X

Philppe Starck dona suport al projecte per salvar la posidònia

El dissenyador francés s'implica amb Save Posidonia Project

10/10/2017

Philppe Starck dona suport al projecte per salvar la posidònia

El prestigiós dissenyador francès Philipp Starck ha mostrat el seu suport a la iniciativa Save Posidonia Project. Mitjançant un vídeo llençat a les xarxes socials, Starck explica els motius pels quals s’implica en aquesta campanya que té per objectiu conscienciar la ciutadania sobra la importància i el paper que juga la posidònia a l’ecosistema de Formentera. En aquest vídeo, Philipp Starck, assegura sentir-se un ciutadà més de Formentera, on hi té casa des de fa una vintena d’anys. Afegeix que la protecció de la mar és vital per al futur de l’illa.

A través del projecte Save Posidònia Project s’ha posat en marxa una campanya per apadrinar la posidònia del fons marí de Formentera. Entre els dies 12 i 15 d’octubre l’illa de Formentera acollirà un Festival per posar en valor la importància d’aquesta planta marina.

Philippe Starck és un dissenyador reconegut arreu del món. Entre les seves obres hi ha tot tipus d’objectes. Una de les més impressionants és el Sailing Yacht A, el veler privat més gran del món. Un vaixell de disseny futurista que aquest estiu ha navegat per aigües de les illes. És propietat del magnat rus Andrei Melnitxenko.

10/10/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris