X

L”esmena Nadal’ permet l’ampliació de l’Acadèmia i n’autoritza l’ús turístic

Podem estudiarà si recorre la disposició davant el Tribunal Constitucional, com també reclama el GOB

17/05/2018

L”esmena Nadal’ permet l’ampliació de l’Acadèmia i n’autoritza l’ús turístic

L’anomenada ‘esmena Nadal’ permet ampliar la superfície total de l’Acadèmia del tenista a Manacor fins als 76.000 metres quadrats. Augmenta a 13.600 metres l’edificabilitat màxima per ús esportiu, però manté en 20.000 metres el límit de construcció per la resta d’usos.

Es construiran 4 pistes de tennis cobertes amb un sostre de 8.000 metres quadrats. La disposició també autoritza l’ús turístic del complex, fins ara no permès. La residència pels esportistes es manté amb 140 places. En canvi, l’Acadèmia podrà oferir 214 places turístiques. L’exbatle de Manacor, Antoni Pastor, defensa el projecte.

L’esmena va tirar endavant dimecres a la comissió que tramita la llei d’habitatge amb els vots a favor del PP, PSIB, El Pi i Ciutadans, i els vots en contra de Podem i MÉS. La formació morada, que va sol·licitar sense èxit el vot particular, estudiarà si recorre l’esmena davant el Tribunal Constitucional, com reclamen els ecologistes del GOB.

També es va aprovar una esmena d’El Pi i el PP perquè el centre s’encarregui de construir un aparcament públic de 3.500 metres quadrats per solucionar la saturació del pàrquing actual.

Més informació relacionada:
 El PSIB defensa l’interès general de l’ampliació del centre Rafel Nadal 
 La Conselleria de Territori redactà l”esmena Nadal’ que presentà el PP 
Armengol defensa que el Govern hagi assessorat als grups parlamentaris sobre l”esmena Nadal’

17/05/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris