07:00

MOSSÈN CAPELLÀ

TEMPS DE CANVI Temps de canvi N'Antònia està enfonsada perquè en Tianet la va deixar penjada a l'altar i, quan el jove torna d'un desconcertant viatge a València, la dona no vol escoltar les seves explicacions. Naturalment, tot d'una que na Bàrbara descobreix que darrera els fets s'amaga en Colau, decideix dedicar-se en cos i ànima a la campanya d'en Tianet. Les eleccions són ben a prop i col·locaran a cadascú en el seu lloc. Mentre, a la rectoria, na Magdalena està preocupada per l'estat de salut de don Cristòfol i demana ajuda a en Lluc perquè qualcú el rellevi.

07:35

EN JOANET I LES TRES PERES MALLORCA
LA LLETERA UNIVERSAL

07:55

RUPERT&SAM

"TINC GANA"
DIVIDITS
L'ILLA DEL TRESOR

08:05

LA GAVINA MALLORCA

08:15

Temporada 5 Capítol 28

09:05
10:00

Dimecres s’asseuen a la taula de debat els periodistes Maria Ferrer “Diario de Mallorca”, Pere Bagur “Al Dia” Menorca i Joan Miquel Perpinyà “El Periódico de Ibiza y Formentera”. Analitzarem tot el que hagi passat al cara a cara entre Francina Armengol i Gabriel Company a IB3, així com també la sessió constitutiva de les Corts. A Eivissa, els veïnats de l’edifici ocupat que es va incendiar passen la nit a un alberg provisional. Anirem fins a la pitiüsa major durant el programa. A Palma ja són més de 300 els contenidors cremats, i entrevistarem un detectiu privat per conèixer com es poden investigar casos d’aquest estil. I com cada dimecres, secció de tribunals amb l’exjutge José Castro, amb qui parlarem de les notícies de l’àmbit judicial que són actualitat.

12:00

26M - ENTREVISTES CANDIDATS CONSELLS

12:30

MIRA PER ON Aquesta setmana al Mira per ON!, coneixerem quina relació ha tengut el festival d'Eurovisió amb les nostres illes. I, també, us contarem la relació de Cela amb Miró i amb els premis Prínceps d'Espanya. Coneixerem coses de Lady Elisabeth una aventurera que visità les illes al segle XIX. I d'una poetessa Mallorquina gairebé desconeguda Na Margalida Beneta, o Sor Anna Maria del Santíssim Sagrament. I dels compositors de bandes sonores de pel•lícula, i de Superherois que tenen relació amb les nostres illes. Tot això i molt més....

12:45

BURBALLES DE PORC Burballes de porc Cada dia, a IB3 Televisió, Santi Taura comparteix amb l’espectador la seva passió pel receptari tradicional balear. Ho fa a través d’uns plats atrevits, que conviden a jugar amb els ingredients de sempre. Avui farem burballes de porc.

20:05

Pastís de llimona Avui farem unes cassoletes de pastís de llimona cobertes de crema de nata cítrica.

21:00

26M - ENTREVISTES CANDIDATS GOVERN

21:25

IBEROJET PALMA - COVIRÁN GRANADA

23:20

L 'HORA DEL VERMUT Aneu a fer el vermut? I què mengeu per acompanyar-lo? Aquesta setmana a Fred i Calent ens apuntem a la moda d’anar a fer el vermut i hi introduïm un dels principals menjars que a les nostres Illes l’acompanyen el variat. En Miquel Calent anirà a tastar un dels més clàssics de Mallorca el de Ca sa Miss a Sa Pobla. Allà, a més, veurà com són d’importants les “banderilles” a aquesta zona de l’illa i quins són els principals vermuts que els acompanyen. Na Fanny Pons farà el seu aperitiu acompanyat de llaunes de cloïsses, de musclos i d’altres mariscs molt saludables. Ella ens explicarà què hem de tenir en compte cada vegada que bevem un vermut i com els podem acompanyar amb aliments d’un gran valor nutricional. Na Marta Simonet anirà a fer el seu vermut a un clàssic de Palma, a Can Frau del Mercat de Santa Catalina; i després anirà a un dels locals més de moda del moment per descobrir un dels pocs vermuts que es fan a les nostres Illes, el Muntaner. Però a un programa com el d’aquesta setmana no hi podia faltar el Palo amb sifó. Repassarem el passat de les sifoneries i fàbriques de refrescs que hi havia a Mallorca, farem tastar a la gent del carrer l’emblemàtica Pinya Mallorquina i parlarem amb una de les poques fàbriques que encara queden a les nostres Illes, Puig. En Miquel Calent anirà al Mercat de l’Olivar per agafar diferents salaons, des dels més clàssics als més originals, i després els deixarà tastar a la gent del carrer. A més també parlarem amb el cuiner amb estrella Michelin, Andreu Genestra, per veure un carret que té només de vermuts i molts dels petits menjars que ha creat especialment per acompanyar-los. I acabarem el programa amb un plat final d’en Miquel Calent que segur que quedareu amb ganes de provar de fer.

00:20

CARAGOL TREU BANYA Aquesta setmana a Fred i Calent volem descobrir com és que a les Illes Balears som tan caragolers. Anirem a la Fira del Caragol de Sant Jordi per veure com els cuinen les colles del poble i com inspiren als més petits. Veurem d’on venen els caragols que ens mengem i anirem a un criador per veure com els engreixen. Els caragols són un dels aliments més complets perquè tenen 9 dels 10 aminoàcids que necessita cada dia el cos. Na Fanny Pons ens explicarà els seus beneficis nutricionals i ens dirà com ho hem de fer perquè no ens resultin indigestos. En Miquel Calent els cuinarà amb tumbet i els tastarà mesclats amb cranca. Agafarà caragolins i els cuinarà amb ostres. Na Marta Simonet comprovarà els beneficis estètics que té la seva bava i els aprendrà a degustar com fan els francesos i belgues. En aquest programa de Fred i Calent també coneixerem les noves formes de comercialitzar els caragols, farem un terrari casolà i posarem a prova als saliners i salineres per si reconeixen el gust del caragol.

01:20

NASHVILLE

ESTIC CANSAT DE FINGIR

02:20

PAISATGES

06:10

HOTEL BRONDO HOTEL BRONDO E