X

Casado nega irregularitats en la seva carrera de Dret i se sent difamat

El vicesecretari de Comunicació del PP va necessitar 7 anys per treure's l'altra meitat de la llicenciatura

16/05/2018

Casado nega irregularitats en la seva carrera de Dret i se sent difamat

Segons les dades publicades pel diari El Mundo, Pablo Casado va aprovar de cop mitja carrera de Dret al 2007, després d’entrar com a diputat a l’Assemblea de Madrid. Casado va aprovar 12 assignatures en 4 mesos, mentre que per superar l’altra meitat de la llicenciatura, 13 assignatures, havia necessitat 7 anys. El dirigent popular, investigat pel seu màster a la Universitat Rei Juan Carlos, nega haver rebut tracte de favor i diu que tot són difamacions.

Casado va començar la carrera a Icade el 1999 i després es va traslladar al Cardenal Cisneros, un centre público-privat adscrit a la Universitat Complutense de Madrid. Segons el rotatiu la Complutense va rebre cridades d’alts càrrecs del Partit Popular com ara Esperanza Aguirre demanant que Casado, que aleshores era president de Nuevas Generaciones, obtingués el títol. L’expresidenta madrilenya ho nega.

El Centre Cardenal Cisneros nega tracte preferent amb el vicesecretari de comunicació del PP i que hagi pogut aprovar sense examinar-se. La Universitat Complutense ha demanat informació sobre els seus estudis i diu que actuarà amb contundència si troba irregularitats.

16/05/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris