08:00

SES CA SA VILDA MARGE - CAN QUATRE SES CA SA VILDA MARGE - CAN QUATRE En el capítol 53 de Com a ca nostra, anirem fins a l'illa d'Eivissa, concretament fins al poble de Sant Joan de Labritja, per descobrir l'agroturisme Ca Sa Vilda Marge; una antiga finca rural típica eivissenca restaurada, amb una antiguitat de 400 anys. Allà coneixerem a n'en Fabián Puig, el seu director, un trota món que ha estat dedicat al turisme a molts països diferents. El nostre segon destí, serà al poble de Sóller, per conèixer l'hotel rural Can Quatre; una renovada típica casa mallorquina que amaga una cuidada decoració. Coneixerem a na Llum Castañer, la seva directora, que ens explicarà un tret ben curiós de Can Quatre l'hotel rural no només s'ocupa dels clients quan hi estan dins, sinó que l'equip de Can Quatre, també els acompanyen arreu de l'illa a fer activitats.

08:30

L' ANEGUET LLEIG UNIVERSAL
LA REINA DE LES NEUS UNIVERSAL

08:45

RUPERT&SAM

L'ILLA DEL TRESOR
PLOU I FA SOL
L'AMPOLLA

08:55

ELS DOS BESSONS MALLORCA

09:05

NI EN VIU NI EN DIRECTE NI EN VIU NI EN DIRECTE En Lluc és actor de teatre i moltes vegades ha fet de mestre de cerimònies, però el que vol aconseguir sigui com sigui és convertir-se en comunicador de televisió. Però quan veu una càmera es col•lapsa i no en dona ni una. Ho vol tenir tot tan controlat i ho vol fer tan be que no hi ha manera... En Lluc és molt conscient que el seu problema l’allunya del seu somni i per això mateix s’ha decidit a participar en el Fora Por; vol un entrenament que l’ensenyi a manejar la por, que li mostri de quina manera poder travessar aquest estat amb èxit. Haurà d’aprendre a controlar els nervis, la inseguretat i el bloqueig que pateix alhora de comunicar-se davant la càmera i ho farà a través de tot un seguit de proves i proeses que haurà d’assolir i superar. … S’enfrontarà a l’entrenament amb valor i decisió? Serà capaç vèncer la por? Aconseguirà fer una retransmissió en directe sense que l’hagi d’assistir una ambulància? Ja ho veurem!... al Fora Por!

10:00

Oferta complementària POSTALS! és un programa que mostra la història del turisme des del punt de vista de les persones que van viure aquell temps de canvis, una de les èpoques més importants de les Illes Balears. De la mà de les actrius Maria Bauçà i Magdalena Tomàs seguirem la pista d’unes postals escrites durant el Boom del turisme. En el capítol d'aquesta setmana na Magdalena coneixerà un dels empresaris del sector turístic més importants de Mallorca, Damià Seguí, el fundador de Son Amar. També s'acostarà fins Marineland, on descobrirà quins van ser els seus inicis i com va arribar a convertir-se en un dels llocs més visitats per els turistes. Na Maria investigarà quin va ser un dels primers minigolfs de Mallorca i com d'important van ser els ranxos de cavalls en els anys seixanta.

10:50

PAGÈS CENTENARI, XIX CAMPIONAT MUNDIAL D'ESTRÀNGOL I HORTS SOCIALS PAGÈS CENTENARI, XIX CAMPIONAT MUNDIAL D'ESTRÀNGOL I HORTS SOCIALS Aquesta setmana a “Uep! Com anam?” en Toni Ballador passarà el dia amb en Xisco “Nero” i la seva família, un macianer de 99 anys que espera amb especial il•lusió la celebració, enguany, del centenari del seu poble. Jugarem a l’estràngol, el joc tradicional de Son Macià, collirem pebres i entrecavarem cebes. També coneixerem l’hortet que la Fundació Deixalles té a sa Cabaneta, Marratxí. Amb ells regarem i collirem verdura d’estiu. El rei de les xarxes, el youtuber foraviler més influent, en Miquel Montoro, ens mostrarà com sembra moniatos per la tardor i posa palla a les tomatigueres per protegir-les del sol. I, com cada dijous, comptarem amb la presència de la paraula en forma de glosa de la mà i la veu del mestre de mestres, en Felip Munar.

11:40

UN VERMUT AMB LA MALDI

RICKY MERINO DE L’ANONIMAT A L’ÈXIT NACIONAL Ricky Merino és el darrer concursant balear que està triomfant arreu del país gràcies a l’èxit d’un programa de televisió musical. Victòria Maldi l’ha volgut convidar per a què li conti la seva experiència durant aquesta època frenètica i a la vegada fer un repàs de la seva llarga trajectòria com artista. De fet, els dos recordaràn experiències viscudes conjuntamen que no deixaràn indiferent l’espectador. Ricky Merino no és l’únic balear que s’ha obert camí a la música gràcies a un talent show. Per això, a la jornada s’hi sumaràn els músics Jaume Más i Shanti Gordi, que a més és presentador d’aquesta casa. A “Un Vermut amb na Maldi” descobrirem els seus secrets per mantenir la ment clara enfront de la febre de l’èxit. Junts passaràn una estona de confidències i rialles, a més, els tres artistes canviaràn els instruments per tisores de tondre. Passaràn el càsting?

12:30

JALEO

SANT LLUÍS

13:56

IB3 NOTÍCIES CAP DE SETMANA MIGDIA

15:00

EL TEMPS CAP DE SETMANA MIGDIA. INFORMACIÓ METEOROLÒGICA

15:05

AGAFA'M SI POTS, CAP DE SETMANA

Temporada 2 Capítol 34

16:00

CINEMA " UNA BODA A LA TOSCANA "

Sanne i els seus pares són els amos d'un luxós Bed and Breakfast en la Toscana. Després d'un desafortunat matrimoni, la jove no ha tingut sort a l'hora de trobar una nova parella que li convingui. Un dia, Jeroen, un advocat especialitzat en divorcis, arriba a la Toscana per organitzar les noces del seu amic Bob amb Lisa. Durant els preparatius, Sanne i Jeroen se senten atrets, però mentre ella busca una nova parella per refer la seva vida, Jeroen no creu en el matrimoni i finalment la relació no va més enllà. Mig any després, Sanne s'ha casat amb Camilo i just quan creia haver oblidat per complet a Jeroen, l'hi troba pel carrer i est la convida a les seves noces. El que no saben és que aquestes noces és a punt de canviar-los la vida a tots.

17:40

L'ESGOTADOR MÓN DE LA CONSTRUCCIÓ A ENFEINATS A les Balears gairebé 50.000 persones es dediquen al sector de la construcció i a Enfeinats hem volgut conèixer a tres dels seus membres en Joan, en Jaume i en Bernat, tres llanterners i electricistes que des de primera hora fan feina a les totes per guanyar-se el jornal. La calor no els fa perdre el bon humor a aquest tres obrers que han de fer front als imprevistos que se presenten a la seva jornada. La instal•lació d’un aire condicionat de més de 300 quilos suposa tot un repte per l’equip d’en Joaquín. Una grua ajuda a transportar la màquina però la dificultat és molt gran i es necessita de grans dosis de perícia i habilitat. També assistirem a la recollida de trastos amb tres dels membres d’Emaya. En 7 hores han de recórrer els 65 quilòmetres de la zona que els correspon carregant al seu camió tots els trastos i electrodomèstics vells que es trobin al carrer. I molt més ens submergirem a les aigües del Palma Aquarium per donar de menjar als taurons i ens posarem de fans fins a les orelles amb un dels gran artesans del fang de les nostres illes, en Pere Coll. Feines intenses que vivim des de dins i explicades amb grans dosis d’humor gràcies a la locució de l’actor Miquel Àngel Torrens.

18:30

FRED I CALENT ESTIU

CUINES DE GRAN FORMAT Títol Cuines de gran format Us imagineu la logística que suposa donar sopar a 200 persones al mateix temps? És el que fan per exemple a unes noces, o a determinats hotels. Durant aquest curs a Fred i Calent hem fet el seguiment de com s’organitza el menjar que s’ha de servir a un sopar de noces, o hem estat 24 hores a un hotel per veure com gairebé la cuina no s’atura ni un moment al llarg del dia. Aquesta setmana a Fred i Calent repassarem les visites que hem fet a aquests establiments i a més, també veurem com es prepara la cuina d’un hotel per alimentar a un grup ciclista durant la Challenge Ciclista Mallorca. Volem veure com són les cuines per a grups.

19:30

JOHN BARRY Temporada 4 Capítol 3 A TERRA DE PASSIONS explicarem des de Santa Margalida la història d’un compositor de fama mundial, autor de bandes sonores tan conegudes com “Memòries d’Àfrica” o “James Bond”. Ell és en John Barry, que va viure en aquest poble als anys setanta i també va crear part de la seva obra aquí, d’ell desclourem tots els seus secrets a Terra de Passions.

20:30

IB3 NOTÍCIES CAP DE SETMANA VESPRE

21:35

EL TEMPS CAP DE SETMANA VESPRE INFORMACIÓ METEOROLÒGICA

22:55

Pesca submarina al Colomer, bany a Sa Ràpita i navegació amb un pilot boat Aquesta setmana, en Pedro Carbonell sortirà a pesca submarina amb dos amics a la zona des Colomer. Gaudirem d’un entorn fantàstic i des bons consells del mestre. Faran una bona pescada d’escorballs. En Manolo Barahona anirà fins a sa Ràpita a fer un bany amb un grup d’amigues ben actives. Descobrirem com ha canviat aquest indret des de es anys 50 fins ara. I acabarem cuinant unes sopes de peix. En David Oliver sortirà a navegar amb un pilot boat des del Port de Sóller. Coneixerem sa tasca de duu a terme l’associació Ona neta. I contribuirem a sa neteja de plàstics del nostre litoral. També aprendrem a cuinar un plat inspirat en les nostres cales.

00:10

Pesca per parelles, pesca i cuina a Son Serra, preservació posidònia. Aquesta setmana en Pedro Carbonell sortirà a fer pesca per parelles des del Club Nàutic Arenal. Faran captures variades i gaudiran d’una diada fantàstica a la mar. En Manolo Barahona passarà una jornada familiar a Son Serra de Marina. Petits i grans viuran moments molt divertits. I acabaran cuinant sa pescada tots junts. N’ Ana Alonso coneixerà les iniciatives que es duen a terme a Formentera per preservar la posidònia. Descobrirem peculiaritats sobre aquest ésser viu. I gaudirem d’imatges espectaculars. També cuinarem corbina amb llenties beluga. I veurem com funciona l’escola de vela itinerant.

01:25

IB3 NOTÍCIES CAP DE SETMANA VESPRE

02:05

EL TEMPS CAP DE SETMANA VESPRE INFORMACIÓ METEOROLÒGICA

02:10

NI EN VIU NI EN DIRECTE NI EN VIU NI EN DIRECTE En Lluc és actor de teatre i moltes vegades ha fet de mestre de cerimònies, però el que vol aconseguir sigui com sigui és convertir-se en comunicador de televisió. Però quan veu una càmera es col•lapsa i no en dona ni una. Ho vol tenir tot tan controlat i ho vol fer tan be que no hi ha manera... En Lluc és molt conscient que el seu problema l’allunya del seu somni i per això mateix s’ha decidit a participar en el Fora Por; vol un entrenament que l’ensenyi a manejar la por, que li mostri de quina manera poder travessar aquest estat amb èxit. Haurà d’aprendre a controlar els nervis, la inseguretat i el bloqueig que pateix alhora de comunicar-se davant la càmera i ho farà a través de tot un seguit de proves i proeses que haurà d’assolir i superar. … S’enfrontarà a l’entrenament amb valor i decisió? Serà capaç vèncer la por? Aconseguirà fer una retransmissió en directe sense que l’hagi d’assistir una ambulància? Ja ho veurem!... al Fora Por!

03:05

Oferta complementària POSTALS! és un programa que mostra la història del turisme des del punt de vista de les persones que van viure aquell temps de canvis, una de les èpoques més importants de les Illes Balears. De la mà de les actrius Maria Bauçà i Magdalena Tomàs seguirem la pista d’unes postals escrites durant el Boom del turisme. En el capítol d'aquesta setmana na Magdalena coneixerà un dels empresaris del sector turístic més importants de Mallorca, Damià Seguí, el fundador de Son Amar. També s'acostarà fins Marineland, on descobrirà quins van ser els seus inicis i com va arribar a convertir-se en un dels llocs més visitats per els turistes. Na Maria investigarà quin va ser un dels primers minigolfs de Mallorca i com d'important van ser els ranxos de cavalls en els anys seixanta.

03:55

PAISATGES

04:05

FRED I CALENT ESTIU

CUINES DE GRAN FORMAT Títol Cuines de gran format Us imagineu la logística que suposa donar sopar a 200 persones al mateix temps? És el que fan per exemple a unes noces, o a determinats hotels. Durant aquest curs a Fred i Calent hem fet el seguiment de com s’organitza el menjar que s’ha de servir a un sopar de noces, o hem estat 24 hores a un hotel per veure com gairebé la cuina no s’atura ni un moment al llarg del dia. Aquesta setmana a Fred i Calent repassarem les visites que hem fet a aquests establiments i a més, també veurem com es prepara la cuina d’un hotel per alimentar a un grup ciclista durant la Challenge Ciclista Mallorca. Volem veure com són les cuines per a grups.

05:05

L'ESGOTADOR MÓN DE LA CONSTRUCCIÓ A ENFEINATS A les Balears gairebé 50.000 persones es dediquen al sector de la construcció i a Enfeinats hem volgut conèixer a tres dels seus membres en Joan, en Jaume i en Bernat, tres llanterners i electricistes que des de primera hora fan feina a les totes per guanyar-se el jornal. La calor no els fa perdre el bon humor a aquest tres obrers que han de fer front als imprevistos que se presenten a la seva jornada. La instal•lació d’un aire condicionat de més de 300 quilos suposa tot un repte per l’equip d’en Joaquín. Una grua ajuda a transportar la màquina però la dificultat és molt gran i es necessita de grans dosis de perícia i habilitat. També assistirem a la recollida de trastos amb tres dels membres d’Emaya. En 7 hores han de recórrer els 65 quilòmetres de la zona que els correspon carregant al seu camió tots els trastos i electrodomèstics vells que es trobin al carrer. I molt més ens submergirem a les aigües del Palma Aquarium per donar de menjar als taurons i ens posarem de fans fins a les orelles amb un dels gran artesans del fang de les nostres illes, en Pere Coll. Feines intenses que vivim des de dins i explicades amb grans dosis d’humor gràcies a la locució de l’actor Miquel Àngel Torrens.

05:55

SANTANYÍ- FUENTES SASTRE Avui visitam Santanyí per conèixer la família Fuentes-Sastre. En Pedro i na Margarita duen 47 anys de casats. Els 2 varen treballant al Teatre Principal de Palma durant 38 anys. I en Pedro, coses del destí, hi va acabar compaginant la feina de porter amb la de cantant. Tenen 2 fills En Diego, que ha seguit la tradició familiar i també fa feina al Principal d’ajudant de llums. I Na Jero, que treballa a una empresa de neteja i també canta a l’agrupació de ball de bot de Santanyí. Els dos néts de la família són fills de na Jero. Na Maria ja és una experta en ball de bot. I en Julià juga a futbol i toca a la banda municipal de Santanyí Són una família casolana, que els agrada compartir taula i gaudir de les tradicions.