X

Ports de Balears doblarà la recaptació amb les noves concessions menors

11 habitatges en zona portuària perdran definitivament la concessió i ho retornaran a l'administració

16/05/2018

Ports de Balears doblarà la recaptació amb les noves concessions menors

El Govern comença a negociar la renovació de les concessions menors en zona portuària. Parlam de negocis com restaurants i cafeteries però també d’ habitatges i altres infraestructures que enguany, després de dècades en mans dels mateixos usuaris, han de renovar el contracte amb l’administració. L’executiu preveu que, amb els noves concessions, duplicaran els 445.000 euros que recapten actualment.

Entre els afectats hi ha 34 habitatges, dels quals 11 estan integrament en zona portuària. Aquests no podran renovar la concessió i el seu ús passarà a Ports de Balears. Els que només tenen part a la zona marítima hauran de negociar amb l’administració per arreglar la situació. El Govern assegura que, en la majoria de casos, es tracta de segones residències.

La resta de concessions, les que no són habitatges, podran renovar el seu ús passant per un procés de licitació en els casos que sigui necessari. Són un total de 137 concessions repartides a 14 ports menors que gestiona la comunitat autònoma.

16/05/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris