07:10

LA RATETA QUE AGRANAVE L'ESCALETA UNIVERSAL
LA PAPARRETA MENORCA

07:25

RUPERT&SAM

En Sam i en Rupert són como la nit i el dia...com el gat i el gos...com el pollastre i l`anec..Un accident aeri els obliga a conviure en una illa perduda en mig de l'oceà. La supervivència depen d' entrendre`s l'un amb altre. Sobreviuran o s' acabaran desplomant entre ells?. Rupert, l' anec i Sam, el pollastre , viuran a una illa no deserta.Hi ha uns habitants molts especials disposats a fer-los la supervivència més fàcil...o no. Son, Gavi, la gavina, Zen, la tortuga, Rufus, el taurò , cranc i peix. La serie d' animació està destinada per a nins d'1 a 5 anys. "L'ACCIDENT" En Sam i en Rupert són como la nit i el dia...com el gat i el gos...com el pollastre i l`anec..Un accident aeri els obliga a conviure en una illa perduda en mig de l'oceà. La supervivència depen d' entrendre`s l'un amb altre. Sobreviuran o s' acabaran desplomant entre ells?. Rupert, l' anec i Sam, el pollastre , viuran a una illa no deserta.Hi ha uns habitants molts especials disposats a fer-los la supervivència més fàcil...o no. Son, Gavi, la gavina, Zen, la tortuga, Rufus, el taurò , cranc i peix. La serie d' animació està destinada per a nins d'1 a 5 anys.
"NO ESTEM SOLS"
"AIGUA NO"

07:35

LA GRANOTA UNIVERSAL

07:45
09:05
13:30

SALPICÓ DE LLAMÀNTOL Cada dia, a IB3 Televisió, Santi Taura comparteix amb l’espectador la seva passió pel receptari tradicional balear. Ho fa a través d’uns plats atrevits, que conviden a jugar amb els ingredients de sempre. Avui elaborarem un salpicó de llamàntol.

20:05

COSTELLES DE MÉ A LA PERA Cada dia, a IB3 Televisió, Santi Taura comparteix amb l’espectador la seva passió pel receptari tradicional balear. Ho fa a través d’uns plats atrevits, que conviden a jugar amb els ingredients de sempre. Avui prepararem unes costelletes de me a la pera, una recepta antiquíssima típica de l’aristocràcia illenca.

22:25

PAGESOS RESTAURADORS DE SANT ANTONI DE PORTMANY, EMPELTS I PLANTERS D'ARBRES I S T10 - 472 Aquesta setmana, l'amo en Toni Ballador, visitarà a una família pagesa a la zona des Buscastell a Sant Antoni de Portmany. Coneixerem a la madona que ens mostrarà el seu gran hort i després amb el seu fill collirem verdures de temporada i ens sorprendrà amb l'elaboració d'un menjar típic i fet amb productes del seu propi hort. El nostre jove pagès, en Jaume Coll, anirà fins al poble de Búger a conèixer en Joan, un expert amb agricultura que ens explicarà tot el procés per fer planter de garrovers i també farem empelts de tota casta. El nostre jove youtuber, en Miquel Montoro, ens ensenyarà com preparar la terra i com sembrar civada per poder tenir farratge a l'hivern i poder alimentar els seus animals. A Pòrtol, coneixerem a na Paquita Ramis, una enamorada dels animals. Ens mostrarà la seva col·lecció de gallines exòtiques i una guarda de cabres molt curiosa. I farem gloses i dites amb el nostre mestre de mestre, en Felip Munar Munar

23:30

COLLIREM OLIVES I NOUS, ENTRENAREM CAVALLS DE CARRERES I COLLIREM MEL T9 - 427 COLLIREM OLIVES I NOUS, ENTRENAREM CAVALLS DE CARRERES I COLLIREM MEL Aquesta setmana, l'amo en Toni Ballador, anirà ajudar a en Pep Servera a fer unes feines a la seva finca de St. Margalida. Colliran olives per fer oli i també nous a toc de flabiol i tamborino. El nostre jove pagès, en Jaume Coll, coneixerà de primera mà com entrenen els cavalls de trot al ranxo de Can Bulla de Manacor. Visitarem les seves instal•lacions, aprendrem tècniques d'entrenament, ens emocionarem contant històries i acabarem berenant tots plegats en família. A la secció del rebost, una jove al•lota, n'Aina de Petra i la seva filla petita, ens farà una boníssima coca de pebres torrats, recepta que va aprendre de la seva padrina. A Sta. Eulària del Riu revisarem caseres salvatges i a Es Cubells veurem una manera molt peculiar d'extreure mel sense que ens piquin les abelles. Coneixerem a dos germans vilafranquers molt simpàtics. Ens mostraran la seva finca i com ha anat la temporada d'estiu amb tan poca aigua. I a més a més com cada setmana podrem gaudir de més dites i gloses del nostre mestre de mestres en Felip Munar.

00:40

TÀPERES, MISSERS I BARQUES T8 - 373 Aquesta setmana, a “Uep! Com anam?”, en Toni Ballador visitarà un vell conegut del programa, un gran amant de les tàperes i de la cuina tradicional. Amb ell, colliran les darreres tàperes i taperots. En Jaume Coll anirà pel mar i per la terra de l'illa d'Eivissa. Començarà dins un veler de regates amb un jove advocat i regatista que va penjar la toga per posar-se a conrar la terra. De la mar al camp, per collir la darrera hortalissa de la temporada d'estiu. Una manescala visitarà una eguassada del Port de Pollença. Coneixerem una egua i el seu pollí. També provarem de donar-li un germà petit per a que no estigui tan sol. Un pagès de Sa Pobla collirà els darrers pebres de la temporada i ens explicarà com prepara els camps per a la temporada de tardor. Una padrina de Son Servera ens elaborarà unes fulles de llimonera arrebossades. Una recepta antiquíssima que va trobar a un receptari de la seva mare. I, com sempre, el mestre de mestres, Felip Munar ens recitarà les gloses i les dites que ens extreu setmanalment del nostre cançoner popular.

05:50

PAISATGES

05:55

L'EVOLUCIÓ DE LA PUBLICITAT AL SEGLE XX La publicitat ha estat un dels pilars bàsics del segle XX. Recordeu l'anunci del negret del Cola Cao? o a Gila amb aquell "y te da un gustirrin" mític de l'anunci de Filomàtic? La publicitat i la societat sempre han anat de la mà. Avuí vos mostrarem com hem canviat fent una repassada a 100 anys de publicitat. Vorem aquells primers cartells que eren verdaderes obres d'art. A la premsa, entre notícia i notícia, ens venien pocions màgiques per cuidar refredats. Però el boom de la publicitat es va produir amb l'arribada de la televisió. Aquí és on varen sotir tots aquells anuncis que tothom guarda a la mèmoria.

06:20

SANTANYÍ- FUENTES SASTRE Avui visitam Santanyí per conèixer la família Fuentes-Sastre. En Pedro i na Margarita duen 47 anys de casats. Els 2 varen treballant al Teatre Principal de Palma durant 38 anys. I en Pedro, coses del destí, hi va acabar compaginant la feina de porter amb la de cantant. Tenen 2 fills En Diego, que ha seguit la tradició familiar i també fa feina al Principal d’ajudant de llums. I Na Jero, que treballa a una empresa de neteja i també canta a l’agrupació de ball de bot de Santanyí. Els dos néts de la família són fills de na Jero. Na Maria ja és una experta en ball de bot. I en Julià juga a futbol i toca a la banda municipal de Santanyí Són una família casolana, que els agrada compartir taula i gaudir de les tradicions.