07:55

LA NOVIA D' ALGENDAR MENORCA
EL CAVALL MÀGIC MALLORCA

08:10

RUPERT&SAM

TOQUEM ELS DOS
MISSATGERS ANÒNIMS
UN DIA DE PESCA

08:20

LA BELLA DORMENT UNIVERSAL

08:30

Camí de la frontera "Camí de la frontera". L'equip de La Gran Ruta comença a desesperar-se pels problemes que dóna el minibús. Hauran d'estar aturats moltes hores per arreglar-lo i això no ajudarà gens al bon ambient entre ells quatre. La tensió creixerà més encara quan s'acostin a la frontera per sortir de l'estat de Tamil Nadu. Els adverteixen que no és recomanable travessar per la zona on pretenien fer-ho. Així que hauran de fer un canvi de ruta i perdre un temps preciós que els pot afectar molt al llarg del viatge. De camí cap a la nova frontera, descobriran llogarets entranyables, temples majestuosos, moneies aparentment inofensives i gent molt acollidora que els obrirà les portes de ca seva.

09:35
10:30

SARA MONTIEL I PEPE TOUS A TERRA DE PASIONS explicarem l’història d’una parella de categoria, na Sara Montiel i en Pepe Tous, que varen recórrer els carrers de Palma acabats de casar al Palau de Justícia a l’any 1979, i mentre passejaven eren saludats per la gent entre crits de “¡Viva Sara!” i “¡què guapa estàs!”. Tots dos varen ser molt estimats a la nostra terra. Ell, era descendent d'una coneguda família mallorquina, de gran tradició cultural i empresarial. Ella era considerada el rostre més bell del cinema espanyol, i va ser pionera en conquistar Hollywood per als actors espanyols. Tots dos seran els nostres protagonistes a TERRA DE PASSIONS.

13:35

GAMBES AMB MUSCLOS Cada dia, a IB3 Televisió, Santi Taura comparteix amb l’espectador la seva passió pel receptari tradicional balear. Ho fa a través d’uns plats atrevits, que conviden a jugar amb els ingredients de sempre. Avui cuinarem gambes amb musclos

19:15

HUDSON & REX

UN MORT QUE CAMINA

20:05

VEDELLA AMB TONYINA

22:20

UN BON TUMBET Aquesta setmana a Fred i Calent anem de tumbet. Parlarem del cultiu de l’albergínia i el carabassó, amb na Marta recordarem els consells per cuinar pebres i com na Fanny ens parlava del licopè de les tomàtigues. De primer cuinarem un bon tumbet. Seguirem descobrint com és l’albergínia blanca, veurem com na Marta preparava snacks saludables i na Fanny parlava de les propietats del peix, per acabar cuinant uns carabassons farcits de peix.

23:10

PETITS I SABOROSOS Aquesta setmana a Fred i Calent parlarem d’un dels peixos blaus petits més preuats del nostre mar, l’anxova o aladroc. Visitarem una peixateria de barri per veure com és la venda d’aquest peix. Aprofitant l’ocasió en Miquel Calent viatjarà fins l’Escala a Girona i coneixerà la relació d’aquest municipi amb la tècnica de la conservació de l’anxova en salaó. Una tradició mil•lenària i de procés artesanal que dona renom a les conserves catalanes. Na Fanny Pons ens descobrirà els beneficis de l’anxova i de les semiconserves que es preparen amb ella. En Miquel Calent coneixerà de ben a prop la feina de les conserveres de l’Escala i tendrà l’oportunitat de tastar el fruit de la seva feina, unes exquisides anxoves acompanyades de pa amb tomàtiga. Na Marta Simonet tastarà dues tapes clàssiques amb aladroc que no fallen a la barra de qualsevol bar les gildas i el pescaito frito, dues opcions populars que agraden a tothom. En Miquel i na Fanny ens ensenyaran a preparar aladrocs de manera casolana amb diferents adobs. I acabarem el programa amb el nostre cuiner elaborant un arròs cremós d’albergínia, amb remolatxa i aladrocs.

00:10

L’ENERGIA DE LA LLENTIA El consum de llegums ha caigut les darreres dècades un 50 per cent. En canvi una de les darreres tendències en gastronomia és consumir-les com un producte gourmet. Aquesta setmana a Fred i Calent volem saber per què les hem deixades de menjar quan sabem que són tan necessàries pel cos? Demostrarem què es poden cuinar plats molt atractius amb ell. En Miquel Calent les cuinarà amb peix i llegums a devora de la mar. I amb na Marta Simonet faran una ensalada amb una de les llegums que s’han posat més de moda els darrers anys les llenties beluga. Posarem a prova a la gent per si saben quins llegums mengen. Coneixerem les varietats autòctones que tenim. Farem una conserva molt curiosa i descobrirem com fer farina de ciurons amb molinets casolans. Na Fanny Pons ens explicarà com evitar les flatulències que provoquen i les propietats nutricionals que tenen. Farem experiments amb llegums Na Marta Simonet parlarà amb un preparador físic per sabre per què són tan necessàries pel esportistes i anirà al mercat a descobrir quines són les llegums que cuinen més els joves.

04:40

Les Illes Balears posseeixen una immensa varietat de platges. "ANAM A SA PLATJA?" les descobreix a través de les persones que li donen vida el quiosquer, l'amo del restaurant, el socorrista, la família, el que només la visita, l'estiuejant, el pescador o l'encarregat de les hamaques, entre d'altres. Tots ells ens mostren com cadascú viu la platja d'una manera diferent... Una mirada personal i subjectiva dels protagonistes, les anècdotes, les històries. Una mirada nostàlgica, històrica i actual de la zona que visitem. Arribem a racons paradísiacs, platges d'aigua blava cristal·lina i de sorra blanca i fina. Practiquem esports per sentir la connexió amb la mar i disfrutar de l'estiu. Un lloc de trobada ple d'històries, records, activitats i experiències que viuràs de la mà dels seus protagonistes. “Anam a sa Platja?” és un programa de paisatges, emocions i textures. Però, a més molt humà. El seu principal interès és conèixer les platges de les illes a través de la relació que uneix a les persones amb les platges que visitem, des de diferents punts de vista. En tots els casos, es tracta d’una mirada personal i subjectiva dels protagonistes, cercant fins i tot l’anècdota, però d'on es puguin extreure categories que ajudin a millor conèixer la realitat de les platges Illenques.. Tot això es veurà de primera mà, a través del seguiment dels seus components en el decurs de les activitats que desenvolupen a les platges, però sense renunciar a una mirada més llunyana i nostàlgica de la mateixa de la mà d'un protagonista o persona coneixedora de la història de la zona que visitem. Tots els elements aniràn dirigits als sentits dels espectadors l'atmosfera, la composició, la posada en escena, l´atrezzo... i fins al desenvolupament temporal, es dirigiran a cercar un sentiment de complicitat i sintonia amb els protagonistes. FORMENTERA "Anam a sa Platja?" comença el seu recorregut per les millors platges de Balears. En el primer programa descobrirem el litoral de Formentera famós per la transparència de les seves aigües. Per començar coneixerem ses Illetes, una de les zones de costa amb més glamour del Mediterrani. Aquest és un bon lloc per lluir-se. És habitual veure famosos a bord de grans iots. Un servei privat de llanxes els deixa a la porta de selectes restaurants. Després ens desplaçarem a la platja d'Es Migjorn on es troba el xiringuito Pelayo. El propietari i les seves paelles són coneguts a tota l'illa. En aquesta zona tan popular molts opten per practicar el nudisme. La costa de Formentera és un bon lloc per posar-se en forma. Des de la espectacular Cala en Baster iniciarem una excursió en caiac que ens portarà a la profunda Cova de ses Dones. També ens submergirem amb experts bussejadors que ens descobriran la fauna marina de l'illa. Finalment els formenterencs amb més anys ens explicaran com han canviat les seves platges des dels inicis del turisme "Anam a sa Platja?" s'emet els dilluns a partir de les 21:35 a IB3 Televisió

05:30

PAISATGES

05:35

SANTA EULÀRIA "Pitiüses, entre pins i savines" visita Santa Eulària El programa s'emet cada dimecres a las 22.15 hores "Pitiüses, entre pins i savines" visita este dimecres, 22 d'Octubre a les 22.15 hores, Santa Eulària des Riu, el segon municipi més poblat d'Eivissa. El programa, presentat per Tita Planells, Toni Riera y Tito Fuster, retrocedirà en el temps per mostrar como era fa unes dècades la zona antigüa de la capital on s'assenta el Puig de Missa, construït com a recinte fortificat per combatre els atacs pirates al segle XVI. També coneixerem la història del únic riu que hi ha a las Baleares y que passa por Santa Eulària. Un riu que mai ha sigut massa cabalós però que durant molts anys ha proveït d'aigua totes les cases de la zona y que era la base de la riquesa agrícola del municipi. Estarem en el primer i el darrer hotel que han obert les seves portes a Santa Eulària. El hostal Buenavista va ser fundat el 1933 y ha vist passar tres generacions d'empresaris. Amb el fill del fundador parlarem dels orígens del hotel y del inici de la indústria turística a Eivissa. Com a contrapunt, l'hotel Me és un exclusiu establiment on alguns clients paguen 30.000 euros per llogar un jet privat y gaudir d'una habitació de 400 metres quadrats amb piscina pròpia. En aquest hotel, les mascotes dels clients són tractades com els seus amos i poden menjar a la carta. El programa entrarà en la cuina del hotel Aguas de Ibiza per entrevistar al xef internacional Sergi Arola, l'únic cuiner del món a qui la guia Michelin li va entregar dos estrelles a la vegada. També entrevistarem el dissenyador gràfic eivissenc Marcos Torres, un dels pocs que pot presumir d'haver subhastat una obra seva a la casa Christie's. Visitarem la casa de les mil i una nits de Yaron i Nur. Una parella formada per un israelià que fa instruments musicals i una professora de dança oriental que es complementen perfectament tant dins com fora dels escenaris. Les tradicions també tenen cabuda en el programa. Comprovarem que, gràcies a joves com en Palermet, es manté viu el cant pagès, la manera que diferents generacions d'eivissencs han emprat per expressar-se.

06:45

PLATJA DE´N BOSSA EIVISSA En el seté programa de Anam a sa platja, ens dirigim a Eivissa. En el litoral d'aquest illa es concentra tot tipus de gent. Ja a primera hora els treballadors que conmencen la seva jornada es creuen amb els estiuejants que segueixen de festa. També ens passejam per Palatja de'n Bossa. És la zona dels cossos esculturals. Són molts els que el llueixen mentre ballen sobre l'arena. A Cala Mastella coneixem a "El Bigotes". Aquest eivissenc, pescador de tota la vida, va començar cuinant pels seus companys de feina. Tants turistes s'acostaven a que els convidés a dinar que va acabar montant un dels restaurants amb més caràcter de la illa. D'altra banda, ens presenten un nou esport, el Flyboard. Ajudat per la propulssió de quatre xorros d'aigua, el que el practica pot enlairar-se fins a deu metres. Tots els que ho contemplen es queden bocabadats. Finalment, coneixem la vessant mes hippie de la illa. Visitam el mercat de Les Dàlies i gaudim de la màgica posta de sol de Cala Benirràs Anam a sa platja s'emet els dilluns a partir de les 21:35 a IB3 Televisió