X

Ciutadella sospita que una quarta part de les 460 targetes verdes són fraudulentes

Endurirà les condicions als beneficiaris perquè tots els veïns amb dret a estacionar resideixin realment al centre

01/12/2017

Ciutadella sospita que una quarta part de les 460 targetes verdes són fraudulentes

L’única condició que es demana és demostrar amb un certificat que es viu al centre però, tot i així, l’Ajuntament de Ciutadella sospita que gairebé una quarta part dels beneficiaris realment no hi resideixen. És a dir, un centenar dels 460 titulars de la targeta verda que ara l’han de renovar podrien ser fraudulents. El que més alimenta les sospites de l’Ajuntament és que una part important de les targetes les vagin a recollir els seus titulars per Setmana Santa o el mes de juliol, tot coincidint amb el període de vacances dels foranis que tenen fixada la seva segona residència a Ciutadella.

Per aquest motiu, i ja per a l’any que ve, el govern municipal vol aprofitar la finalització de la concessió dels parquímetres per endurir les condicions tant de la vigilància que es fa de l’estacionament en aquestes 260 places reservades com, també, dels criteris pels quals es concedeix la targeta verda. El model de targeta també es canviarà físicament per evitar que es puguin fer duplicats amb la mateixa facilitat que fins ara.

De moment però, des d’aquest divendres i fins a final d’any, es pot renovar el permís amb una simple declaració responsable que faci constar que les condicions, i la residència dels beneficiaris, no ha baratat.

01/12/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris