X

L’Audiència atorga a Munar el seu primer permís penitenciari després de 5 anys en presó

L'expresidenta del Parlament podrà sortir de la presó durant tres dies, amb l'obligació de presentacions diàries i amb la limitació de sortir de Mallorca

11/07/2018

L’Audiència atorga a Munar el seu primer permís penitenciari després de 5 anys en presó

Maria Antònia Munar a l'Audiència de Palma l'octubre de 2016. / EFE

L’Audiència de Palma ha concedit avui dimecres a l’expresidenta del Consell de Mallorca Maria Antònia Munar el seu primer permís per sortir tres dies de la presó quan falten menys de dues setmanes perquè compleixi cinc anys presa per diferents delictes de corrupció.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de les Balears (TSJIB), la secció primera de l’Audiència ha dictat una interlocutòria en el qual anul·la una resolució del jutjat de vigilància penitenciària que denegava a l’antiga líder de Unió Mallorquina gaudir d’un permís ordinari.

Amb aquesta resolució, Munar podrà sortir de la presó durant tres dies, amb l’obligació de presentacions diàries i amb la limitació de sortir de Mallorca.

La també expresidenta del Parlament, que acumula condemnes de 14 anys de presó en cinc processos diferents, està empresonada des del 24 de juliol de 2013.

11/07/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris