07:10

CAN LLUC,SA GALERA

07:35

EL SOLDADET DE PLOM UNIVERSAL
EL DRAC BASILI MENORCA

07:50

RUPERT&SAM

" LA CAIXA"
"JUGA AMB MI"
"TINC GANA"

08:00

EN PERE DE LA FALUTA MALLORCA

08:10

CALA MAJOR Al programa d'avui començarem visitant la Fundació Pilar i Joan Miró. A l'avinguda Joan Miró, Francisco Martínez ens ensenyarà ca seva, un autentic palau. Anirem a l'hotel Nixe Palace i dinarem al restaurant A popa, després coneixerem la residència d'esportistes on va viure Rafel Nadal a Cala Nova, i sense sortir des Club Nautic Calanova, coneixerem al primer professor de vela del rei.

09:10

ASSASSINS BRUTALS

ASSASSINS BRUTALS

09:55

ENCONTRES PERILLOSOS

El doctor Brady Barr s'enfronta cara a cara amb alguns dels depredadors passius més perillosos del planeta. LA VELOCITAT MATA El doctor Brady Barr s'enfronta cara a cara amb alguns dels depredadors passius més perillosos del planeta.

10:40

Santa Eugènia, la mar i un tríplex a Ciutat, tres vivendes d’ensomni a Podem passar? Aquesta setmana tindrem el plaer de conèixer tres propietats a Balears ben diferents. En primer lloc visitarem una fantàstica casa mallorquina allunyada de ciutat, envoltada de natura i situada a Santa Eugènia. Jacqueline, l’amfitriona en majúscules, francesa i afincada a Mallorca es declara una enamorada de l’illa però sobretot del seu municipi. Ella ens mostrarà tots els detalls i records de família que conserva en aquesta meravellosa casa. Per altre banda viurem una jornada amb un concepte de vida ben diferent. Un estil de viure màgic que permet, entre d’altres coses, canviar el paisatge cada dia. En Carlos, qui viu en aquesta peculiar vivenda no la canviaria per res del món. Estam parlant d’una vida a la mar. Descobrirem tots els recons d’un vaixell històric, en el què han pujat a bord grans personatges com Grace Kelly i en el que s’han viscut moments memorables. Al centre de Palma l’arquitecte Alejandro Palomino ens obrirà les portes del seu magnífic tríplex on ha trobat la ubicació ideal des de la qual poder gaudir de la mar i de la muntanya. Un espai molt lluminós propiciat per una construcció cúbica que protagonitza aquesta vivenda.

11:35

Una porqueta pintora.. i una gallina que porta una càmera al cap. Les àvies que estan recuperant la cuina japonesa. Aquests i d’altres personatges increïbles, en aquest capítol de Favorits. Balears Un jove que supera les seves fòbies gràcies a la realitat virtual. Valencia La intel•ligència artificial ja serveix per preparar oposicions. Catalunya Un pagès capaç d’inventar un cotxe sumergible

12:00

COSTA I MAR Amb aquesta calor... Ben Trobat torna cap a la mar! Aquesta setmana, el programa que presenta Shanti Gordi recorrerà el port de Maó... i quina millor manera que fer-ho a l’antiga? En aquest programa coneixerem els secrets de la vela llatina. El llaüt de Tòful Mus deixarà en Shanti A Sant Felip, la que va ser la principal fortalesa militar del mediterrani, re córrer part dels 8 quilòmetres de galeries soterrades. La immersió subaqüàtica d’aquesta setmana ens durà fins a la Reserva Marina de Fornells, concretament a la Llosa del patró Pere, un lloc ple de vida, després de la recuperació que ha suposat la Reserva. Visitarem una cova molt peculiar a la costa sud que du el nom de Cova de s’Adrenalina. El nom ja ens anuncia una aventura a la que només hi podem accedir des d’un petit penyasegat damunt la mar... Aquest programa també ens reserva algunes sorpreses, com la visita que farem al Centre de Recuperació de Fauna Silvestre del Gob, un autèntic hospital d’animals, i un vol en paramotor que farem per la zona de Pregonda. I com ja sabeu, la música no falla mai al programa aquesta setmana, a Ben Trobat, ens visita Guillem Soldevila amb le seves noves cançons.

12:55

PER LA PUNTA DE N'AMER Per la Punta de n’Amer L’equip de Passejades vol dedicar aquest capítol al poble de Sant Llorenç i a les víctimes de la torrentada del 9 d’octubre de 2018. Avui na Maria i en Vicenç travessaran la Punta de n’Amer, una península natural protegida situada entre els nuclis de sa Coma i Cala Millor, al municipi de Sant Llorenç des Cardassar. Passaran per la possessió de sa Coma, on un temps s’hi feia una llet condensada molt popular. També veuran nius de metralladores, unes antigues pedreres de marès i la Cova de ses Crestes, habitada durant la prehistòria. Continuaran cap al Castell de sa Punta, on l’historiador Ángel Aparicio els explicarà els secrets i la funció d’aquesta fortalesa peculiar. Abans d’arribar a Cala Millor trobaran la campiona Marga Fullana, esportista llorencina que s’entrena per sa Punta i guarda records vinculats a aquest bell paisatge.

13:25

TRAVESSAR Temporada 1 Capítol 2 Na Martina, en Xicu i en Martí travessen, cadascú a la seva manera, la superfície, la terra i la mar de Formentera. Na Martina és instructura de busseig, i cada vegada que travessa el mirall de l’aigua, s’endinsa en un espai íntim, alentit i vivíssim. En Xicu és patró de l’única naviliera illenca, i cada dia travessa diverses vegades l’estret que separa les illes d’Eivissa i Formentera, es Freus. En Martí és un dels pagesos més joves de l’illa. Té diverses parades on ven el producte de temporada que el camp, un cop travessat amb el tractor per llaurar-se, sap fer créixer.

13:56

IB3 NOTÍCIES CAP DE SETMANA MIGDIA

15:00

EL TEMPS CAP DE SETMANA MIGDIA. INFORMACIÓ METEOROLÒGICA

15:05

AGAFA'M SI POTS, CAP DE SETMANA

Temporada 2 Capítol 23

16:00

Carolina Coll, Jaume Pere Caules i Carmen Morey. Temporada 2 Capítol 12 Avui a tan enfora tan a prop els protagonistes illencs ens duen cap a Girona, Múrcia i Madrid!! A Girona ens du l'ecologista Carol perquè allà a fet la seva vida. Amb ella recorrerem els carrers plens d'història. També testarem els dolços més comuns. Entre tots hem enganat a aquesta activista per ajuntar-la amb la seva família, com reaccionarà? A Múrcia coneixerem a Jaume, un psicòleg molt inquiet! Amb ell descobrirem una Múrcia molt autèntica amb uns menjars que mai havien vist. Amb la seva al•lota rebrà un missatge d’ànim de la seva família illenca. Na Carmen és una jove actriu mallorquina amb molta solera que, a més a més, és mare. Ella ens explicarà la dura labor de compaginar les dues ocupacions. Ens mostrarà els capvespres del "Madrid Río" amb el seu marit, actor també. A més avui rebrà un missatge no sols de la seva illa, sinó també dels seus companys de professió. Tot això i molt més... a “Tan enfora, tan a prop”!

16:55

FORMATGE MENORQUI Sinopsis Aquesta setmana Això és Mel s’acosta a un dels productes que ha donat a conèixer Menorca arreu del món el formatge. Ens acostarem a tots els processos d’elaboració del formatge. Parlarem amb un pagès que ens explicarà la importància de l’alimentació per tenir una bona llet. Farem formatge amb un dels millors formatgers de l’illa, en Carlos Vinent i sabrem els secrets de la maduració amb Don Pedro Mercadal. En Tomeu cuinarà un dels plats més antics que es fan amb formatge els flaons. Després faran dos plats ben moderns amb el mateix producte uns musclos a un viver del port de Maó i un mil fulles a Es Migjorn. En Toni i en Tomeu aniran al Consell Regulador de la Denominació d’Origen Maó Menorca per fer un entrenament de tast per apreciar els aromes i sabors del formatge fet a l’illa i cuinar enmig d’un camp d’encloves unes torrades de formatge amb confitura ben curioses. En Tomeu també anirà a Son Mercer de baix per conèixer un dels formatges més originals que es fan a l’illa el mua arrebossat de camamilla. Aquesta setmana, a Això és Mel, el protagonista és el Formatge. Duració

18:10

Trobada social a Cala Gamba i rojes a es Vedrà Títol Trobada social a Cala Gamba i rojes a es Vedrà
Al pròxim programa de Gent de la Mar, en Manolo Barahona salparà xarxes amb en Pep Pujolet pels voltants des Vedrà. Amb les rojes que pesquem prepararem un bollit eivissenc a la barraca que té a Cala Llentrisca. Per la seva banda, Pedro Carbonell participarà a la trobada més multitudinària de les que se fan a Cala Gamba. Més 30 barques surten del club per pescar calamars en una jornada on tampoc hi faltarà el bon menjar. I farem amb Ana Alonso una excursió per les costes andritxoles. Farem la volta a sa Dragonera navegant amb gamba, ...

19:05

UN VERMUT AMB LA MALDI

RODO GENER RODO GENER, Aquesta setmana Victòria Maldi i la seva caravana fan aturada a un lloc emblemàtic de Menorca el Far D’Artrutx. Envoltada de natura i mar, serà el lloc perfecte per rebre el seu amic Rodo Gener i posar-se al dia. L’actor ens explicarà les seves arrels argentines i com va començar al món del teatre i la interpretació. Parlaràn de projectes presents i futurs amb la seva companyia de teatre i també tendràn temps de gaudir d’una estona de jocs i rialles en un paratge on hi ha moments en que Menorca i Mallorca s’estigueren tocant.

20:00

Un avi de més de 90 anys que no para de fer esport. Un grup de dansa que ballen penjats d’un gratacels. Un noi que caça tempestes. Un senyor que adopta peixos. Aquests personatges i d’altres històries en aquest capítol de Favorits. Balears Uns amics balears que han creat una app per ajudar a fer unes fotos extraordinàries. Valencia Els constructors d’apartaments al mig del mar. Catalunya La fotògrafa de plats tant provocatius que quasi semblen eròtics.

20:30

IB3 NOTÍCIES CAP DE SETMANA VESPRE

21:35

EL TEMPS CAP DE SETMANA VESPRE INFORMACIÓ METEOROLÒGICA

21:40

CICLE CLINT EASTWOOD

EL GENET PÀLID Un grup de colons que busca or s'estableix en un lloc de Califòrnia, però sofreixen l'assetjament dels homes de Lahood, el propietari de la resta de les explotacions mineres. Al poblat arriba un misteriós predicador que es posa de part dels colons, arribant a enfrontar-se amb el cacic local.
HARRY L'EXECUTOR L'expeditiu Harry Callahan s'enfronta a un perillós grup terrorista autodenominat Acció Revolucionària del Poble, que provoca atemptats indiscriminats en Sant Francisco. El segrest de l'alcalde mobilitza a Harry ’el brut’, que desarticula tota la banda a força dels seus heterodoxos mètodes, per a sorpresa de la seva companya, una agent a la qual li van ensenyar que la llei està perquè sigui respectada.

01:05

IB3 NOTÍCIES CAP DE SETMANA VESPRE

01:50

EL TEMPS CAP DE SETMANA VESPRE INFORMACIÓ METEOROLÒGICA

01:55

CALA MAJOR Al programa d'avui començarem visitant la Fundació Pilar i Joan Miró. A l'avinguda Joan Miró, Francisco Martínez ens ensenyarà ca seva, un autentic palau. Anirem a l'hotel Nixe Palace i dinarem al restaurant A popa, després coneixerem la residència d'esportistes on va viure Rafel Nadal a Cala Nova, i sense sortir des Club Nautic Calanova, coneixerem al primer professor de vela del rei.

03:00

Santa Eugènia, la mar i un tríplex a Ciutat, tres vivendes d’ensomni a Podem passar? Aquesta setmana tindrem el plaer de conèixer tres propietats a Balears ben diferents. En primer lloc visitarem una fantàstica casa mallorquina allunyada de ciutat, envoltada de natura i situada a Santa Eugènia. Jacqueline, l’amfitriona en majúscules, francesa i afincada a Mallorca es declara una enamorada de l’illa però sobretot del seu municipi. Ella ens mostrarà tots els detalls i records de família que conserva en aquesta meravellosa casa. Per altre banda viurem una jornada amb un concepte de vida ben diferent. Un estil de viure màgic que permet, entre d’altres coses, canviar el paisatge cada dia. En Carlos, qui viu en aquesta peculiar vivenda no la canviaria per res del món. Estam parlant d’una vida a la mar. Descobrirem tots els recons d’un vaixell històric, en el què han pujat a bord grans personatges com Grace Kelly i en el que s’han viscut moments memorables. Al centre de Palma l’arquitecte Alejandro Palomino ens obrirà les portes del seu magnífic tríplex on ha trobat la ubicació ideal des de la qual poder gaudir de la mar i de la muntanya. Un espai molt lluminós propiciat per una construcció cúbica que protagonitza aquesta vivenda.

03:50

COSTA I MAR Amb aquesta calor... Ben Trobat torna cap a la mar! Aquesta setmana, el programa que presenta Shanti Gordi recorrerà el port de Maó... i quina millor manera que fer-ho a l’antiga? En aquest programa coneixerem els secrets de la vela llatina. El llaüt de Tòful Mus deixarà en Shanti A Sant Felip, la que va ser la principal fortalesa militar del mediterrani, re córrer part dels 8 quilòmetres de galeries soterrades. La immersió subaqüàtica d’aquesta setmana ens durà fins a la Reserva Marina de Fornells, concretament a la Llosa del patró Pere, un lloc ple de vida, després de la recuperació que ha suposat la Reserva. Visitarem una cova molt peculiar a la costa sud que du el nom de Cova de s’Adrenalina. El nom ja ens anuncia una aventura a la que només hi podem accedir des d’un petit penyasegat damunt la mar... Aquest programa també ens reserva algunes sorpreses, com la visita que farem al Centre de Recuperació de Fauna Silvestre del Gob, un autèntic hospital d’animals, i un vol en paramotor que farem per la zona de Pregonda. I com ja sabeu, la música no falla mai al programa aquesta setmana, a Ben Trobat, ens visita Guillem Soldevila amb le seves noves cançons.

04:40

PAISATGES

04:50

MARADONA AL LLUIS SITJAR I LES POSADES DE LLARG DELS 60 Jo hi era recorda avui un partit històric pels mallorquinistes i viatja als anys 60 per reviure un dia molt especial per les adolescents el dia que debutaven i es posaven de llarg L'estiu de 1982 Maradona viatjava cap a Mallorca per disputar un partit molt especial per ell era el primer partit amb el Barça, que l'acabava de fitxar. Pel RCD Mallorca, l'oportunitat de compartir terreny de joc amb el millor futbolista del moment. Afició i jugadors del Mallorca recorden el dia que Maradona va trepitjar el Lluís Sitjar. I Jo hi era també viatja avui als anys 60 per recordar una celebració oblidada les posades de llarg, la presentació en societat de les adolescents… o la millor manera de conèixer el seu príncep blau. Quatre dones que es van posar de llarg els anys 60 comparteixen amb nosaltres com van viure aquell dia. Els preparatius, els pentinats, els vestits propis de princesa, la festa i tot allò que marcava el protocol d'un dia que algunes recorden amb nostàlgia i altres prefereixen oblidar.

05:25

FORMATGE MENORQUI Sinopsis Aquesta setmana Això és Mel s’acosta a un dels productes que ha donat a conèixer Menorca arreu del món el formatge. Ens acostarem a tots els processos d’elaboració del formatge. Parlarem amb un pagès que ens explicarà la importància de l’alimentació per tenir una bona llet. Farem formatge amb un dels millors formatgers de l’illa, en Carlos Vinent i sabrem els secrets de la maduració amb Don Pedro Mercadal. En Tomeu cuinarà un dels plats més antics que es fan amb formatge els flaons. Després faran dos plats ben moderns amb el mateix producte uns musclos a un viver del port de Maó i un mil fulles a Es Migjorn. En Toni i en Tomeu aniran al Consell Regulador de la Denominació d’Origen Maó Menorca per fer un entrenament de tast per apreciar els aromes i sabors del formatge fet a l’illa i cuinar enmig d’un camp d’encloves unes torrades de formatge amb confitura ben curioses. En Tomeu també anirà a Son Mercer de baix per conèixer un dels formatges més originals que es fan a l’illa el mua arrebossat de camamilla. Aquesta setmana, a Això és Mel, el protagonista és el Formatge. Duració

06:40

FORMENTERA-Tur- Ferrer Avui visitam Formentera per conèixer la família Tur-Ferrer. En Toni i na Catalina duen 70 anys de casats. Han aixecat una família amb 10 fills. Tots estimen la seva illa i les seves tradicions. La majoria d’integrants de la família han optat per muntar petits negocis que els permetin viure a Formentera. El cap de família, en Toni, és un home savi, polivalent i ple de vitalitat. Na Catalina, la seva costella, sempre ha estat al seu costat. La nissaga ja és ben extensa. Són una família entranyable, molt lligada a la seva terra i alegre.