Formulari de contacte

Benvinguts al Servei d’Atenció a l’Audiència! Aquí atenem tots els missatges relacionats amb la programació, les activitats i els serveis dels nostres canals de ràdio, televisió i mitjans interactius. Respondre a les vostres preguntes i recollir les vostres aportacions és important i ens ajuda a millorar com a servei públic.

 

FORMULARI :


El vostre nom (obligatori)

El vostre email (obligatori)

El vostre telèfon (obligatori)

Assumpte

El vostre missatge

Documents, fotos, vídeos...(max. 2Mb)

Per favor, abans d'enviar, introdueix aquest codi : captcha
Abans d'enviar el formulari, ha de llegir la Informació bàsica sobre protecció de dades que es troba més a baix. Els camps marcats com a obligatoris són indispensables per a la seva participació en el procés. En prémer el botó d'enviament manifesta haver llegit aquesta informació.


Informació bàsica sobre privacitat: El responsable del tractament és l’ENS PUBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS. La finalitat del tractament és la gestió de les enquestes realitzades, l’estudi estadístic dels resultats obtinguts i la millora de la qualitat dels serveis radiofònics oferts. Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets com s’explica en la nostra política de privacitat