X

Ryanair no aplica el descompte de resident del 75%, que entra en vigor avui

Els webs d'altres companyies s'han col·lapsat de manera puntual per mor de l'alta demanda

16/07/2018

Ryanair no aplica el descompte de resident del 75%25, que entra en vigor avui

Imatge d'arxiu. /EUROPA PRESS

L’aplicació del descompte del 75% al transport aeri i marítim de residents en territoris no peninsulars -Canàries, Balears, Ceuta i Melilla- ha entrat en vigor a les 9 hores d’aquest dilluns.

Així ho va avançar divendres passat el ministre de Foment, José Luis Ábalos, després del Consell de Ministres on es va aprovar l’acord del Govern que permet l’engegada de la bonificació, que passa del 50 al 75% sobre la tarifa regular per als viatges aeris i marítims amb la Península.

Després de la seva publicació el dissabte en el Butlletí Oficial de l’Estat (BOE), la mesura entra en vigor avui, primer dia hàbil, i el descompte s’aplicarà als passatges que s’emetin a partir de les 9.00 hores.

Alguns consumidors desconfien i temen que l’increment de la bonificació d’un 25% suposarà un augment de preus. El descompte s’aplica al preu general del billet i no afecta les taxes aeroportuàries. Ryanair ha anunciat que no l’aplicarà fins dimarts perquè no han tengut temps a fer els canvis tècnics necessaris.

Els webs d’altres companyies s’han col·lapsat de manera puntual per mor de l’alta demanda

16/07/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris