07:00

Joan Marí Botja,Enric Riera En aquesta ocasió coneixerem ‘La guia secreta de...’ Joan Marí Botja, catedràtic i expolític amb un coneixement envejable del patrimoni i la cultura de les nostres illes. Amb ell viatjarem en el temps per saber com era la vida en el centre del poble de Sant Josep, a més de conèixer la seva platja preferida Cala Vedella, plena de records de joventut. Més endavant visitarem una botiga on trobar tots els menjars típics d’Eivissa per imaginar Casa Alfonso, a Sant Antoni, on ens faran alguna proposta de menjar molt imaginativa i autòctona. Tornarem a retrobar-nos amb el nostre guia, aquest cop a Sa Talaia, el punt més alt d’Eivissa amb una vista privilegiada dels illots de ponent. Deixarem la major de les Pitiüses i ens desplaçarem fins a Formentera, més concretament a Cala en Baster. Allà ens espera Enric Riera, un pintor formenterer que s’inspira en els paisatges i els blaus de la mar que només es poden trobar als penya-segats propers al seu taller. Visitarem Es Caló de Sant Agustí, un antic poblet de pescadors famós avui per la seva bellesa i veurem Els Pujols, una zona completament transformada pel turisme.

07:40

EL BIBILOTI MENORCA
RAPUNZEL UNIVERSAL

07:55

RUPERT&SAM

L'ILLA DEL TRESOR
PLOU I FA SOL
L'AMPOLLA

08:05

EL MOIX AMB BOTES UNIVERSAL

09:05
12:05

MOLA DE PLANÍCIA. Mola de Planícia Avui en Rafel de Can Renou, visitarà la Mola de Planícia, acompanyat den Bernadí, en Lluís i en Juanito, membres del grup excursionista d’Esporles. Sortirem des d’una guixera abandonada, i passarem al costat del Cami d’es Correu. Després en enfilarem per a dins l’alzinar on podrem gaudir de multitud de construccions etnològiques, forns de calç i sitges de carboner que ens donen testimoni de com vivien els nostres avantpassats. Pel pas de Son Sanutges arribarem fins la part mes alta de la muntanya, on tindrem unes vistes precioses de la zona d’Esporles, Valldemossa i Banyalbufar. Finalment arribarem al cim de la Mola de Planícia i farem una bona berenada per despedir el programa.

12:45

Duquesses de patata Avui cuinarem unes duquesses amb pollastre i patata bollits. L’arrebossat li donarà un toc cruixent.

20:05

CORBINA AMB SALSA DE LA PADRINA Cada dia, a IB3 Televisió, Santi Taura comparteix amb l’espectador la seva passió pel receptari tradicional balear. Ho fa a través d’uns plats atrevits, que conviden a jugar amb els ingredients de sempre. Avui en Santi prepararà una corbina acompanyada d’una salsa que feia la seva padrina a base de verdures.

22:15

Hank Palmer Robert Downey Jr., un important advocat, torna a la seva llar després de la mort de la seva mare. S'assabenta llavors que el seu pare Robert Duvall, que és el jutge del poble i de qui està distanciat, és sospitós d'haver comès un crim. La seva decisió d'investigar el cas ho porta a poc a poc a restablir amb els seus una relació que estava trencada.

00:35

CINEMA " LLUM DE DIA "

Iris és advocada i mare d'un fill autista. Un dia, s'assabenta que també té un germà autista, Ray, alguna cosa que li havien amagat des de sempre. Ray està internat en una clínica, acusat d'assassinat de la seva veïna i la filla d'aquesta. No obstant això, Iris no creu que Ray sigui el culpable.

03:10

PAISATGES