X

IB3 Ràdio surt al carrer amb els balears per celebrar 13 anys de ràdio pública

En motiu del 13è aniversari i en aquest dijous Dia de les Illes Balears, IB3 Ràdio ofereix una programació especial

01/03/2018

IB3 Ràdio surt al carrer amb els balears per celebrar 13 anys de ràdio pública

L'equip d''Al dia' en directe aquest dijous al passeig Sagrera de Palma en motiu del 13è aniversari d'IB3 Ràdio i el Dia de les Illes Balears.

IB3 Ràdio ha sortit al carrer aquest dimecres amb programació especial amb motiu del seu 13è aniversari i del Dia dels Illes Balears que se celebra aquest dijous 1 de març.

Al llarg de la setmana, IB3 Ràdio emetrà part dels programes en directe des de la seva carpa al passeig Sagrera de Palma amb l’objectiu d’acostar als ciutadans la ràdio pública balear.

D’aquesta manera, la ràdio pública informarà de tots els actes i esdeveniments que se celebraran amb motiu del Dia de les Illes.

Els programes ‘Múltiplex’, ‘Els Entusiastes’, ‘Al Dia’, ‘Esports 3’, ‘Del Camp a la Mar’, ‘Fons d’Armari’, ‘Al Dia Illes’, ‘Vitamina 3’, ‘No venim amb manual’, ‘Balears fa ciència’, ‘Mediterràdio’, ‘Font de Misteris’, ‘Flors en el desert’ i ‘IB3 Música’ s’emetran en directe des de l’estudi exterior instal·lat amb motiu de la Diada.

 

Informatius d’IB3 Ràdio en directe des de totes les illes

Aquest dijous 1 de març els serveis informatius de la ràdio pública de les Illes Balears, IB3 Ràdio, es traslladaran a totes les Illes per realitzar cada edició des d’un emplaçament diferent.

L’Informatiu Matí s’ha emès aquest dijous des d’Eivissa per a totes les illes amb Olivia Navarro i Carmen Cires.

L’edició del migdia, l’Informatiu Migida, es farà des de Menorca al municipi es Castell amb Sara Casas i Axel Camarassa. I l’edició del vespre, l’Informatiu Vespre, es farà des de Mallorca amb Juanjo Sunyer.

 

Especial ‘Cinc dies’ a IB3 Televisió

En motiu del Dia de les Balears, des d’IB3 Televisió s’oferirà un programa especial del ‘Cinc dies’, a partir de les 17.50 hores, que contarà amb tot detall els esdeveniments de la festa de la Comunitat amb connexions en directe a Formentera, Eivissa, Menorca i Mallorca.

01/03/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris