07:00

MOSSÈN CAPELLÀ

"MÍSTER GENER" De bon matí, don Lluc rep un sobre molt especial el calendari nou del bisbat. A la primera pàgina, al mes de gener, hi ha una fotografia de don Lluc en què surt especialment atractiu. Es converteix, de cop i volta, en l'home més desitjat de la vila. Consentirà en Colau que l'Església se'n dugui tot el protagonisme del poble?

07:55

EL FLAUTISTA D' HAMELÍN UNIVERSAL
LA VENEDORA DE LLUMINS UNIVERSAL

08:10

RUPERT&SAM

"AIGUA NO"
"LA PILOTA"
" LA CAIXA"

08:20

Na Kay explica als més petits les millors rondalles de les nostres Illes i els contes universals més entretinguts. Cada dia, na Kay Catalina Mercadal obre el seu llibre màgic per explicar un nou conte o rondalla als més petits de la casa. A L'hora del conte, els nostres nins acompanyen els titelles en un món ple de fantasia i aventures que els farà somiar mentre aprenen! EN PATUFET UNIVERSAL Na Kay explica als més petits les millors rondalles de les nostres Illes i els contes universals més entretinguts. Cada dia, na Kay Catalina Mercadal obre el seu llibre màgic per explicar un nou conte o rondalla als més petits de la casa. A L'hora del conte, els nostres nins acompanyen els titelles en un món ple de fantasia i aventures que els farà somiar mentre aprenen!

08:30

Temporada 4 Capítol 59

09:05
12:00

ELS ENTUSIASTES D'ESTRENA

246 ESTUDI TONINA MATAMALES Un quadern i un pot de tinta xinesa. No necessita res més per ser qui és i per fer el que fa definir a cop de dibuix el món que l’envolta. Un món que per ella no té fronteres i de què recull, amb una capacitat sintètica extraordinària, tots els dubtes i totes les possibilitats. 247 CONCERT ANDREU RIERA, TEMA 1 Tant si és a Austràlia, Finlàndia o Canadà com si és a casa seva a Manacor, tant si toca tot sol com si col•labora amb Ara Malikian, tant si interpreta les poloneses de Chopin com les composicions originals de Rafel Aguiló ell i el piano són sempre un. 248 MONOGRÀFIC ESTUDIS FAVELA Com els habitatges que els donen nom, els Estudis Favela existeixen per pura supervivència. Gràcies a Pep Toni Ferrer i Michael Mesquida perviu una manera de fer música que arriba ara al cinquantè enregistrament i que no es pot deslligar del compromís, del coneixement i, sobretot, de la passió. 249 CONCERT ANDREU RIERA, TEMA 2 Tant si és a Austràlia, Finlàndia o Canadà com si és a casa seva a Manacor, tant si toca tot sol com si col•labora amb Ara Malikian, tant si interpreta les poloneses de Chopin com les composicions originals de Rafel Aguiló ell i el piano són sempre un.
250 ENTREARTISTAI PAU AULÍ VS JOSEP ORFILA Les històries no només s’escriuen o es conten. Les històries es poden dissenyar sobre teixit, es poden interpretar dins i fora dels escenaris i es poden convertir en una forma de vida. Bé ho saben el guanyador del primer premi Art Jove de Moda i el jove capaç de reinventar, cada dia, el significat de la paraula actriu. Les faldes d’un i els vídeos de l’altre no només expliquen les seves històries, personals i intransferibles, sinó les de tota una generació. 251 CONCERT MIDNIGHT...

12:45

RELLOM WELLINGTON Rellom Wellington Cada dia, a IB3 Televisió, Santi Taura comparteix amb l’espectador la seva passió pel receptari tradicional balear. Ho fa a través d’uns plats atrevits, que conviden a jugar amb els ingredients de sempre. Avui cuinarem un rellom de porc inspirant-nos en una recepta tradicional anglesa.

16:10

A la primera part del programa Cinc Dies rebrem els contertulians habituals, amb els quals debatrem sobre els temes més socials que s’hauran produït al llarg de la jornada. Curiositats, els titulars amb més impacte de la nostra comunitat i d’arreu de l’estat, i vídeos virals seran els protagonistes de la primera part del magazín. A la secció de societat, , l’escriptora Rosar Amills i el cantautor menorquí Bep Marquès debatran sobre diferents qüestions d’actualitat però en un to fresc, divertit i relaxat. Farem un repàs als concerts, esdeveniments i actes més populars arreu de les illes. Ens visitarà al plató del Cinc Dies Rosalía, una jove afectada per la Síndrome de Down. També coneixerem de ben a prop la vida d’altres afectats perquè avui, 21 de març, és el Dia Mundial de la Síndrome de Down. I entre moltes altres qüestions, també entrevistarem Miguel Vicens, baixista de Los Bravos i autor d’un llibre que narra la història d’aquest grup mític. Rafael Pablo, un altre reconegut músic de l’època també ens visitarà al plató. I és que, el grup està d’enhorabona perquè el cineasta Quentin Tarantino ha utlitzat una de les seves cançons per ambientar el trailer de la seva darrera pel•lícula «Érase una vez Hollywood». I a la part final, al Cinc Dies Darrera Hora, la periodista Alba González ens narrarà l’actualitat més immediata en crònica de succeïts. També ens farem ressò de les queixes veïnals i els temes socials més comentats al llarg de la jornada.

20:05

FORMATGE FRESC Formatge fresc Cada dia, a IB3 Televisió, Santi Taura comparteix amb l’espectador la seva passió pel receptari tradicional balear. Ho fa a través d’uns plats atrevits, que conviden a jugar amb els ingredients de sempre. Avui farem dues receptes amb formatge fresc una de dolça i una de salada. 20’10

21:40

“SANT JOSEP JA ÉS PRIMAVERA” El nostre presentador, en Toni Ballador, serà a Montuïri per conèixer un exmissioner que, una vegada jubilat, passa moltes estones a la seva finca a fora vila. Tots dos sembraran cebes i prepararan la terra per sembrar-hi patates. El montuïrer també li explicarà anècdotes i records d'una vida d'allò més atípica. En Jaume Coll collirà bona verdura per Sant Antoni de Portmany amb una família de pagesos de potada. També sembraran i llauraran amb un cavall de 22 anys. Un senyor de Muro farà planter de pebreres i collirà un bon paner de carxofes. Un matrimoni jubilat de Palma ens mostrarà la seva guarda de cabres al seu fora vila de Sencelles. Dues madones de Binissalem ens faran un bon cuinat de mongetes, un plat de tota la vida apte per a tots els públics. I, com cada dijous, el nostre mestre de mestres, en Felip Munar, ens dirà una filada de cançons, tonades, gloses i dites del nostre cançoner popular.

22:45

CONRAREM A SANT CLIMENT A RITME DE SAMBA I DESCOBRIREM LA HISTÒRIA DEL CAPITÀ SU CONRAREM A SANT CLIMENT A RITME DE SAMBA I DESCOBRIREM LA HISTÒRIA DEL CAPITÀ SUAU Com cada dijous i fidels a la nostra cita, a Uep! Com anam? Vos tenim preparat un programa dels que ens fan aixecar de la cadira per ballar. Farem la nostra primera volta al fora vila de Sant Climent, on en Toni Ballador passarà un dia amb una família menorquina amb empelts a Brasil. Amb ells, el nostre presentador farà planter de carabasses, sembrarà mongetes amb una “matraca” del brasil i tocarà música fusió Balears-Brasil. Una mescla inèdita que no vos podeu perdre. Mentrestant, un manescala de Ciutadella visitarà un cavall que pateix d’enfusadura, una inflamació molt dolorosa de les peülles. El seu propietari està molt preocupat per si podrà sortir a les festes de Sant Joan. Ja ho veurem. Na Vanessa García ens espera també a la seva terrassa-hort per ensenyar-nos a construir un hort vertical i netejar la nostra taula de cultiu per a properes sembres. El mestre Felip Munar visitarà la bodega Suau, per descobrir per què és considerat un dels millors brandys del món i donar-nos a conèixer la llegendària història del capità Suau Tota una novel•la d’aventures pel mar del Carib amb port d’arribada al Pont d’Inca. Per obrir la gana, una simpàtica amiga eivissenca del programa ens cuinarà uns bons tudons a la cassola. No podreu canviar de canal perquè també arreplegarem una guarda de 1000 ovelles a Calvià amb un pastor i els seus tres cans. Com cada dijous, després del Temps. Vos esperam!

23:55

OBRIM PORTES En el programa d’aquesta setmana, Shanti Gordi obrirà algunes portes que estan normalment tancades. Per exemple, la del Palau Episcopal. El bisbe de Menorca, Francesc Conesa, ens ensenyarà les principals depèndencies de la seva residència, i les curiositats d’un palau que molt poca gent ha pogut veure per dins. En Shanti també aconseguirà que li obrin les portes d’un dels monuments més bons de reconèixer de Maó, al que pocs afortunats hi han entrat el Pont de Sant Roc, lúnica resta de la muralla medieval de la ciutat, una icona de la qual en coneixerem la seva història. En aquesta entrega de ben Trobat també entrarem a la Cova des Túnel, una curiosa formació a la vorera de la mar, a la costa sud de l’illa; i la immersió subaqüàtica de la setmana la farem a s’Algar, al lloc conegut com s’Embut, una espècie de cenote en petit. I a la mar practicarem un poc de surf amb na Julia Rita, una regatista de primer nivell. En Shanti també entrarà al centre de recuperació d’animals que el GOB té a Ciutadella, un autèntic hospital on curen els animals que els arriben per després alliberar-los de nou al seu hàbitat natural. I la música, que sempre hi és prensent, i que en aquesta entrega ens deixarà una sorpresa...

01:00

MACARENA DE CASTRO Aquesta setmana Neus Albis passarà tot un dia amb Macarena de Castro, l’única cuinera mallorquina que atresora una estrella Michelin. La visita començarà a sa Pobla on Macarena mostrarà a la periodista pollencina el seu hort i aprofitaran per parlar de la seva vida, els seus plans de futur i la seva manera d’entendre la cuina. També aniran ran de mar a fer un vermut amb la cuinera i amiga Maria Solivelles. I la visita acabarà, com no podia ser d’una altra manera a ‘El Jardín’, el restaurant que la família de Castro regenta a Alcúdia. Allà, Neus Albis podrà conèixer la Macarena més desconeguda gràcies a amics, familiars i professors de la protagonista del programa d’avui. ‘En Companyia’ és el programa d’entrevistes íntimes que IB3 Televisió dedica a personatges destacats de les Illes i a les seves famílies. Conduït per la periodista Neus Albis, el programa aportarà la mirada més personal dels amfitrions. Molts d’ells obrin ca seva per primera vegada i compartiran amb Albis vivències, anècdotes, somnis, èxits i fracassos. En definitiva, tota una vida repassada en 50 minuts.

02:45

PAISATGES

03:15

A la primera part del programa Cinc Dies rebrem els contertulians habituals, amb els quals debatrem sobre els temes més socials que s’hauran produït al llarg de la jornada. Curiositats, els titulars amb més impacte de la nostra comunitat i d’arreu de l’estat, i vídeos virals seran els protagonistes de la primera part del magazín. A la secció de societat, , l’escriptora Rosar Amills i el cantautor menorquí Bep Marquès debatran sobre diferents qüestions d’actualitat però en un to fresc, divertit i relaxat. Farem un repàs als concerts, esdeveniments i actes més populars arreu de les illes. Ens visitarà al plató del Cinc Dies Rosalía, una jove afectada per la Síndrome de Down. També coneixerem de ben a prop la vida d’altres afectats perquè avui, 21 de març, és el Dia Mundial de la Síndrome de Down. I entre moltes altres qüestions, també entrevistarem Miguel Vicens, baixista de Los Bravos i autor d’un llibre que narra la història d’aquest grup mític. Rafael Pablo, un altre reconegut músic de l’època també ens visitarà al plató. I és que, el grup està d’enhorabona perquè el cineasta Quentin Tarantino ha utlitzat una de les seves cançons per ambientar el trailer de la seva darrera pel•lícula «Érase una vez Hollywood». I a la part final, al Cinc Dies Darrera Hora, la periodista Alba González ens narrarà l’actualitat més immediata en crònica de succeïts. També ens farem ressò de les queixes veïnals i els temes socials més comentats al llarg de la jornada.