X

Imatges inèdites del ‘Don Pedro’, deu anys després del seu naufragi

Es compleix una dècada de l'enfonsament del vaixell mercant a Eivissa

10/07/2017

Imatges inèdites del ‘Don Pedro’, deu anys després del seu naufragi

Es compleixen 10 anys de l’enfonsament del vaixell mercant ‘Don Pedro‘ a Eivissa. Al vídeo es poden veure imatges inédites de l’escull on viuen una gran quantitat d’animals i plantes.

L’embarcació va xocar contra un illot a una milla del port d’Eivissa entre les 3 i les 4 de la matinada de l’11 de juliol del 2007 i va obligar a tancar tres platges després d’enfonsar-se amb vint persones a bord. Fa 142 metres d’eslora i són les restes d’un vaixell naufragat bussejable més gran del mediterrani, la qual cosa el converteix en tot un atractiu turístic.

Els vídeos han estat elaborats pels treballadors dels serveis inforrmatius de la delegació d’IB3 Eivissa, gràcies, també, a l’enregistrament realitzat per Scuba Ibiza Diving Center. Als informatius d’IB3 Televisió se n’emetrà un resum i al programa ‘Méteo, temps i natura’ en farà un reportatge més a fons sobretot per l’impacte ambiental que provoca el vaixell naufragat.

Per altra banda, aquest dimarts es penjaran noves imatges del ‘Don Pedro’ a la web dels serveis informatius, ib3notícies.com, i també al canal de YouTube de Notícies IB3, en una aposta ferma i decidida de la casa pels continguts propis i multiplataforma.

10/07/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris