X

Detingut un home a Sant Antoni per venda de drogues i atemptat a l’autoritat

A més, el subjecte va cometre un delicte de violació de domicili durant la seva fugida

28/06/2018

Detingut un home a Sant Antoni per venda de drogues i atemptat a l’autoritat

A la cisterna del bany en el qual s'havia tancat el detingut es van trobar quatre borses de marihuana, sis boles de cocaïna i dues paperines. /AJUNTAMENT DE SANT ANTONI

L’Equip Nocturn Especial d’Estiu de Sant Antoni ha detingut a un home de 28 anys per un presumpte delicte contra la salut pública, atemptat a l’autoritat, lesions, violació de domicili, danys i amenaces.

Segons ha informat l’Ajuntament, aquest dimecres sobre les 22.30 hores els agents van veure en el nucli urbà de Sant Antoni com una persona intercanviava alguna substància amb un grup de turistes.

En acostar-se, el subjecte va emprendre la fugida i va entrar en un edifici del carrer Sant Agnès. Els agents li van seguir i li van veure entrar en una dels habitatges, a l’interior dels quals van trobar a una dona cridant i a un nen de cinc anys plorant. L’home que resideix a l’apartament va indicar als policies que acabava d’entrar a la seva casa un individu al que no coneixien i que s’havia tancat a la seva cambra de bany.

Els agents van aconseguir obrir la porta del bany, moment en el qual el subjecte va començar a copejar-los, per la qual cosa va ser necessari el suport de més policies que li van bloquejar la sortida i van aconseguir retenir-lo, mentre el jove continuava resistint-se de forma violenta.

El subjecte va intentar fer-se amb l’arma reglamentària d’un dels agents i va sostreure el bastó policial d’un policia per intentar agredir amb ell a un altre. Una vegada immobilitzat va continuar amenaçant verbalment als policies.

La dona que residia en l’habitatge va ser traslladada a Can Misses després de sofrir un atac d’ansietat. A la cisterna del bany en el qual s’havia tancat el detingut es van trobar quatre borses de marihuana, sis boles de cocaïna i dues paperines. A més, en la seva fugida havia llançat una ronyonera amb 45 càpsules d’òxid nitrós, globus i dispensadors.

En el seu intent per desfer-se de la droga, aquest individu va trencar també la cisterna. Aquest home ha estat detingut en nou ocasions, sis d’elles per venda de drogues.

28/06/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris