i històries particulars de testimonis rellevants, sovint persones anònimes que comparteixen una porció de la seva vida.

Making of i altres continguts

Sèries i minisèries a IB3