X

PSIB i MÉS per Mallorca, més a prop d’aprovar el decret de català a la sanitat

El PP i Ciutadans demanen la retirada del decret

05/02/2018

PSIB i MÉS per Mallorca, més a prop d’aprovar el decret de català a la sanitat

Els socis de Govern, PSIB i MÉS per Mallorca, afirmen que estan més a prop d’aconseguir un acord sobre el decret que exigirà el català per fer feina a la sanitat pública, i garanteixen que cap plaça quedarà sense cobrir per mor de la llengua.

Aquest dimarts, al ple del Parlament, l’oposició els farà tres preguntes sobre aquesta qüestió. Ciutadans demana a la presidenta, Francina Armengol, que retiri el decret i anuncia que acudirà a la manifestació convocada pel col·lectiu ‘Mos Movem’ dia 18 de febrer a Palma, que demana que el català no sigui un requisit a la sanitat. El PP insisteix que derogarà el decret de manera immediata si governa la pròxima legislatura.

Podem, per part seva, espera que s’arribi a un acord, i afirma que és compatible exigir el català i mantenir la qualitat del servei de salut.

Al ple d’aquest dimarts, també es debatrà una esmena a la totalitat a la Llei d’habitatge que presenta el Partit Popular. Consideren que es tracta d’una norma intervencionalista i que no aporta solucions. El Govern, però, defensa que dona solució al problema de l’accés a l’habitatge.

05/02/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris