X

Maó proposa un pacte insular per millorar la gestió i garantir la qualitat de l’aigua

L'Ajuntament insistirà a dotar del servei terciari la depuradora de Maó - Es Castell amb els diners de l'ecotaxa

27/07/2018

Maó proposa un pacte insular per millorar la gestió i garantir la qualitat de l’aigua

La batlessa de Maó, Conxa Juanola, aposta per un gran pacte insular per fer front a la manca de recursos hídrics i per millorar-ne la gestió. Reconeix que és difícil arribar a un acord ampli, per això reclama al manco un pacte municipal. Així ho va traslladar al ple d’ahir dijous, a la vegada que va reclamar que aquesta problemàtica quedés al marge de la disputa política diària, en considerar que cal abordar-la des de diferents perspectives i àmbits.

Mentrestant, l’equip de Govern centra els seus esforços en millorar la gestió de l’aigua. A la convocatòria del 2018 per obtenir finançament procedent de l’ecotaxa, Maó tornarà a presentar el projecte per dotar de servei terciari la depuradora de Maó – Es Castell. Unes obres valorades en 2 milions d’euros que compleixen amb un dels requisits del Govern, que es tracti de propostes supramunicipals.

L’any passat ja van obtenir finançament per construir una planta desnitrificadora. Un projecte que es licitarà al setembre.

Enguany estudien si presentar una proposta relacionada amb l’habitatge social, tot i que reconeixen que tindran dificultats per complir els termini, que finalitza el 10 d’agost.

27/07/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris