07:35

EL FARO. CREUER DE CAMINS

EL FARO, EPISODI 62 Amb la nova informació que sap Lidia sobre sa mare Carmen, tot es revoluciona a la casa dels Muñoz. D’altra banda, a Carmen, li sortirà un protector inesperat contra Rosa. Mentrestant, a El Faro sembla que comencen a sortir-se’n amb el negoci del càtering.

08:30

LES TRES PREGUNTES EIVISSA
EN TONI GARRIGUEL.·LO MALLORCA

08:45

RUPERT&SAM

LA MOSCA
L'ICEBERG
L'ESTRELLA

08:55

NA RÍNXOLS D' OR UNIVERSAL

09:05

Temporada 6 Capítol 17

10:00

UN POBLE FRANCÈS

11:35

L’AVENTURA DE NETEJAR DE MATINADA ELS CARRERS DE PLATJA DE PALMA. Aquesta setmana a Enfeinats coneixerem tota la feina que hi ha darrera una festa de noces. En Tià, tècnic de so, es troba amb un imprevist que fa que hagi d’actuar amb rapidesa i serenitat. En Pedro i en Xisco són dos operaris d’Emaya que s’aixequen molt prest per fer feina als carrers de la Platja de Palma. Des de primera hora han de resoldre tots els problemes a tota velocitat. Una parella portuguesa ha d’agafar un avió però el nom de la dona no és a la llista de passatgers. Un repte se’ls presenta a na Carmen i na Catalina, dues hostesses de terra que han de resoldre el problema en pocs minuts. A l’estiu la demanda dels cotxos de lloguer es dispara a les Illes Balears. En Toni és un dels homes que fan feina sense aturar per a que els turistes no hagin d’esperar i puguin continuar les seves vacances amb normalitat. Amb la veu d’en Miquel Àngel Torrens ens tornem a ficar a la vida laboral dels nostros heroics protagonistes, els enfeinats.

12:25

PACO DE LUCIA I GABRIELA CANSECO A TERRA DE PASSIONS tenim l’historia d’una tità de la música, un autèntic geni universal que va dir de les nostres illes que eren una terra per somniar, ell era Paco de Lucia, que junt a la seva dona Gabriela Canseco, varen viure aquí part dels darrers anys de vida d’ell. A les Balears es trobaven contents i destacaven que els seus fills havien après a llegir, escriure i pensar en diferents llengües i a relacionar-se a amb diferents cultures, religions i races.

13:20

VEDELLA BLANCA AMB LLET Cada dia, a IB3 Televisió, Santi Taura comparteix amb l’espectador la seva passió pel receptari tradicional balear. Ho fa a través d’uns plats atrevits, que conviden a jugar amb els ingredients de sempre. Avui cuinarem vedella amb llet.

13:40

ILLES I POBLES ESTIU

Durant l'estiu vos oferirem els millors reportatges de la temporada. Empresari del món de la perruqueria i de l'estètica, Pep Escobar diu que és feliç fent que la gent se senti bé. Educa professionals viatjant per tot el món. Descobrim un patrimoni que s'ha mantingut en un discret pla al llarg dels anys els fumerals. A Campos se n'han documentat fins a una setantena amb diferents peculiaritats artístiques.

13:50

MÉTEO ESTIU

Durant l'estiu vos oferim els millors reportatges de la temporada. Avui ens feim ressò d'onze anys d'estudi i analitzam la distribució del fems recollit per les barques d'ABAQUA més del 50% del fems recollit són plàstics. Un gest tan senzill com rentar la roba també pot ser molt contaminant. Un estudi demostra la presència de fibres sintètiques en l'estómac de molts de peixos de les nostres aigües. Veurem com hi arriben.

20:05

Pollastre farcit de pera Avui cuinarem unes pitreres de pollastre amb un farciment de pera. L’acompanyarem d’una salsa agredolça i la servirem coberta amb una crosta de pa, pebre bord i herbes aromàtiques.

21:30

Temporada 1 Capítol 61

22:10
23:30

NOMÉS UNA MIRADA

05:45

PAISATGES

05:55

SES SALINES MAS-GARÍ Avui visitam Ses Salines per conèixer la familia Mas-Garí. En Lluís i na Maria duen 57 anys de casats. No s’assemblen en res però són una parella ben avinguda. Tenen un fill, en Lluís, qui ha seguit es negoci familiar. La seva dòna, na Francisca, s’encarrega de la gestió de l’empresa. En Lluís i na Francisca tenen 2 fills en Lluís, ciclista profesional. I en Guillem, estudiant. El tercer Lluís de la familia ja és pare d’un altre… Lluisset. 4 generacions de Lluissos! Són una familia fanera i lluitadora, que sap que de l’esforç en surt el profit.

06:55

LLUCMAÇANES GRAN - SES ROTES VELLES 51 LLUCMAÇANES GRAN - SES ROTES VELLES En el capítol 51 de Com a ca nostra, anirem fins al poble de Maó, de l'illa de Menorca, per descobrir l'agroturisme Llucmaçanes Gran. Aquestes cases daten aproximadament de l'any 1859 i la seva restauració es va iniciar l'any 1997 respectant la seva arquitectura menorquina i els petits detalls que la fan mereixedora de la seva singularitat. Les bases d'aquest agroturisme, estan considerades com l'origen de l'actual poble de Llucmaçanes. Allà coneixerem a na Dorita Latorre, la propietària; i la cussa de la casa, na Camela. Elles seran les nostres guies en aquesta aventura. El nostre segon destí, serà al poble de Campos, per conèixer l'agroturisme Ses Rotes Velles; una antiga possessió mallorquina que encara guarda molts records d'anys enrere. Coneixerem a na Paula Portell, la copropietària d'aquest lloc i la nostra guia en aquesta aventura.