Derrota de l’Iberostar Palma en l’estrena de la LEB or davant el Prat per 65 a 79

Javi Medori va ser el millor dels mallorquins que només s'imposaren al primer quart

01/10/2017

Inici encoratjador al Palau d’Esports de Son Moix, amb un Iberostar Palma jugant i gaudint. Els de Xavi Sastre mostraven les seves cartes amb un estil dinàmic. Bon començament d’alguns dels nous com Gedeminas Zyle, que va acabar el partit amb 8 punts. 21 a 15 al final del primer quart. Més 6 per als mallorquins
El segon quart, però, va començar a girar el guió del debut. La feblesa defensiva dels de Sastre començava a passar factura al marcador. Molts de problemes per tancar el rebot. Resultat 30 a 41 al descans. El Prat feia la volta al marcador.

Amb una diferència de menys 11 començava la segona part amb la intenció de tornar a les bones sensacions dels primers deu minuts. Medori, amb tretze punts, màxim anotador de l’Iberostar Palma, seguit per Bivià amb 11, Sergi Costa amb 10 i Mockford amb 9.
El Prat, però, acabà el tercer quart amb més devuit de diferència i es va dedicar a gestionar l’avantatge en els darrers minuts. 65 a 79 amb 25 punts d’Agada. Els de Xavi Sastre comencen la temporada amb dubtes.