X

Més policia a les festes de Lloseta després de quatre intoxicacions etíliques de menors

També es varen sancionar una vintena de persones per beure al carrer

04/09/2018

Més policia a les festes de Lloseta després de quatre intoxicacions etíliques de menors

Lloseta incrementarà el dispositiu policial durant la revetla d’aquest cap de setmana. Tot després que quatre menors varen acabar a l’hospital per intoxicacions etíliques durant la festa dels Quintos, el cap de setmana passat. També es varen sancionar una vintena de persones per beure al carrer i per altres conductes incíviques.

La darrera festa dels Quintos que s’ha celebrat a Lloseta ha duit al poble el triple de joves que en anys anteriors, segons la policia local, i ha provocat diversos incidents. Quatre joves d’entre tretze i setze anys van acabar a l’Hospital d’Inca per intoxicacions etíliques, segons algunes fonts, i la policia va imposar més de vint sancions per actuacions incíviques.

L’Ajuntament ha dit prou. Per primera vegada, més policies locals i més guàrdies civils vetlaran per unes festes patronals més concorregudes que mai i amb una gran afluència de menors que consumeixen alcohol.

L’ajuntament i els llosetins demanen, a més, que els pares mentalitzin els fills dels perills de l’alcohol. El consistori admet que està desbordat davant una festa patronal que aquest cap de setmana espera rebre quatre o cinc mil persones.

04/09/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris