X

Actes vandàlics i 12 intoxicacions etíliques a les festes de Felanitx

Han romput aparadors de comerços, mobiliari urbà i retrovisors de cotxes

29/08/2018

Actes vandàlics i 12 intoxicacions etíliques a les festes de Felanitx

Les festes de Sant Agustí de Felanitx d’aquest dimarts han deixat nombrosos incidents, sobretot durant la festa multitudinària organitzada l’horabaixa pels carrers del centre del poble. Segons ha confirmat l’Ajuntament, es van registrar fins a 12 intoxicacions etíliques, algunes de les quals van requerir el trasllat a un centre hospitalari, degut al grau de la intoxicació provocada per la ingesta d’alcohol.

El Consistori havia desplegat un important operatiu de seguretat, format per mig centenar d’agents de la Policia Local de Felanitx, de policies d’altres municipis i d’agents de la Guàrdia Civil. L’operatiu controlava, especialment, l’accés al centre per evitar que els joves hi entressin botelles de vidre.

Les forces de seguretat també van haver d’intervenir en tres bregues multitudinàries. A més, segons han explicat des del consistori felanitxer, s’han produït diversos episodis de vandalisme. S’ha romput mobiliari urbà, vidres d’aparadors de comerços i també retrovisors d’alguns cotxes.

29/08/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris