07:20

CONSELL - MORRO REYNÈS Avui visitam Consell per conèixer la família Morro-Reynès. En Miquel i na Cati duen 45 anys de casats. Na Cati és d’Alaró i en Miquel, de Consell. En Miquel, encara que baixet, va jugar com a porter de l’Alaró i així es van conèixer. Es matrimoni s’ha guanyat sa vida de carnissers. Encara que na Cati mai hagués agafat un ganivet abans de començar. Tenen dues filles na Margalida, sa gran, que ha canviat sa carnisseria pes forn, per què es va casar amb es forner de Consell, en Xisco. I n’Antònia, sa petita, empleada de banca i casada amb en Toni, que treballa a una fàbrica. A sa família hi ha 4 néts en Jaume i na Maria, fills de na Margalida. I na Margalida i na Caterina, filles de n’Antònia. Tots junts formen una família divertida i entranyable que fan de s’unió sa seva força.

08:20

HOTEL OCEAN DRIVE - HOTEL RURAL MORVEDRA NOU HOTEL OCEAN DRIVE - HOTEL RURAL MORVEDRA NOU En el capítol 48 de Com a ca nostra, anirem fins al Port de Portals per descobrir l'hotel Ocean Drive. Ben bé recent nascut, aquest primer Hotel Ocean Drive a Mallorca, ha generat elevades expectatives tant per part dels seus treballadors com de clients. No vol ser només un lloc d'allotjament pels turistes, sinó que també un racó per tots aquells de fora que vulguin gaudir tant de la seva terrassa devora la piscina com el terrat de cocktails que d'aquí ben poquet, ja estarà obert al públic. Amb na Maria del Mar Soler, directora d'Ocean Drive, brindarem amb un cocktail perquè així sigui. El nostre segon destí, serà al poble de Ciutadella, a l'illa de Menorca, per conèixer l'hotel rural Morvedra Nou; un predi anterior a 1650 convertit en hotel de quatre estrelles. Na Victòria Bendito, la directora i propietària de l'hotel rural i en Joan Bagur, chef de cuina de Morvedra Nou, ens acompanyaran en aquesta visita.

08:50

LES GRANOTES MALLORCA
EL FLAUTISTA D' HAMELÍN UNIVERSAL

09:05

RUPERT&SAM

L'AMPOLLA
LA TORTUGA MÁGICA
TOQUEM ELS DOS

09:15

LA VENEDORA DE LLUMINS UNIVERSAL

09:25

LA MEVA VIDA ÉS UN ZOO

LA BOSSA O L'HIPOPÒTAM
D I LA CARRIE

10:55

“Podem Passar?” et descobreix les vivendes més espectaculars de Balears En el programa d’aquesta setmana coneixerem una vivenda pràcticament perfecta, el somni de qualsevol. Una espectacular casa situada al preciós municipi de Capdepera. Una vivenda creada amb totes les comoditats una cuina digna d’un restaurant cinc forquetes, un impressionant jardí en el que cada detall està cuidat i un spa i gimnàs propi d’un hotel de luxe. Per altra banda a Portocristo descobrirem una innovadora vivenda amb molta personalitat en la que s’ha elaborat una ingeniosa estructura. Una construcció sòlida, atrevida i eficient amb un interior molt confortable i un exterior d’ensomni amb unes impressionants vistes al port. Per acabar, a Villanfranca de Bonany coneixerem una casa energèticament autònoma, en la què la comunicació entre les estàncies és fascinant. Una vivenda amb un exterior meravellós envoltat de natura i amb un projecte de jardí que li dona una personalitat única. L’interiorisme està dissenyat amb el contrast dels elements moderns i rústics. Són moltes les sorpreses que descobrirem aquesta setmana a “Podem passar?” el pròxim ..... a partir de les..... a IB3 Televisió

11:45

Un avi de més de 90 anys que no para de fer esport. Un grup de dansa que ballen penjats d’un gratacels. Un noi que caça tempestes. Un senyor que adopta peixos. Aquests personatges i d’altres històries en aquest capítol de Favorits. Balears Uns amics balears que han creat una app per ajudar a fer unes fotos extraordinàries. Valencia Els constructors d’apartaments al mig del mar. Catalunya La fotògrafa de plats tant provocatius que quasi semblen eròtics.

12:15

ROQUES I ENTRANYES DE MENORCA El programa d’aquesta setmana ens du a conèixer les entranyes de Menorca. Una de les visites més especials d’aquesta setmana és la de Sa Font de Sa Vall, una font d’aigua natura que inunda una cova al municipi des Migjorn,. Tot i que l’aigua està a només 10 graus de temperatura, Shanti s’introdueix per veure aquesta cova tan especial... com tenebrosa. Sens dubte, la roca per excel•lència de Menorca és el marès, emprat antigament per a la construcció. Avui ens queden les pedreres, i Ben Trobat ens en mostra dues. La primera és la de Santa Ponça, a Alaior, avui sense activitat; la segona és la de Robadones, as Castell, actualment refugi d’embarcacions dels Amics de la Mar, un lloc misteriós i on es respira una pau indescriptible. En aquesta entrega de Ben Trobat, en Shanti també recorrerà alguns llocs quasi inaccessibles de la costa nord, i ho farà a Cavall. Anira, per exemple, a Ses Fontanelles, una cala verge emblemàtica de Ciutadella. I la immersió d’aquesta setmana ens permetrà descobrir una entranya submarina. el Formatge Suís, una formació espectacular a pocs metres de l’Arenal den Castell.

13:05

PEL CAMÍ DELS PRESOS, A MANACOR Pel Camí dels Presos, a Manacor En aquest capítol, na Maria i en Vicenç passejaran pel Camí dels Presos de Manacor, construït pels presoners del camp de concentració que un temps va haver-hi a So na Moixa. La ruta els durà des de Son Maina a Cas Menescal, tot travessant una zona muntanyosa amb elevacions de poca alçada i vistes que, de vegades, arriben fins a la mar. És la terra natal de Mossèn Antoni Maria Alcover i Sureda, i per això na Maria ens contarà una rondalla inspirada en elements de la contrada. Pel camí trobaran els Escorpins, i dos membres d’aquest grup excursionista —Pedro Artigues, un dels fundadors, i Llorenç Galmés, un dels més actius— els explicaran com s’organitzen i els acompanyaran fins al cim del puig de So na Moixa. Al pont d’en Farcit els espera Antoni Tugores, historiador, investigador i escriptor que ens parlarà sobre la història del Camí dels Presos. I arribats a Cas Menescal, na Maria i en Vicenç gaudiran de vistes impressionants i llegiran un bell poema del manacorí Miquel Àngel Riera.

13:30

CÓRRER N’Andrea, en Pep i en Fran comparteixen l’illa de Formentera i, sense saber-ho, el gest de córrer. N’Andrea és una reconeguda atleta de la Mola, i quan no és fora competint, s’entrena pels seus boscos i els seus penyals. En Pep, pescador des Caló ara retirat, encara respon la crida de la mar, i n’agafa el peix amb el curricà. En Fran, artista amb parada als mercats, quan no pinta, corre la vora de la platja per recollir i donar una nova oportunitat al materials que la mar hi deixa.

13:56

IB3 NOTÍCIES CAP DE SETMANA MIGDIA

14:55

EL TEMPS CAP DE SETMANA MIGDIA. INFORMACIÓ METEOROLÒGICA

15:00

AGAFA'M SI POTS, CAP DE SETMANA

Temporada 2 Capítol 31

16:00

LA MEVA, LA MILLOR

De la mà d’en Alex avui a “La Meva la Millor” visitarem Cala Major. Amb ell meditarem i farem sport. Pegarem un bot a Cala Mandia on coneixerem el minimalista apartament d’estiu de n’Alba. Na Xisca ens rebrà a la seva particular casa, a la part alta d’Esporles, on hi gaudirem d’unes vistes privilegiades. Per acabar anirem fins Cas Binissalamer, una urbanització a prop de Bunyola on hi resideix el polifacètic, Kiko.

17:00

ELS PLAERS D´ULISSES Aquesta setmana a Això és Mel ens volem endinsar a la mar per descobrir tot el què amaga i que no es troba a les peixateries. Anirem a Ses Rotges de Cala Ratjada per cuinar rafels, un peix exquisit però poc conegut. En Gérard Tétard ens el cuinarà en forma de souffle i ens recordarà com va ser l’experiència de guanyar la primera estrella Michelin que es va donar a un restaurant de les Illes Balears. En Toni Gomila parlarà de la riquesa de la mar que ja descrivien els autors clàssics de Grècia amb l’investigador oceanogràfic David Diaz. Amb ell també parlarà de les espècies que vivien a les Illes i que ja no hi viuen com era el vell marí. En Manolo Barahona cuinarà ermitans i les figues que els cobreixen i en Tomeu farà unes gambes a la sal acompanyades amb una maonesa amb algues. També veurem l’obra de Riera Ferrari, un dels pintors mallorquins que més bé han retratat les roques de les Illes Balears. Aquesta setmana, a Això és Mel Els plaers d’Ulisses.

18:10

Curricà a Cala Figuera, pesca d’aranyes a Cala Sant Vicenç i sopes de peix Títol Curricà a Cala Figuera, pesca d’aranyes a Cala Sant Vicenç i sopes de peix a bord de l’Alcatraz
Al pròxim programa de Gent de la Mar, en Pedro Carbonell pescarà aranyes a la correguda a Cala Sant Vicens per a després desplaçar-se a Cala Figuera i fer una pescada a l’antiga a bord del Palomo, un llaüt històric. Per la seva banda, en Manolo Barahona s’embarcarà per pescar roquers a la Badia de Palma per cuinar unes sopes a bord de l’Alcatraz, un veler amb el que podrem navegar a tota vela. I gaudirem amb na Clara Mateos d’una excursió dins la badia de Fornells. Ens desplaçarem amb caiac fins l’espectacular cova dels ang...

19:10

UN VERMUT AMB LA MALDI

RICKY MERINO DE L’ANONIMAT A L’ÈXIT NACIONAL Ricky Merino és el darrer concursant balear que està triomfant arreu del país gràcies a l’èxit d’un programa de televisió musical. Victòria Maldi l’ha volgut convidar per a què li conti la seva experiència durant aquesta època frenètica i a la vegada fer un repàs de la seva llarga trajectòria com artista. De fet, els dos recordaràn experiències viscudes conjuntamen que no deixaràn indiferent l’espectador. Ricky Merino no és l’únic balear que s’ha obert camí a la música gràcies a un talent show. Per això, a la jornada s’hi sumaràn els músics Jaume Más i Shanti Gordi, que a més és presentador d’aquesta casa. A “Un Vermut amb na Maldi” descobrirem els seus secrets per mantenir la ment clara enfront de la febre de l’èxit. Junts passaràn una estona de confidències i rialles, a més, els tres artistes canviaràn els instruments per tisores de tondre. Passaràn el càsting?

20:00

Un home capaç de nedar 12 hores seguides encara que el mosseguin piranyes. Un pallasso nòmada i un home que ha plantat 100.000 arbres amb les seves pròpies mans. Aquests personatges i d’altres històries en aquest capítol de Favorits. Balears Un videojoc per aprendre a dominar els pronoms febles. Valencia Un nen que pot arribar a ser un geni de la robótica. Catalunya Una empresa catalana que ha conquerit l’escena internacional des de Barcelona.

20:30

IB3 NOTÍCIES CAP DE SETMANA VESPRE

21:35

EL TEMPS CAP DE SETMANA VESPRE INFORMACIÓ METEOROLÒGICA

21:40

CICLE CLINT EASTWOOD

L'INTERCANVI Los Angeles, any 1928. Christine Collins Angelina Jolie és una mare soltera el fill de la qual desapareix sense deixar rastre. Alguns mesos després, la policia diu que ha trobat al nen, però, gens més veure-ho, ella està segura que no es tracta del seu fill. No obstant això, està tan confosa que l'hi porta a casa, encara que exigeix que continue la cerca del seu veritable fill. Ratllada de boja i incapacitada per la policia, per fi troba un aliat en el reverend Briegleb John Malkovich, que l'ajudarà en la seva lluita contra la mentida del "intercanvi".

00:00

CINEMA " FRACTURE "

Willy Beachum Ryan Gosling és un jove i ambiciós fiscal la carrera del qual està començant a desenganxar. D'altra banda, Ted Crawford Anthony Hopkins és un enginyer de mitja edat que acaba de disparar a la seva dona Embeth Davidtz a sang freda. La destinació els enfrontarà en el consegüent judici. Crawford resulta ser un individu tan complex i impredictible com el crim que ha comès, de manera que les acusacions de Willy comencen a enfonsar-se al mateix temps que el seu futur professional.

01:45

IB3 NOTÍCIES CAP DE SETMANA VESPRE

02:30

EL TEMPS CAP DE SETMANA VESPRE INFORMACIÓ METEOROLÒGICA

02:35

“Podem Passar?” et descobreix les vivendes més espectaculars de Balears En el programa d’aquesta setmana coneixerem una vivenda pràcticament perfecta, el somni de qualsevol. Una espectacular casa situada al preciós municipi de Capdepera. Una vivenda creada amb totes les comoditats una cuina digna d’un restaurant cinc forquetes, un impressionant jardí en el que cada detall està cuidat i un spa i gimnàs propi d’un hotel de luxe. Per altra banda a Portocristo descobrirem una innovadora vivenda amb molta personalitat en la que s’ha elaborat una ingeniosa estructura. Una construcció sòlida, atrevida i eficient amb un interior molt confortable i un exterior d’ensomni amb unes impressionants vistes al port. Per acabar, a Villanfranca de Bonany coneixerem una casa energèticament autònoma, en la què la comunicació entre les estàncies és fascinant. Una vivenda amb un exterior meravellós envoltat de natura i amb un projecte de jardí que li dona una personalitat única. L’interiorisme està dissenyat amb el contrast dels elements moderns i rústics. Són moltes les sorpreses que descobrirem aquesta setmana a “Podem passar?” el pròxim ..... a partir de les..... a IB3 Televisió

03:25

ROQUES I ENTRANYES DE MENORCA El programa d’aquesta setmana ens du a conèixer les entranyes de Menorca. Una de les visites més especials d’aquesta setmana és la de Sa Font de Sa Vall, una font d’aigua natura que inunda una cova al municipi des Migjorn,. Tot i que l’aigua està a només 10 graus de temperatura, Shanti s’introdueix per veure aquesta cova tan especial... com tenebrosa. Sens dubte, la roca per excel•lència de Menorca és el marès, emprat antigament per a la construcció. Avui ens queden les pedreres, i Ben Trobat ens en mostra dues. La primera és la de Santa Ponça, a Alaior, avui sense activitat; la segona és la de Robadones, as Castell, actualment refugi d’embarcacions dels Amics de la Mar, un lloc misteriós i on es respira una pau indescriptible. En aquesta entrega de Ben Trobat, en Shanti també recorrerà alguns llocs quasi inaccessibles de la costa nord, i ho farà a Cavall. Anira, per exemple, a Ses Fontanelles, una cala verge emblemàtica de Ciutadella. I la immersió d’aquesta setmana ens permetrà descobrir una entranya submarina. el Formatge Suís, una formació espectacular a pocs metres de l’Arenal den Castell.

04:15

PAISATGES

04:25

ELS PLAERS D´ULISSES Aquesta setmana a Això és Mel ens volem endinsar a la mar per descobrir tot el què amaga i que no es troba a les peixateries. Anirem a Ses Rotges de Cala Ratjada per cuinar rafels, un peix exquisit però poc conegut. En Gérard Tétard ens el cuinarà en forma de souffle i ens recordarà com va ser l’experiència de guanyar la primera estrella Michelin que es va donar a un restaurant de les Illes Balears. En Toni Gomila parlarà de la riquesa de la mar que ja descrivien els autors clàssics de Grècia amb l’investigador oceanogràfic David Diaz. Amb ell també parlarà de les espècies que vivien a les Illes i que ja no hi viuen com era el vell marí. En Manolo Barahona cuinarà ermitans i les figues que els cobreixen i en Tomeu farà unes gambes a la sal acompanyades amb una maonesa amb algues. També veurem l’obra de Riera Ferrari, un dels pintors mallorquins que més bé han retratat les roques de les Illes Balears. Aquesta setmana, a Això és Mel Els plaers d’Ulisses.

05:35

PEP I ALEX Temporada 1 Capítol 10 Què es pot fer amb espart? Com es jugava a les baletes? Con feien més via per anar a escola fa 60 anys? Com es fa una presentació amb fotos i s’envia de l’ordinador al mòbil? Les respostes les trobarem aquesta setmana a Ucs, clics, grans i petits, el programa que posa de manifest els contrastos generacionals a les Pitiüses. No t’ho perdis! Hi ha sorpreses per totes les edats!

06:20

ELS ANYS DEL CONTRABAN I EL SAMSÓ MALLORQUÍ Jo hi era viatja avui a l'any 1952, quan es van suprimir les cartilles de racionament. S'apropava el final d'una època dura per la gent de Balears els anys de la postguerra, anys de fam i pocs recursos en què el contraban i l'extraperlo es convertiren en una pràctica habitual. I el programa recorda també l'home més forçut de Balears Sebastià Llull, un home humil que va demostrar que és possible ser tan fort amb el cos com amb la ment. Conegut com el Samsó Mallorquí, va sorprendre tothom amb els seus espectacles en què demostrava la seva força il.limitada i va dur el nom de Mallorca per tot el món.

06:45

VILAFRANCA BOVER-NICOLAU Avui visitam Vilafranca per conèixer la família Bover-Nicolau. En Sebastià i na Montserrat duen 58 anys de casats. La seva vida ha girat entorn a la fusteria que muntà en Sebastià de jove i que es troba just davall de sa casa familiar. En Sebastià i na Montse tenen 5 fills. En només 6 anys n’arribaren 4 primer les dues filles, n’Antònia i na Caterina; després 2 fills, n’Andreu i en LLorenç. I 9 anys després va arribar el germà petit, en Sebastià. La família es completa amb 7 nets divertits, que els hi agrada participar de sa festa. Na Montserrat pot presumir de tenir una cançó dedicada Padrineta Jove; perquè ella és la padrina jove d’en Tomeu Penya, el Vilafranquer més universal. Els gusts dels integrants de la família són molt variats. Avui entrarem a ca seva per conèixer-los i per felicitar els 84 anys a na Montserrat.