X

Es liciten les 131 parades i 11 locals del Mercat Nou d’Eivissa

Les sol·licituds es poden presentar fins al pròxim 4 de juliol

26/06/2018

Es liciten les 131 parades i 11 locals del Mercat Nou d’Eivissa

Les 131 parades i 11 locals del Mercat Nou d’Eivissa ja han sortit a licitació. El pròxim mes d’agost caduquen les concessions actuals i ara s’atorgaran per 2 anys ampliables a 5. Durant el període d’aquesta nova concessió està previst que comenci l’obra de reconstrucció de la instal·lació.

Les sol·licituds es poden presentar fins al pròxim 4 de juliol. La intenció de l’ajuntament d’Eivissa és enderrocar el mercat i fer-ne un de nou. Un projecte que podria començar a finals de 2019. Alguns comerciants no veuen necessari demolir l’edifici.

El temps que durin les obres, les parades es traslladaran a unes pistes esportives que hi ha al costat i, quan estiguin acabades, tornaran al nou mercat. Quan s’enderroqui el mercat tampoc estarà disponible l’aparcament soterrat. Això, juntament amb l’incertesa de com serà el provisional, preocupa els comerciants.

El major problema és per als locals de fora. No tendran lloc al mercat provisional i hauran de cercar un altre lloc durant els 18 mesos que durin les obres.

De fet, alguns d’aquests locals es traslladen a un altre lloc aquest estiu. Un tancament que se suma al de moltes parades de l’interior que estan buides fa temps.

26/06/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris