X

Nadal i Djokovic meravellen Wimbledon

En total 5 hores i 17 minuts de partit. El manacorí número 1 del món va caure ahir en cinc sets davant el serbi, ara 21 del rànquing mundial. La diferència damunt els papers s'iguala dins la pista.

15/07/2018

Nadal i Djokovic meravellen Wimbledon

Un Djokovic – Nadal o un Nadal-Djokovic no és mai un partit més. Ni l’ordre dels factors altera el producte, ni el favorit és sempre el mateix. No sempre és el mateix i no sempre guanya el favorit. El manacorí número 1 del món va caure ahir davant el serbi, ara 21 del rànquing mundial. Repertori de cops damunt la taula. Els dos jugaven les millors cartes. En total 5 hores i 17 minuts de partit. La diferència damunt els papers s’iguala dins la pista.  Nadal va tenir les seves opcions. Però ahir no va guanyar el favorit.
El partit havia començat divendres vespre amb la pista coberta, el que no entén Nadal és per què ahir, ja amb la llum del dia, no es va destapar la pista.
Divendres es van jugar els dos primers sets amb un avantatge de 2 a 1 pel serbi. Fins a 23 cops van intercanviar en aquest joc del tercer set. El joc va ser per a Nadal, però va perdre el set.
A la represa el manacorí va remuntar, va guanyar el quart i va caure 8 a 10 al cinquè i definitiu.
Nadal cau amb el cap ben alt. Que si Djokovic ha tornat..?
D’ençà el 2016, el serbi no arribava a una final, ara lluitarà amb Kevin Anderson pel seu quart títol a Londres. La propera cita de Nadal és el master mil de Toronto.

15/07/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris